Svaki je čin brige bitan

Briga za druge ima moć donijeti nadu kada se sve čini izgubljeno. Ovdje možete pročitati više o projetima jer NIVEA brine za druge. Svaki veliki i mali znak brižnosti je bitan. Jer velika je stvar što svaki mali znak brižnosti nadahnjuje novi.

NIVEA brine za vas

Ovo su neke od stvari koje je NIVEA poduzela kako bi pokazala brižnost uz #ShareTheCare.

Beiersdorf osigurao donaciju za provedbu programa podrške UNICEF-a djeci Ukrajine u Hrvatskoj

Zbog sukoba u Ukrajini najviše pate djeca, a procjenjuje se kako je od početka rata svako drugo dijete napustilo svoj dom. Neki od njih su sigurnost i zaštitu pronašli u Splitu gdje je na terenu i Ured UNICEF-a za Hrvatsku koji djeci i njihovim obiteljima pruža pomoć i podršku. Proživljene traume mogu ostaviti posljedice za cijeli život, stoga je nužno osigurati djeci raseljenoj iz Ukrajine psihosocijalnu pomoć kako bi se kroz igru i razgovor sa stručnjacima suočili sa strahovima i tugom i lakše se prilagodili novim okolnostima.

 

Beiersdorf d.o.o. uključio se u provedbu programa podrške UNICEF-a djeci Ukrajine u Hrvatskoj i osigurao novčana sredstva i proizvode kako bi im olakšao prihvat u novi dom. Financijskom donacijom u vrijednosti 15.000,00 € UNICEF će, u suradnji s Centrom za socijalnu skrb Split, osigurati djeci raseljenoj iz Ukrajine i njihovim obiteljima smještenima u Hrvatskoj sigurno mjesto, pristup izbjegličkim pravima i podršku u integraciji.

 

UNICEF djeci raseljenoj iz Ukrajine pruža psihosocijalnu podršku, skrbničku i drugu vrstu zaštite, kontinuirano osigura aktivnosti organizacije slobodnog vremena djece te pomaže u jačanju kompetencija za pružanje psihosocijalne podrške u Centrima za socijalnu skrb i u školama koje su primile ukrajinske učenice i učenike.

 

U Split su stigli i NIVEA paketi s proizvodima za djecu i obitelj kako bi boravak djece iz Ukrajine učinili ugodnijim, toplijim i vedrijim.