RAZMAZITE SE: KAKO STVORITI KUĆNI WELLNESS

PRETVORITE TUŠIRANJE U OPUŠTAJUĆE WELLNESS ISKUSTVO

Učinite tuširanje stvarno posebnim uz njegujuće proizvode koji će razmaziti vaša osjetila i stvorite kućni spa tretman u udobnosti vlastite kupaonice.

NEKA VAŠE TUŠIRANJE POSTANE WELLNESS ISKUSTVO

Tuširanje je trenutak samo za vas - opustite se, zaboravite na brige i uživajte u ugođaju kućnog spa tretmana.
 

Vaš privatni wellness

Dugi radni dani u kombinaciji sa stresom modernog života čine ideju o posjetu wellness centru vrlo primamljivom. No zašto ne biste prištedili vrijeme i novac tako da stvorite privatan wellness u udobnosti vlastitog doma?

Opuštajući ugođaj postići ćete ugodnom temperaturom i mirisom koji zavodi sva vaša osjetila. Uklonite sve potencijalne distrakcije i glasne zvukove koji bi mogli omesti potpunu relaksaciju u vašoj privatnoj luci mira.

Izaberite nježan i dubinski hranjivi gel za tuširanje poput NIVEA Care & Cashmere. Njegova luksuzna formula s ekstraktom kašmira kožu njeguje, čineći ju glatkom i neodoljivo mekanom – savršena nadopuna vašeg wellness iskustva.

4 načina kako kreirati kućni wellness tretman

  • Uklonite nered – višak kozmetičkih proizvoda i dodataka za kupaonicu otežat će opuštanje
  • Učinite kupaonicu ugodnom – od mekih kupaonskih tepiha do udobnih papuča, mali detalj stvorit će spa ugođaj
  • Razmazite cijelo tijelo  – posebnu pažnju posvetite često zanemarenim područjima poput stopala
  • Učinite atmosferu posebnom uz buket mirišljavog cvijeća
Savjeti za stvaranje kućnog wellness ugođaja

Prigušite svjetlo u kupaonici

Razina osvjetljenja pridonijet će ugođaju vašeg kućnog spa tretmana. Prigušeno svjetlo u kombinaciji sa svijećama ključ je za postizanje opuštajuće atmosfere.

Savjeti za stvaranje kućnog wellness ugođaja

Pustite opuštajuću muziku

Mnogim ljudima opuštajuća muzika pomaže da dosegnu stanje potpune opuštenosti. Fokusiranje na lagani ritam omogućit će vam da zaboravite na brige i prepustite se trenutku.
Savjeti za stvaranje kućnog wellness ugođaja

Ispunite kupaonicu omiljenim mirisom

Upotrijebite raspršivač mirisa ili sprej kako biste svom kućnom spa tretmanu dali posebnu mirisnu notu. Opće je poznato da mirisi popravljaju raspoloženje i pozitivno djeluju na zdravlje – što ih čini savršenima za stvaranje senzualnog wellness iskustva.
Savjeti za stvaranje kućnog wellness ugođaja

Upalite koju svijeću

Svijeće će svakako upotpuniti vaš kućni spa tretman. Upalite koju svijeću, prepustite se ugođaju i pustite um da odluta.
Savjeti za stvaranje kućnog wellness ugođaja

Zagrijte ručnike

Topao ručnik je luksuz kakav biste očekivali u wellnessu. Nema razloga da si tople ručnike ne pripremite i doma kako bi izlazak iz tuša ili kade postalo ugodnije iskustvo - jednostavno ih položite na radijator ili ubacite u sušilicu rublja na par minuta.

KAKO UŽIVATI U OPUŠTAJUĆEM TUŠIRANJU

Načini opuštanja uma i tijela pod tušem
 

Priuštite si dugo, opuštajuće tuširanje

Pod tušem nemojte požurivati– pretvorite tuširanje u opuštajući ritual s njegujućim trenucima i opazit ćete kako stres nestaje.

Pretvorite li kupaonicu u svoj kućni spa, tuširanje će postati maksimalno opuštajuće iskustvo. NIVEA Goodbye Stress 2-u-1 kupka pretvorit će svakodnevno tuširanje u trenutak pun zadovoljstva i njegujuće brige o tijelu te kožu učiniti mekanom i hidratiziranom.

Vrući tuš jedno je od najvećih zemaljskih zadovoljstava– zato ga iskoristite u potpunosti!

Vrijeme za tuširanje = vaše vrijeme

Vrijeme tuširanja je nekim ljudima jedini dio dana kad su sami. To je odlična prilika za odbacivanje misli o svakodnevnim brigama i potpunu relaksaciju – tihi trenutak samo za vas i vaše misli.

5 načina za opuštanje uma i tijela pod tušem

  • Imajte sve proizvode koje ćete koristiti pri ruci
  • Neka kupaonica bude besprijekorno čista kako biste se osjećali zaista ugodno
  • Pobrinite se da vam nitko ne smeta dok ste pod tušem
  • Neka voda bude temperature koja vam savršeno odgovara
  • Fokusirajte se na taj trenutak i zaboravite na stres

Izdvojite vrijeme za njegu

Tuširanje treba biti opuštajuće i njegujuće iskustvo. Ne žurite s pranjem kose i njegom kože – radije im posvetite dodatne minute i nježno umasirajte proizvode za njegu.

Dubinska njega kože uz odličan piling

Piling je pravi luskuz za kožu. Preskočite skupi odlazak u wellness i radije piling isprobajte doma. Izdvojite vrijeme da ga nježno umasirate - obožavat ćete svoju zaglađenu kožu nakon tretmana!