NOVO!
NIVEA Q10 DUAL ACTION SERUM

S revolucionarnom tehnologijom GLYCOSTOP koja sprječava starenje kože zbog šećera.*

SPRIJEČITE STARENJE KOŽE ZBOG ŠEĆERA

Stručnjaci upozoravaju da pretjerana konzumacija šećera ima mnogobrojne štetne posljedice za naše zdravlje i opću dobrobit. Jeste li znali da šećer uzrokuje i bore na vašoj koži? Šećer koji konzumiramo može oštetiti kolagen u koži, što rezultira smanjenom elastičnošću i pojavom bora. Novi NIVEA Q10 Dual Action serum s najvećom koncentracijom Q10 i revolucionarnom tehnologijom GLYCOSTOP sprječava glikaciju – oštećenja kože zbog šećera, s klinički dokazanim rezultatima u samo 2 tjedna.* Za čvrstu i mladoliku kožu.

 

* In vitro


NVEA Q10 DUAL ACTION SERUM – SPRJEČAVA I SMANJUJE BORE

Otkrijte snagu novog NIVEA Q10 Dual Action seruma s tehnologijom protiv glikacije za sprječavanje i smanjenje bora koje uzrokuje šećer.

SA SNAGOM DVAJU UČINKOVITIH SASTOJAKA

NIVEA Q10 Anti-Wrinkle Expert Dual Action serum razvijen je za smanjenje postojećih bora i sprječavanje pojave novih. Njegova inovativna revolucionarna formula sadržava najveću koncentraciju čistog koenzima Q10 i tehnologiju GLYCOSTOP koja djeluje kao štit za zaštitu kože od oštećenja zbog glikacije.

ČETVEROSTRUKO POVEĆAJTE SNAGU SVOJE RUTINE PROTIV BORA!

Ako serum upotrebljavate u kombinaciji s Q10 POWER dnevnom kremom protiv bora postići ćete čak 4 puta snažniji učinak.** Za zdravu kožu mladolikog izgleda. 

** Uporaba u kombinaciji s NIVEA Q10 dnevnom kremom SPF 15 pokazala se boljom u 4 znanstveno izmjerena učinka za kožu.

SAVRŠENA Q10 RUTINA ZA MLADOLIKU KOŽU

1 Q10 Dual Action serum
Ujutro i navečer na očišćeno lice nanesite nekoliko kapi inovativnog NIVEA Q10 seruma i nježno ga utrljajte u kožu. Idealan je i kao podloga za šminku.
2 Q10 dnevna i noćna krema
Nakon nanošenja seruma, ujutro i navečer, nastavite svoju rutinu njege s dnevnom, odnosno noćnom kremom NIVEA Q10 za čvrstu i hidratiziranu kožu.
3 Q10 Anti-Wrinkle EXPERT
Završite rutinu s Q10 Anti-Wrinkle EXPERT serumom kojeg s pomoću silikonskog aplikatora ciljano nanesite na duboke bore. Serum u samo 5 minuta „zaglađuje“ izgled dubokih bora, a dugotrajnom uporabom ih i smanjuje.

ČESTA PITANJA I ODGOVORI

Što je glikacija i kakvi su njezini učinci na kožu?

Glikacija je prirodni proces u kojem šećeri reagiraju s proteinima kože, što dovodi do nastanka naprednih krajnjih proizvoda glikacije (AGE). Oni pridonose vidljivim znakovima starenja kože jer uzrokuju bore, sitne linije i gubitak elastičnosti kože.

Koji su ključni čimbenici koji uzrokuju glikaciju kože?

Prehrana, genetika, način života, visoka razina šećera u krvi, oksidativni stres i starenje.

Možemo li spriječiti glikaciju?

Nažalost, proces glikacije se ne može spriječiti, ali možemo ga usporiti zdravim načinom života i odgovarajućom rutinom njege kože. Testovi in vitro provedeni na sastojku GLYCOSTOP®, koji je ključni sastojak našeg NIVEA Q10 seruma s dvostrukim djelovanjem, pokazali su smanjenje glikacije za 68 %.

Što može pomoći protiv starenja kože?

Uravnotežena prehrana, smanjenje unosa šećera, antioksidansi u namirnicama i proizvodima za njegu kože te uporaba specifičnih proizvoda za njegu protiv glikacije, kao što je NIVEA Q10 Dual Action serum. Osim toga, uvijek odgovarajuće zaštitite kožu od UV zraka.

TAKOĐER PROČITAJTE

Otkrijte sve o glikaciji kože, provjerite zašto su vam potrebni antioksidansi i kakvu ulogu ima koenzim Q10 u očuvanju zdrave i mladolike kože.