Stop suhoj kosi bez sjaja!


Suha kosa bez sjaja? Rješenje su NIVEA regeneratori koji dubinski obnavljaju kosu. Nakon šamponiranja, regenerator umasirajte u vlažnu kosu, ostavite par minuta i zatim isperite s puno tople vode. Rezultat je sjajna, glatka i podatna kosa!


Regenerator: dodatna doza njege


Baš poput vašeg tijela i lica, i kosa treba redovitu njegu. Kako biste spriječili nastanak oštećene kose ili je obnovili, trebali bi više puta mjesečno koristiti tretman za kosu. Takav tretman posebno je potreban suhoj i oštećenoj kosi bez sjaja. Ukoliko nemate vremena za tretman, upotrijebite regenerator za kosu - to je brzo i učinkovito rješenje za kosu koja će nakon toga biti obnovljena i laka za raščešljavanje.


Regenerator za različite potrebe


Pažljivo odaberite proizvode za svoj tip kose, baš kao što biste to učinili za svoju kožu. Recimo, obojena kosa nema iste potrebe kao izblajhana kosa. Tanka i beživotna kosa zahtijeva drukčiji tretman i regenerator od neposlušnih kovrči. No svi ti proizvodi ipak imaju nešto zajedničko: regenerator vašoj kosi pruža hranjujuće sastojke. Oni zaglađuju površinu i stvaraju svilenkast sjaj. Zato je kosa nakon upotrebe regeneratora lakša za raščešljavanje, što je velika prednost za vrlo dugo ili iznimno kovrčavu kosu. Prilikom odabira NIVEA proizvoda, pazite da odaberete regenerator prilagođen svom tipu kose. Samo tako će pranje i oblikovanje kose postati užitak.


Pravilna upotreba regeneratora


Regenerator možete koristiti svaki dan. Preporučuje se da ga uvijek upotrijebite nakon šamponiranja. To će trajati svega par minuta, jer regenerator djeluje odmah nakon nanošenja. Ovisno o duljini vaše kose, dozu veličine oraha protrljajte između dlanova i ravnomjerno umasirajte u mokru kosu. Posebnu pozornost posvetite vrhovima duge kose jer se tamo pojavljuju ispucali vrhovi. Njihov nastanak možete spriječiti redovitom upotrebom tretmana za kosu i regeneratora. Nakon toga kosu isperite s puno tople vode. Vaša kosa postat će osjetno lakša već nakon prvog tretmana. Regenerator puiža vašoj kosi sjaj i daje osjećaj svježine i lakoće.