promocije i akcije

PROMOCIJE I AKCIJE

Kako bi svaki dan bio pun lijepih iznenađenja!

AKTUALNE AKCIJE

NIVEA vam rado uljepša dan iznenađenjima i posebnim promocijama. Provjerite što smo vam pripremili.

Poklon uz kupnju igraće karte UNO.

POKLON UZ KUPNJU – IGRAĆE KARTE UNO 🃏

U dm drogerijama u periodu od 1. 6. do 30. 6. 2024. za kupnju bilo koja 2 proizvoda NIVEA SUN i / ili NIVEA mlijeka i losiona za njegu tijela vam poklanjamo igraće karte UNO.

Promocija traje od 1. 6. do 30. 6. 2024. ili do isteka zaliha. Ne odnosi se na poklon pakete i promotivna pakiranja. Proizvode je moguće kombinirati. Poklon se preuzima na blagajni.

POKLON UZ KUPNJU – RUČNIK ZA PLAŽU 🏖️

U BIPA poslovnicama u periodu od 6. 6. do 19. 6. 2024. za kupnju 1 NIVEA SUN i 1 bilo kojeg NIVEA proizvoda poklanjamo vam ručnik za plažu.

Promocija traje od 6. 6. do 19. 6. 2024. ili do isteka zaliha poklona. Poklon preuzmite na blagajni.

Poklon uz kupnju ručnik za plažu.
2+1 gratis

RECI DA RECIKLAŽI
I OSVOJI NIVEA KREMU

Imamo nešto posebno za sve ljubitelje kozmetike koji žele doprinijeti očuvanju planeta
Od 11. 4. do 11. 7. 2024. u najbližu BIPU donesite plastičnu ambalažu kozmetičkih proizvoda za njegu lica, tijela i kose bilo kojeg brenda. Za svaku ambalažu dobijete jedan žig na svoju karticu. Kada skupite 5 žigova, na poklon dobijete NIVEA kremu, sada u limenci od 80 % recikliranog aluminija.

Aktivnost traje od 11. 4. do 11. 7. 2024. ili do isteka zaliha GRATIS proizvoda. Odnosi se isključivo na plastičnu ambalažu kozmetičkih proizvoda za njegu lica, tijela i kose bilo kojeg brenda. Ne vrijedi za ambalažu proizvoda za kućanstvo.
100 % JAMSTVO POVRATA NOVCA

UVJERITE SE DA LUMINOUS STVARNO DJELUJE! ILI ĆEMO VAM VRATITI NOVAC.

Toliko smo uvjereni u izvrsnu učinkovitost nova dva NIVEA LUMINOUS630 proizvoda za njegu tijela da smo vam spremni vratiti novac ako niste zadovoljni odabranim proizvodom. Jamstvo povrata novca vrijedi za kupnju izvršenu u razdoblju od 1. 4. do 31. 5. 2024. Moguće ju je ostvariti u periodu od 15. 4. do 30. 6. 2024. uz važeći račun i ispunjen obrazac na internetskoj stranici.
torba na poklon

NE PROPUSTITE

Samo nekoliko klikova vas dijeli od omiljenih NIVEA proizvoda.
Akcija dm poklon platnena torbica

KUPITE NIVEA PROIZVODE ONLINE

Ne uskraćujte si mala zadovoljstva – NIVEA proizvode i dalje možete brzo i jednostavno nabaviti kod naših online partnera.
savjeti

SLIJEDITE ODLIČNE NIVEA SAVJETE

Za vas smo pripremili korisne i provjerene savjete za njegu kože, kose i tijela.