Kako njegovati kožu poslije sunčanja?


Nošenje zaštite od sunca tijekom boravka na otvorenom jednako je važno kao i pružanje njege koži nakon sunčanja. NIVEA SUN proizvodi za njegu nakon sunčanja hlade i hidratiziraju kožu. Tako koža oštećena suncem ponovno postaje mekana i podatna. Pregledajte naš izbor!


Koža nakon izlaganja suncu


Proizvodi za sunčanje trebali bi biti dio vašeg ljetnog režima, ne samo prije, već i tijekom te nakon izlaganja suncu. I dok losion za sunčanje, sprej i krema kožu štite od pretjeranog UV zračenja, njega poslije sunčanja kožu hladi te oporavlja od stresa i iritacija koje nastaju nakon izlaganja suncu. Sunčanje dehidrira kožu, a klor i slana voda ju dodatno iscrpljuju. NIVEA After Sun proizvodi za njegu nakon sunčanja pružaju olakšanje i ugodno rashlađujući osjećaj na koži. Izvrsna njega u kombinaciji s umirujućim efektom činI proizvode za njegu nakon sunčanja nepropustivim dijelom vašeg ljetnog režima. Može li losion za sunčanje pomoći u održavanju preplanulosti? Da, njega i hidratacija koju pruža NIVEA SUN losion za sunčanje rezultira dugotrajnijom preplanulošću. To je zato što suha koža brže odbacuje stanice i tako gubi preplanulost. Redovito nanošenje proizvoda za njegu nakon sunčanja to sprječava.


Njega nakon sunčanja: Losion za kožu nakon sunčanja


Nakon dugog dana na ljetnom suncu, koža će trebati svu moguću podršku. UV zračenje opterećuje i isušuje kožu, što se manifestira kao neugodno zatezanje i osjećaj peckanja – NIVEA After Sun proizvodi pružaju trenutno olakšanje. Sastojci i posebno razvijena formula idealni su za osjetljivu kožu, jer joj pomažu obnoviti prirodnu barijeru. Također, sudjeluju u obnovi i opuštanju kože, što bi morao biti dio vašeg ljetnog režima njege. Lagana, osvježavajuća tekstura omogućava nježno i učinkovito nanošenje proizvoda, što je posebice važno za nadraženu i osjetljivu kožu. Uz NIVEA After Sun proizvode, koži nakon izlaganja suncu priuštite odmor u hladu te ispod mlakog tuša odstranite tragove losiona za sunčanje i pijeska, soli i klora. Kožu osušite laganim tapkanjem ručnika izbjegavajući prejako trljanje. Sunčanje utječe na kožu, ali i na kosu, stoga i njoj pružite posebno blagu njegu. Vrlo bogat šampon ili kura za kosu dat će kosi nadraženoj od sunca prijeko potrebnu njegu i održati ju sjajnom i zdravom.


Njega nakon sunčanja ili mlijeko za tijelo - koja je razlika?


Vanjski utjecaji poput sunca, vjetra i vode koži oduzimaju vlažnost, dok ju UV zračenje izlaže stresu i čini nadraženom te osjetljivom. Za razliku od NIVEA mlijeka i losiona za tijelo, proizvodi za njegu nakon sunčanja sadrže posebno njegujuće formule koje obnavljaju vlažnost te kožu umiruju i hlade. Taj osvježavajući učinak pruža olakšanje i koži daje ugodan osjećaj.