Skin

PRAVILNA NJEGA SUHE KOŽE

FILTRIRAJ
Razvrstaj
Razvrstaj
Suha koža neće više biti problem uz naše savjete

Je li vaša koža gruba i ljušti se? Suha koža vapi za vlažnošću i lipidima, odnosno masnoćama. Stoga je manje elastična, napeta i često izaziva svrbež. Reagira iritacijom pogotovo na vanjske utjecaje. Karakteristike suhe kože: napeta je, često svrbi, izgleda grubo i ljušti se te brzo reagira na vanjske utjecaje poput temperature. Posebne NIVEA kreme za suhu kožu pobrinut će se za povećani postotak vlažnosti i ojačavanje zaštitnih slojeva kože. 

Pravilna njega suhe kože


Zdrava prehrana je najbolji prijatelj suhe kože. Hidratacija je važna kako izvana, tako i iznutra, zato pijte 2 litre vode svaki dan. Sunce može dodatno isušiti suhu kožu, zato svakodnevno koristite NIVEA kreme za lice s visokim SPF koje će vas zaštititi od UV zračenja dok uživate u šetnji ili kavi na terasi. NIVEA serum za lice je savršeni dodatak vašoj rutini za njegu lica, dok proizvodi za njegu obogaćeni prirodnim uljima vraćaju suhoj koži elastičnost.

Suha koža žudi za hidratacijom

Suhoj koži nedostaju vlažnost i ulja. Ukoliko koristite krive proizvode, osim iritacija mogu se pojaviti čak i male ljuskice. Stoga su nježni proizvodi za čišćenje lica s hidratizirajućim sastojcima najprikladniji za suhu kožu.  Koristite samo NIVEA proizvode bez alkohola budući da alkohol dodatno isušuje kožu. Pomoću maske za lice za suhu kožu možete brzo i jednostavno osvježiti suhu kožu koja žudi za hidratacijom. Iznimno hranjivi sastojci stvaraju barijeru na licu i osiguravaju da hidratizirajući sastojci prodru duboko u kožu i vrate joj vlažnost. Osim što suhoj koži vraćaju zdrav izgled, NIVEA maske za lice intenzivno hrane kožu njegujućim sastojcima i antioksidansima. Recite zbogom dehidriranom licu i uživajte u osvježenoj koži koja je dubinski njegovana!