KAKO NIVEA DOTIČE PLANET

DODIR NAS ČINI LJUDIMA

Osjećaj dodira određuje tko smo i pomaže nam da se razvijemo kao ljudska bića. Naša koža, najveći organ ljudskoga tijela, ključna je za dodir i omogućuje nam povezivanje s drugima i sa svijetom oko nas.


NEKA SVIJET OSJETI POZITIVNU MOĆ LJUDSKOG DODIRA!

NIVEA vjeruje u pozitivnu moć ljudskog dodira. Nastojimo razvijati proizvode za njegu kože uz koje se osjećate dobro u svojoj koži, kako biste se povezivali s drugima i uživali u životu. Kožu promatramo holistički, proučavajući način na koji nas povezuje s našim okolišem te kako na nju utječu naša prehrana i naše emocije. Naša je filozofija stvaranje proizvoda za njegu kože koji unaprjeđuju njezinu prirodnu funkciju, kako bi svi imali zdravu, lijepu kožu.

Također želimo pozitivno utjecati na svijet. Postavili smo si ambiciozne ciljeve za održivost. Naši istraživački odjeli nastavljaju razvijati naše formule kako bi naša njega za kožu bila najbolja moguća, istovremeno smanjujući naš utjecaj na okoliš. Usko surađujemo sa zelenim inicijativama i drugim partnerima kako bismo pronašli nove načine da pozitivno utječemo na naš planet. Stvaranje njege za kožu koja je jednako nježna prema našoj koži i planetu izazov je koji NIVEA prihvaća u svemu što radi.


TRI STUPA ODRŽIVOSTI NIVEA MARKE

Osmišljena kako bi nam svima pomogla zaštititi naš planet, ova stranica pruža pregršt informacija o svim aspektima sigurne, nježne i učinkovite njege za kožu i okoliš:

KOŽA NA PRVOME MJESTU

Ponosimo se vodećim stručnim znanjem o njezi kože koje je utkano u srž NIVEA marke. Doznajte više o našoj obvezi procjene sigurnosti proizvoda za kožu, inicijativama za zdraviju i ekološki prihvatljiviju njegu kože te sastojcima u našim proizvodima.


SVIJET JE NAŠA KOŽA

Otkrijte mnoge načine na koje NIVEA nastoji povećati održivost svih svojih aktivnosti – od nabave do proizvodnje, pakiranja i recikliranja.

ISKRENOST I TRANSPARENTNOST

Saznajte više o tome kako NIVEA živi naše vrijednosti – od naših pravila ponašanja, do obveza, zajedničkih projekata i drugih inicijativa.