hands holding a plant in soil

NAŠE OBAVEZE ZA NJEGU KOJA NADILAZI KOŽU

NAŠE OBAVEZE ZA NJEGU KOJA NADILAZI KOŽU

Kao vodeći brand za njegu kože s više od 100 godina iskustva, znamo da je zdravi okoliš važan za zdravlje kože. Međutim, prirodna ljepota našeg plavog planeta ugrožena je zbog prekomjerne potrošnje prirodnih resursa i onečišćenja okoliša.
Zato NIVEA nastoji smanjiti svoj učinak na okoliš, njegove ekosustave i stanovnike razvijajući i proizvodeći njegu za kožu koja je nježna i za kožu i za planet.  
Otkrijte što sve činimo kako bismo postali još održiviji i kako nastojimo osigurati njegu koja će ubuduće nadilaziti kožu.

 

SAZNAJTE VIŠE

VRIJEDNOSTI IZ SRCA

  1. SMANJITI EMISIJE CO2 U SVEMU ŠTO RADIMO
  2. ODGOVORNO NABAVLJATI SASTOJKE
  3. USREDOTOČITI SE NA BIORAZGRADIVE SASTOJKE I PRIRODNE SIROVINE
  4. SMANJITI POTROŠNJU ENERGIJE I SIROVINA U PROIZVODNJI
  5. NJEGA KOŽE KOJA POŠTUJE PRIRODU, LJUDE I ŽIVOTINJE

man talking

Naša filozofija i ciljevi

NIVEA je prisutna u životima ljudi već desetljećima, brinući o zdravlju i ljepoti njihove kože i njegujući ih izvana prema unutra. Počašćeni smo tim povjerenjem i želimo ga opravdati tako da proširimo njegu kože na zaštitu i očuvanje našeg planeta.


Naša vizija: klimatska neutralnost

Nastojimo što je više moguće smanjiti svoj ugljični otisak ponovnim razmatranjem svoje ambalaže, pripravaka i načina proizvodnje. Zato je NIVEA postavila ambiciozne klimatske ciljeve na razini kompanije koji su u skladu s najnovijim klimatološkim otkrićima.

Poštovanje prema životinjama

NIVEA poštuje i voli prirodu. Naša briga za planet također uključuje zaštitu životinja koje ovise o našim ekosustavima i održavaju ih. Vjerujemo da ispitivanja na životinjama nisu potrebna da bi se dokazala učinkovitost i sigurnost proizvoda za njegu kože.


Odgovorna nabava sirovina

Vodimo računa da je sve što stavljamo u NIVEA proizvode sigurno i zdravo za upotrebu – i, kada je god to moguće, nastojimo se služiti odgovorno nabavljenim obnovljivim sirovinama kako bismo se kretali prema održivijoj budućnosti. Pri upotrebi prirodnih resursa također pazimo i na uzgoj biljaka.

Odgovorna proizvodnja

Naravno, naša nastojanja da zaštitimo naš planet i naše zajednice uključuje i način na koji proizvodimo njegu za kožu NIVEA. Svoj otisak CO2 nastojimo smanjiti uštedom energije, smanjivanjem proizvodnje otpada i odgovornom potrošnjom vode.


sky

ONE SKIN. ONE PLANET. ONE CARE.

Želimo biti 100 % transparentni i odgovoriti na sva pitanja koja imate o održivosti koju zagovara NIVEA. Ako niste uspjeli pronaći sve odgovore koje ste tražili na ovim stranicama ili želite podrobnije informacije, pišite nam i s veseljem ćemo Vam odgovoriti.