NIVEA SUN proizvodi za zaštitu od sunca

zimska frizura plavusa

Kako napraviti prekrasne zimske frizure

Otkrijte zimske frizure i savjete za njegu kose zimi

Zima, niske temperature i svakodnevno oblikovanje mogu isušiti kosu. Vratite ju u savršenu formu uz hidratizirajući šampon i pronađite savršene frizure za zimu.

NIVEA vodič kroz zimske frizure

Inspirirajte se uz naš vodič kroz jednostavne zimske frizure i otkrijte kako oblikovati kosu bez da ju oštetite.

Njega kose zimi

Važno je njegu kose prilagoditi vremenskim uvjetima kako bi vaši uvojci ostali sjajni i podatni.

Zimi češće posežemo za fenom, budući da kosu ne možemo ostaviti da se osuši prirodnim putem kao ljeti. Svakako upotrijebite NIVEA Diamond Volume pjenu kako biste kosu zaštitili od vrućine i pružili joj privlačan sjaj.

Grijanje i pokrivanje glave kapom može iritirati vlasište. Pojavi li se perut, svakako u svoju zimsku njegu kose uključite proizvode protiv peruti. Nanošenje njegujućeg proizvoda poput NIVEA Anti Dandruff Cool šampona osigurat će blago čišćenje uz kontrolu perutu i povratak mekoće kose.

Zimske frizure i njega kose

Prekrasne frizure i blistava kosa popravit će i najhladnija jutra. Saznajte kako kosu održati atraktivnom i zimi sa šamponom za suhu kosu.

Kako zimi spriječiti raščupanost i statički elektricitet

Statički elektricitet utječe na kosu tijekom cijele godine, no zimi je češći zbog vunenih kapa.

Statički elektricitet privlači suhu kosu. Zato je hidratizacija učinkovitim proizvodima za njegu kose najbolji način da spriječite raščupanost. NIVEA Hairmilk šampon odličan je za suhu, kao i lagano oštećenu kosu koju će obnoviti bez da ju otežava.

Nanošenje pjene prije feniranja i oblikovanja spriječit će statički elektricitet zimi - a osim toga kosi pružiti sjaj i volumen. Što se tiče četkanja i češljanja, malo spreja za kosu za četki ili češčju ukrotit će neposlušne vlasi.


Kako spriječiti da vam šešir spljošti kosu

spljostena kosa

Zimi je najveći izazov kombinirati stil s vremenskim uvjetima. Za kosu punu volumena, svakako koristite fen. Promjena lokacija razdjeljka također će podignuti korijen kose. A najbolji način da spriječite šešir da vam spljošti kosu je odabir zimskih frizura kao što su pletenice.