NIVEA micelarna voda

OTKRIJ NOVU GENERACIJU NIVEA MICELARNIH VODA

Neka tvoja koža bude lijepa i spremna na sve!

IZNIMNO UČINKOVITA I NJEŽNA FORMULA

Zaljubi se u novu formulu NIVEA micelarnih voda, sada obogaćenu kompleksom aminokiselina. Nježno uklanja šminku, nečistoće i prljavštinu u samo nekoliko poteza, bez nepotrebnog trljanja. Za temeljito, a ujedno iznimno nježno čišćenje lica.

 

AMINOKISELINSKI KOMPLEKS ZA JOŠ NJEŽNIJE ČIŠĆENJE

Udružili smo dokazanu snagu micela za čišćenje s nježnim aminokiselinamaNova formula za čišćenje bez trljanja uklanja sve tragove šminke, prljavštine i nečistoća sa samo nekoliko laganih poteza.

Neka i tebe oduševi nova generacija NIVEA micelarnih voda koje lako skidaju šminku bez trljanja.

POKLONI SVOJOJ KOŽI NOVI POČETAK

NIVEA Micellar micelarne vode razvijene su s namjenom nježnog čišćenja različitih tipova kože. Nova formula s kompleksom aminokiselina čisti kožu toliko učinkovito da je trljanje nepotrebno. Nježno privlači čestice šminke i omogućuje tvojoj koži da ponovno diše. Odaberi micelarnu vodu prilagođenu tvom tipu kože, nanesi je na blazinicu, zatvori oči i usne te obriši lice.

SOOTHING: ZA OSJETLJIVU KOŽU

Tvoja koža je sklona iritacijama? Ne brini, nova formula NIVEA micelarne vode sada je obogaćena s nježnim kompleksom aminokiselina. Za još učinkovitije uklanjanje šminke i osjećaj umirene i hidratizirane kože.

A bottle of NIVEA Micellar Water for Sensitive Skin lays on a purple bubble textured background.
A bottle of NIVEA Micellar Water for Dry Skin lays on a red bubble textured background.

CARING: ZA SUHU KOŽU

 Je li tvoja koža suha i peruta se? Aminokiseline nisu samo prirodna komponenta kože, već podupiru regeneraciju kože i osiguravaju njezinu zdravu ravnotežu. NIVEA micelarna voda za suhu kožu s kompleksom aminokiselina hidratizira kožu i učinkovito zadržava vlagu u njoj.

ENERGIZING: ZA SVE TIPOVE KOŽE

 Želiš li osjećaj čiste i svježe kože? Otkrij osnažujuću formulu s inovativnim kompleksom aminokiselina, vitaminom C i niacinamidom, koja temeljito čisti i uklanja nečistoće, a istovremeno energizira i revitalizira kožu.

A bottle of NIVEA Micellar Water for Normal Skin lays on a blue bubble textured background.

REFRESHING: ZA NORMALNU KOŽU

Volite li osjećaj osvježene kože? Nova formula NIVEA micelarne vode sada je obogaćena s nježnim kompleksom aminokiselina, čineći čišćenje lica iznimno nježnim i učinkovitim. Temeljito uklanja šminku, pročišćava i trenutno osvježava kožu.

WATERPROOF EXPERT: ZA LJUBITELJE ŠMINKE

Zbogom tvrdoglavoj vodootpornoj šminki! Revolucionarna formula s kompleksom aminokiselina i ekstraktom crnog čaja NIVEA Waterproof Expert micelarne vode obogaćena je micelama za čišćenje i nježnim aminokiselinama. Temeljito uklanja vodootpornu šminku dok štiti i njeguje trepavice

A bottle of NIVEA Micellar Water for Combination Skin lays on a green bubble textured background.

JEDNOSTAVNO I NJEŽNO DO LIJEPE KOŽE

MICELARNA VODA

1 NATOPI

Blazinicu natopi s izabranom NIVEA micelarnom vodom.
MICELARNA VODA

2 NANESI

Nježno nanesi na lice, bez grubog trljanja.
MICELARNA VODA

3 UŽIVAJ

Uživaj u čistoj i blistavoj koži s 0 % ostataka šminke i nečistoća.