Najbolje frizure za kratku kosu


ŽENSTVENE, RAZIGRANE, MLADENAČKE - KOJA JE PRAVA ZA VAS?

Razmišljate o promjeni frizure? Pronađite inspiraciju u našem vodiču kroz frizure za kratku kosu!

SPREMNI ZA KRATKU KOSU?

Što je zajedničko Charlize Theron, Miley Cyrus i Sharon Stone? Osim slave, povezuju ih i kratke frizure koje im savršeno pristaju. Budite odvažne poput njih i dajte šansu kratkim frizurama!
nivea-frizure-kratka-kosa

Kratka kosa - sad ili nikad!

Zaželjeli ste se promjene i razmišljate o šišanju na kratko? Ošišati dugu kosu na kratko nije laka odluka - trik je u tome da pronađete pravu frizuru za svoj oblik lica i tip kose. Ženama s kovrčavom kosom odgovarat će frizura koja uopće neće pristajati ženama s ravnom i tankom kosom, zato svakako pročitajte naše savjete prije nego se odlučite na veliki rez. Ukoliko vam nova kratka frizura ne bude odgovarala, jednostavno pričekajte da kosa ponovno naraste.

ZAŠTO JE OBLIK LICA BITAN PRI ODABIRU FRIZURE?

Ovisno o tome imate li okruglo, ovalno ili izduženo lice, pristajat će vam različite frizure. Iskusni frizer prilagodit će moderne kratke frizure vašem licu i tako se pobrinuti da vam savršeno pristaju!
okruglo-lice

Okruglo lice

Okruglom licu pristajat će kratka pixie frizura koja ističe jagodice i oči. Savjet: Za maksimalan volumen, kosu osušite širokom četkom, s glavom obrnutom prema dolje, a na kraju upotrijebite NIVEA Volume Care pjenu za kosu.

ovalno-lice

Ovalno lice

Sretnice s ovalnim licem mogu nositi bilo kakvu frizuru. Zašto se ne biste poigrali s volumenom? Umasirajte u kosu malo pjene za kosu i osušite kosu bez četke. Svoju šik kratku frizuru učvrstite NIVEA Volume Care sprejom za kosu.

cetvrtasto-lice

Četvrtasto lice

Ženama s četvrtastim licem pristajat će kratke frizure koje ublažavaju oštre crte lica. Idealan je bob ili lob s blagim kovrčama koje možete napraviti uz pomoć figara. Ovu ženstvenu frizuru učvrstite NIVEA Care & Hold sprejom za kosu.

srcoliko-lice-nivea

Srcoliko lice

Dobra vijest za žene sa srcolikim licem: trend lob frizure savršene su za vas! Nosite ih sa šiškama koje će uravnotežiti okrugao oblik lica. Frizuru oblikujte uz pomoć NIVEA Care & hold gela za kosu.
proizvodi-kratka-kosa

5 PRAVILA ZA SAVRŠENE KRATKE FRIZURE

Spremni za veliki rez? Prije posjeta frizeru, pročitajte 5 zlatnih pravila koja vrijede za frizure za kratku kosu.

1, 2, 3 do novog imidža!

  1. Održavajte oblik. Kratka kosa zahtijeva šišanje svakih 4 do 6 tjedana kako bi izgledala savršeno.
  2. Zaboravite na godine! Kratka kosa izgleda odlično i na starijim ženama - pomislite samo na glumicu Judi Dench. Uz pomoć iskusnog frizera, s lakoćom ćete pronaći pravu frizuru za sebe.
  3. Obnovite imidž! Nova frizura može potpuno promijeniti vaš izgled, zato razmislite o eventualnoj promjeni naočala, šminke, a možda i odjeće.
  4. Budite izbirljivi oko proizvoda za oblikovanje frizure! Odabir pravog proizvoda ključan je za lijepu frizuru.
  5. Izrazite svoju osobnost! Moderne kratke frizure živahnih boja trenutno privlače pozornost.
zena-kratka-kosa

Samo hrabro!

Samopouzdanje je ključ dobrog izgleda! Nakon što pronađete idealnu frizuru za kratku kosu i prepustite se škarama frizera, ponosno nosite svoj novi imidž!

DODATNI SAVJETI ZA NJEGU KRATKE KOSE

frizura-kratka-kosa

Ženstvene i razigrane kratke frizure

Kratka kosa nudi beskrajno mogućnosti za oblikovanje. Potražite najbolji stil za sebe i uz pomoć NIVEA proizvoda oblikujte savršenu kratku frizuru.
sampon-kosa

Pravilna njega kratke kose

Prednost kratke kose? Možete je prati i sušiti svaki dan! Pritom je važno da odaberete šampon koji neće oštetiti vaše vlasište, kao što je NIVEA micelarni šampon.