promocije i akcije

PROMOCIJE I AKCIJE

kako bi svaki dan bio pun lijepih iznenađenja!

AKTUALNE AKCIJE

NIVEA brine da vaša svakodnevica bude puna iznenađenja, a ovdje možete pratiti sve informacije o NIVEA promocijama u trgovinama i online. 

2+1 gratis

RECI DA RECIKLAŽI
I OSVOJI NIVEA KREMU

Imamo nešto posebno za sve ljubitelje kozmetike koji žele doprinijeti očuvanju planeta
Od 11. 4. do 11. 7. 2024. u najbližu BIPU donesite plastičnu ambalažu kozmetičkih proizvoda za njegu lica, tijela i kose bilo kojeg brenda. Za svaku ambalažu dobijete jedan žig na svoju karticu. Kada skupite 5 žigova, na poklon dobijete NIVEA kremu, sada u limenci od 80 % recikliranog aluminija.

Aktivnost traje od 11. 4. do 11. 7. 2024. ili do isteka zaliha GRATIS proizvoda. Odnosi se isključivo na plastičnu ambalažu kozmetičkih proizvoda za njegu lica, tijela i kose bilo kojeg brenda. Ne vrijedi za ambalažu proizvoda za kućanstvo.

POKLANJAMO VRIJEDNE NAGRADE

U Konzum prodavaonicama u periodu od 1. do 30. 4. 2024. kupite bilo koji NIVEA proizvod, pošaljite SMS i osvojite jednu od čak 56 nagrada. Požurite i uhvati priliku za vrijedne nagrade!

torba na poklon
torba na poklon
100 % JAMSTVO POVRATA NOVCA

UVJERITE SE DA LUMINOUS STVARNO DJELUJE! ILI ĆEMO VAM VRATITI NOVAC.

Toliko smo uvjereni u izvrsnu učinkovitost nova dva NIVEA LUMINOUS630 proizvoda za njegu tijela da smo vam spremni vratiti novac ako niste zadovoljni odabranim proizvodom. Jamstvo povrata novca vrijedi za kupnju izvršenu u razdoblju od 1. 4. do 31. 5. 2024. Moguće ju je ostvariti u periodu od 15. 4. do 30. 6. 2024. uz važeći račun i ispunjen obrazac na internetskoj stranici.

NE PROPUSTITE

Samo nekoliko klikova vas dijeli od omiljenih NIVEA proizvoda.
Akcija dm poklon platnena torbica

KUPITE NIVEA PROIZVODE ONLINE

Ne uskraćujte si mala zadovoljstva – NIVEA proizvode i dalje možete brzo i jednostavno nabaviti kod naših online partnera.
savjeti

SLIJEDITE ODLIČNE NIVEA SAVJETE

Za vas smo pripremili korisne i provjerene savjete za njegu kože, kose i tijela.