Pronađite inspiraciju u našim savjetima

Svjež i zdrav izgled izlaze iz toga koliko udobno se osjećate u svojoj koži. Ponekad vas izluđuje celulit na bedrima, ponekad želite pregledati moderne frizure, a ponekad imate potrebu opustiti se i biti kreativni uz zabavne DIY projekte. Ovdje pronađite odlične ideje za provođenje slobodnog vremena i uljepšavanje doma. Želimo vam puno zabave pri isprobavanju!

Zdravi život nije nemoguća misija

Dugi radni dani u kombinaciji sa stresom modernog života mogu nas potpuno iscrpiti. Tu smo da vam pomognemo održati ravnotežu! Neke od tema koje ćete pronaći ovdje su: tjelovježba kod kuće, zdravi recepti, kreiranje wellnessa u udobnosti vlastitog doma, kako do boljeg sna, itd. Ako se nakon napornog dana baš nikako ne možete opustiti, joga i meditacija su odličan izbor. Čak i kratka večernja rutina ima iznimno opuštajući učinak na um i tijelo. Zato smo vas pripremili članak u kojem možete saznati kako meditirati.

Njega kože proizvodima iz kućne radinosti

Jeste li na godišnjem i nedostaje vam vaša najdraža maska za lice? Ili vam je baš ponestalo pilinga za lice, a svi dućani su zatvoreni? Prošećite do kuhinje i sami napravite prirodni piling za lice, dodatke za kupku, sapun ili gel za tuširanje! Ponekad se hranjivi sastojci za kojima žudi vaša koža skrivaju u hladnjaku, košari voća i kuhinjskim ormarićima. Upotrijebite ih za izradu maske za lice iz kućne radinosti koja će brzo i učinkovito osvježiti vaš ten! Recepte ćete pronaći pomoću filtera i kategorija na ovoj stranici.