• Sve
  • Balzam za usne
  • Piling
FILTRIRAJ
Razvrstaj

Ovdje vas čekaju

Labello proizvodi za njegu usana

Njega usana: Zaštita i njega za prekrasne usne


Usne su često izložene stresu. Sunce, hladne temperature i suh zrak u klimatiziranim prostorima crpe vlažnost iz osjetljive kože usnica. Za razliku od ostatka lica, usne nemaju žlijezde za lučenje sebuma niti zaštitni sloj masnoće. Stoga lako postanu ispucale i grube te izgube svoju prirodnu ljepotu. Labello balzami za njegu usana mogu to spriječiti - hidratiziraju usne i štite ih od vjetra i nepogodnih vremenskih uvjeta. Osim toga, odgovarajuća njega usana obnavlja suhe i oštećene usnice te pomaže u zacjeljivanju ispucalih kuteva usana. Usne ponovno postaju očaravajuće mekane, njegovane i zdrave.


Pravi balzam za usne za svaku potrebu


Poput NIVEA proizvoda za njegu lica, Labello balzami za usne prilagođeni su različitim potrebama. Blaga pigmentacija pruža vrlo nježnu zaštitu od štetnih UV zraka, zato tijekom ljetnih mjeseci koristite proizvode za njegu usana s integriranom UV zaštitom. Odabir pravilnog proizvoda za njegu usana važan je i tijekom zimskih mjeseci. Osim toga, proizvodi za njegu usana razlikuju se i u načinu nanošenja i teksturi. Tradicionalni balzam u stiku djeluje na istom principu kao ruž. Praktičan zaštitni pokrov štiti ga od prljavštine, a nanosi se jednostavnim okretom. Svi Labello proizvodi za njegu usana mali su i praktični – savršeni za upotrebu u pokretu.


Učinkoviti sastojci za mekane usne u vrhunskoj formi


Labello koristi širok raspon kvalitetnih sastojaka kako bi usnama pružio najbolju moguću njegu. Naši proizvodi bazirani su na dugogodišnjem iskustvu razvoja novih proizvoda, kao i na aktualnim znanstvenim istraživanjima. Stoga Labello balzami njeguju i štite vaše usne. Jeste li znali da ovlaživanje ispucalih usana jezikom zapravo ima negativan učinak? To ih samo dodatno isušuje i iritira. S druge strane, redovita njega usana pruža dugotrajnu zaštitu od oštećenja. I suprotno glasinama, redovita njega ne izaziva ovisnost o balzamu za usne.


Njega, miris i boja – slobodno birajte


Labello balzami za njegu usana združuju učinkovite njegujuće i zaštitne sastojke s kozmetičkim svojstvima kako bi usnama pružili njegu, ujednačen prirodni izgled i blagu obojenost. Biserni sjaj i posebni pigmenti usnama daju neodoljiv sjaj, dok aromatični mirisi miluju vaša osjetila. Postoje i proizvodi bez dodanih kozmetičkih svojstava, kao što je muški balzam za usne bez sjaja i mirisa. Vrlo učinkovita njegujuća formula je sama po sebi dovoljna da osigura zdravlje i mekoću muških usana.