ZNANOST

REVOLUCIONARNI SASTOJAKČak 10 godina zahtjevnih istraživanja i testiranja više od 50.000 aktivnih sastojaka bilo je potrebno da NIVEA znanstvenici otkriju visokoučinkovit sastojak LUMINOUS630® koji djeluje na staničnoj razini kako bi uspostavio ravnotežu proizvodnje melanina u koži. Novi proizvodi NIVEA Luminous630 za njegu tijela uljni serum i krema za tijelo stvoreni su za ujednačivanje tena kože. Njihova znanstveno ispitana formula znatno smanjuje vidljivost strija i pigmentacijskih mrlja nakon 4 tjedna uporabe.* 

* Prvi vidljivi rezultati za 2 tjedna. Testiranje uljnog seruma, 4-tjedna studija, 172 žene, 2022.

EKSPERTI ZA UJEDNAČEN TEN

UJEDNAČEN TEN KOD SVIH TIPOVA KOŽE

NIVEA LUMINOUS630 ULJNI SERUM ZA TIJELO PROTIV STRIJA

NIVEA Luminous630 uljni serum za tijelo dokazano učinkovito smanjuje vidljivost strija. Koncentrirana formula djeluje od prvog dana, a strije su manje vidljive već nakon 2 tjedna redovite uporabe. Učinkovit je u smanjenju strija koje su posljedica trudnoće, hormonalnih promjena ili gubitka težine.
Savjet: Serum možete upotrijebiti i na starijim strijama.

NIVEA LUMINOUS630 KREMA ZA TIJELO PROTIV STRIJA I MRLJA

NIVEA Luminous630 krema za tijelo ujednačuje razlike na koži i time učinkovito smanjuje vidljivost strija i pigmentacijskih mrlja u 4 tjedna redovite uporabe. Svojom laganom teksturom i brzoupijajućom formulom intenzivno vlaži kožu do 48 sati, čini je ugodno mekom i pruža osjećaj intenzivne nahranjenosti. Savjet: Proizvode NIVEA Luminous630 ne upotrebljavajte više od jedanput na dan. 

VIDLJIVI REZULTATI

UŽIVAJ U TRENUTKU, ZABORAVI NA STRIJE!

NIVEA LUMINOUS630 uljni serum smanjuje vidljivost strija, prvi rezultati vidljivi su već nakon dva tjedna.** 

** Digitalna simulacija rezultata studije u trajanju 4 tjedna.
Pojedinačni rezultati mogu se razlikovati.

ISPROBALE SU IH I POZNATE HRVATSKE INFLUENCERICE

Što je zajedničko Lani, Ivi, Margariti i Lidiji? Sve su isprobale NIVEA Luminous uljni serum za tijelo protiv strija. Pogledajte njihova iskustva. 

Lana Biželj

Iva Horvat

Margarita Tomić Seiter

Lidija Šeatović

P&O

POTRAŽITE ODGOVORE NA ČESTA PITANJA

KOLIKO JE DUGO POTREBNO UPOTREBLJAVATI PROIZVOD DA STRIJE POSTANU MANJE VIDLJIVE?

Kod redovite svakodnevne uporabe NIVEA Luminous630uljnog seruma za tijelo protiv strija prve vidljive rezultate moći ćete primijetiti već nakon 2 tjedna.

DJELUJU LI PROIZVODI PROTIV STRIJA STVARNO?

Mnogi proizvodi obećavaju da djeluju izravno na strije. Istina je da kozmetičkim proizvodima strije ne možete u potpunosti izbrisati. Ali možete smanjiti njihovu vidljivost tako da utječete na ujednačivanje razlika u tenu. Pritom je NIVEA Luminous630uljni serum za tijelo protiv strija dokazano učinkovit.

KOD KOJIH JE VRSTA STRIJA NIVEA LUMINOUS630 ULJNI SERUM ZA TIJELO DOKAZANO UČINKOVIT?

Strije se mogu pojaviti na različitim mjestima na tijelu kao posljedica brzog rastezanja kože. Naš novi NIVEA Luminous630uljni serum za tijelo protiv strija vidljivo smanjuje strije koje su posljedica trudnoće, hormonalnih promjena ili povećanja tjelesne težine. Učinkovit je i na strijama koje su prisutne već dulje vrijeme.

POSTOJI LI NEKI NAČIN DA STRIJE NESTANU ZAUVIJEK?

Strije se tijekom vremena mogu promijeniti i postati svjetlije, ali nikad potpuno ne nestanu. Redovitom uporabom NIVEA Luminous630uljnog seruma za tijelo protiv strija možete primijetiti smanjenje vidljivosti strija već nakon 2 tjedna.

JE LI MOGUĆE POTPUNO UKLONITI PIGMENTACIJSKE MRLJE NA TIJELU?

Pigmentacijske mrlje nije moguće potpuno ukloniti uz pomoć kozmetičkih proizvoda. Ali naša NIVEA Luminous630krema za tijelo protiv strija i pigmentacijskih mrlja pomaže u ujednačivanju razlika na koži i osigurava ujednačen ten tako da strije i pigmentacijske mrlje postaju manje vidljive.
.