FILTRIRAJ
Razvrstaj
Razvrstaj

Jednostavna zaštita od sunca

NIVEA SUN SPREJEVI ZA SUNČANJE

NIVEA SUN sprejevi za sunčanje posebno su popularni jer su laki za upotrebu. Naša linija sastoji se od različitih sprejeva s pumpicom i sprejeva u aerosolu. Jednostavno nanesite odabrani sprej za sunčanje, umasirajte i zaštita kože je osigurana.
 
Sprejevi za sunčanje: uživajte u suncu odgovorno


Ako vas sunce i toplina ljeti vuku van iz kuće, NIVEA SUN sprej za sunčanje pruža prijeko potrebnu zaštitu od sunca i omogućuje neometano uživanje. Sunčeve zrake su vitalne za naš organizam: UV zrake potiču metabolizam i jačaju imunitet. Pod utjecajem UVB zračenja, tijelo stvara vrlo važan vitamin D koji utječe na zdravlje kosti. Boravak na otvorenom i vježbanje na svježem zraku stoga su korisni i ugodni u svakoj životnoj dobi. Djeca pogotovo uživaju u igri na otvorenom tijekom sunčanih dana. No iako sunce ima važan učinak na zdravi razvoj, u njemu treba oprezno uživati. Koža djece iznimno je osjetljiva na učinke pretjeranog UV zračenja. NIVEA SUN sprej za sunčanje pruža dugotrajnu zaštitu protiv oštećenja stanica i sprječava razvoj raka kože. Jednostavan i praktičan nanos spreja za sunčanje nudi pouzdanu zaštitu od UVA i UVB zračenja.


NIVEA sprejevi za zaštitu od sunca: učinkovita zaštita


Sprejevi za sunčanje posebice su laki za upotrebu i zaustavljaju štetne učinke intenzivnog UV zračenja. NIVEA je razvila široku paletu sprejeva za zaštitu od sunca koja udovoljava različitim potrebama kože – njegujući sprej za zaštitu od sunca kombinira učinkovitu zaštitu od sunca, nježnu skrb i intenzivnu hidrataciju. Neki sadrže prirodni pro-melanin ekstrakt koji osigurava prekrasnu i dugotrajnu preplanulost, dok drugi sprejevi imaju ugodan rashlađujući učinak koji kožu osvježava i čini je svilenkastom na dodir. U ponudi imamo i sprejeve za sunčanje za osjetljivu kožu - ne sadrže parfeme, umjetna bojila ni konzervanse, a pružaju vrlo visoku UVA zaštitu.