• Sve
  • Dezodorans u spreju
  • Dezodorans u spreju
  • Dezodorans u stiku
  • Roll on dezodorans
FILTRIRAJ
Razvrstaj
Vitalna svježina i dugotrajna zaštita koju pruža dezodorans


Uz NIVEA MEN dezodorans, svaki dan ćete započeti osvježeni i zatim satima uživati u pouzdanoj zaštiti od mokrih pazuha i neugodnih mirisa. NIVEA muški dezodoransi su dermatološki formulirani i dostupni u širokoj paleti prepoznatljivo muških mirisa.


Muški dezodorans u spreju: klasik za svakodnevnu upotrebu


Muški dezodoransi u spreju nude posebice svjež osjećaj i zato su neosporni broj 1 među dezodoransima. Aktivni i njegujući sastojci se brzo, jednostavno i jednakomjerno nanose pritiskom na gumb, a miris se otpušta posebno učinkovito. Pazuh je tako osvježen, ugodno parfumiran i trajno zaštićen od vlažnosti. Savršen je za muškarce koji su ujutro u žurbi i žele se obući čim prije! Naš savjet: kako biste izvukli maksimum iz svog dezodoransa u spreju, dobro ga protresite prije upotrebe.


Praktičan i kompaktan: Muški roll-on ili stik dezodorans


Tražite dezodorans koji se lako i precizno nanosi nakon jutarnjeg vježbanja? Praktičan aplikator omogućava jednostavnu upotrebu. Ako ste u potrazi za dezodoransom praktične veličine s blagim mirisom, roll-on ili stik dezodorans je savršen za vas. Muški dezodoransi u roll-onu ili stiku precizno se nanose, a njihova kremasta formula ostavlja zaštitni sloj na koži. Imaju li i kakvu drugu prednost? Naravo - muški stik i roll-on dezodoransi zauzimaju vrlo malo mjesta u sportskoj torbi i aktovkama.


Dezodorans nije isto što i antiperspirant


Dezodorans pruža učinkovitu zaštitu od neugodnih tjelesnih mirisa, ali ne sprječava znojenje. Dezodorans jednostavno zaustavlja nastanak bakterija koje uzrokuju neugodne mirise. Muški dezodorans s antiperspirant zaštitom također štiti od nastanka znoja. Dezodorans je odlično rješenje za muškarce koji se prirodno malo znoje ili ne žele utjecati na količinu svog znojenja. Čak i oni koji izbjegavaju aluminijske soli trebali bi koristiti dezodorans. Ipak, muškarci koji žele smanjiti količinu svog znojenja trebali bi posegnuti za antiperspirantom.


Muški dezodoransi za posebne potrebe


Koliko god bila učinkovita zaštita dezodoransom, neki muški dezodoransi znaju ostavljati tragove na odjeći. NIVEA je zato razvila posebnu formulu koja nudi zaštitu od bijelih tragova na tamnoj odjeći i smanjuje nastanak žutih mrlja na svijetlim tkaninama. Stres i mentalni napor također mogu povećati znojenje. zato naši dezodroansi pomažu kontrolirati znojenje uzrokovano stresom – pouzdano i sigurno, do 48 sati. A ako vam je prioritet antibakterijska zaštita, NIVEA odjel za istraživanje je razvio proizvode sa srebrnim citratom topivim u vodi samo za vas. Ova formulacija nudi visoko učinkovitu zaštitu od mrlja i mokrih pazuha, a ujedno je vrlo nježan prema koži.