UŽIVAJTE U UJEDNAČENOJ I BLISTAVOJ KOŽI

S NIVEA CC fluidom Luminous630 3-u-1 koji prekriva, smanjuje i štiti.

MOŽETE IMATI SVE U JEDNOM!

Predstavljamo vam NIVEA CC fluid Luminous630 3-u-1, naš prvi CC proizvod s trostrukim djelovanjem koji osigurava prirodnu prekrivenost i trenutačno ujednačavanje tena, patentiranim sastojkom LUMINOUS630® smanjuje tamne mrlje, a zaštitnim faktorom 30 štiti vašu kožu od sunca. S vidljivim rezultatima već u 2 tjedna!* Tko kaže da ne možete imati sve u jednoj bočici?

 

PREKRIVA ✔️ SMANJUJE ✔️ ŠTITI ✔️

 

*Samoprocjena, studija u trajanju od 12 tjedana u kojoj je sudjelovala 51 žena, 2023.


TROSTRUKA SNAGA U JEDNOM PROIZVODU

NIVEA CC fluid Luminous630 3-u-1 sa SPF 30 ne samo da prekriva postojeće tamne mrlje nego ih i sprječava te smanjuje nastanak novih!

ŠTO SU CC KREME?

CC (Colour Correction) kreme spajaju njegu kože i šminkanje jer pomoću aktivnih sastojaka njeguju kožu, nude lagano prekrivanje za ujednačavanje tena i osiguravaju zaštitu od sunca. U usporedbi s gustim puderima, one daju prirodniji izgled, a zbog različitog djelovanja u jednom proizvodu pojednostavljuju vašu svakodnevnu rutinu ljepote.

Kako odabrati pravu CC kremu?

Kad je riječ o odabiru idealne CC kreme, vodite računa o tome da vam ona nudi odgovarajuću hidrataciju i dovoljno visok zaštitni faktor. Formula NIVEA CC fluida Luminous630 3-u-1 sadržava hijaluronsku kiselinu koja duboko u stanicama vlaži i njeguje kožu te zaštitni faktor 30.

Sljedeći je korak odabir prave nijanse.

PRONAĐITE SVOJU SAVRŠENU NIJANSU

Sada kad ste pronašli idealnu CC kremu za sebe, preostaje vam samo odabrati pravu nijansu za svoj ten kože. NIVEA CC fluid Luminous630 3-u-1 dostupan je u tri nijanse:

  • TAMNA za tamniji, bogatiji ten.
  • SREDNJA za nešto tamniju boju kože s maslinastim podtonovima.
  • SVIJETLA za prilično svijetlu kožu koja brzo izgori na suncu.

SAVRŠENA RUTINA LJEPOTE ZA UJEDNAČEN I BLISTAV TEN

NIVEA CC fluid Luminous630 3-u-1 SPF 30 možete nanijeti izravno na očišćenu kožu. Još bolji učinak postići ćete cjelovitom rutinom.

 

☀️ UJUTRO: Dan započnite nanošenjem NIVEA Luminous630 seruma protiv pigmentacijskih mrlja koji intenzivno djeluje na smanjenje svih tipova tamnih mrlja. Zatim prstima ili pomoću kista nanesite NIVEA CC fluid Luminous630 3-u-1 SPF 30. Za veće prekrivanje nanesite više slojeva fluida i nježno ga utrljajte u kožu. Ostavite da se dobro upije prije nego krenete na sljedeći korak u svojoj make-up rutini.

 

🌙 NAVEČER: Pripremite kožu na regeneraciju tijekom spavanja ponovnim nanošenjem NIVEA Luminous630 seruma protiv pigmentacijskih mrlja, a zatim nanesite NIVEA Luminous630 noćnu kremu za svježu i obnovljenu kožu već ujutro.


ISPROBALE SU IH I POZNATE HRVATSKE INFLUENCERICE

Što je zajedničko Andrei, Slađani, Lidiji i Petri? Sve su isprobale NIVEA CC fluide Luminous630 3-u-1. Provjerite koje nijanse su odabrale i pogledajte njihova iskustva. 
Andrea Andrassy
Slađana Ostić
Petra Čolak
Lidija Šeatović

REVOLUCIONARNI SASTOJAK


Trebalo je čak 10 godina zahtjevnih istraživanja i testiranja više od 50.000 aktivnih sastojaka da NIVEA znanstvenici otkriju visokoučinkovit sastojak LUMINOUS630® koji djeluje na staničnoj razini kako bi ponovo uspostavio ravnotežu u proizvodnji melanina u koži. Za učinkovito smanjenje tamnih mrlja i sprječavanje njihova ponovnog pojavljivanja.

P&O

MOGU LI FLUIDI ZA UJEDNAČEN TEN KOŽE POMOĆI KOD HIPERPIGMENTACIJA?

Neki fluidi za ujednačavanje tena mogu pomoći u prekrivanju hiperpigmentacija, ali ne rješavaju izazov u izvoru. CC fluid NIVEA Luminous630® 3-u-1 SPF 30 trenutačno prekriva neželjene tamne mrlje, a istodobno redovitom uporabom sprječava nastanak novih i smanjuje postojeće mrlje. 

KAKO DJELUJE INOVATIVNA FORMULA NIVEA CC FLUIDA?

Fluid sadržava mikroinkapsulirane pigmente boje. Tijekom nanošenja ljuske inkapsuliranih pigmenata boje pucaju i polako oslobađaju pigmente boje. To omogućuje njihovu ravnomjernu raspodjelu i prirodnu prilagodbu pojedinom tenu kože. Formula trenutačno ujednačuje tamne mrlje i nepravilnosti te istinski preoblikuje kožu. Za prirodan izgled prekrivenosti bez efekta maske.

NAKON KOLIKO VREMENA UPORABE NIVEA CC FLUIDA LUMINOUS630 MOGU OČEKIVATI VIDLJIVE REZULTATE?

Svakodnevnim nanošenjem CC fluid NIVEA Luminous630® 3-u-1 SPF 30 smanjuje tamne mrlje, a prvi rezultati vidljivi su već nakon 2 tjedna korištenja (samoprocjena, studija u trajanju od 12 tjedana u kojoj je sudjelovala 51 žena, 2023).

KOJA JE RAZLIKA IZMEĐU BB KREME I CC KREME?

I BB i CC kreme su dnevne kreme koje njeguju kožu, blago je oboje i tako osiguravaju ujednačen ten. Lagana tekstura i brzo nanošenje idealni su za jutra kad nam nedostaje vremena. BB kreme (Beauty Balms) osmišljene su tako da osiguravaju dovoljnu razinu prekrivanja kako ne bi bilo potrebno nanositi puder i obično pružaju bolje prekrivanje od CC krema. CC kreme (Colour Correction creams) višenamjenske su kreme koje djeluju kao hidratantna krema, puder i zaštita od sunca, sve u jednom. Upotrebljavaju se za prekrivanje crvenila, bora i tamnih mrlja.

KOJI JE NIVEA PROIZVOD NAJUČINKOVITIJI PROTIV TAMNIH MRLJA?

Napredni serum NIVEA Cellular Luminous630 protiv tamnih mrlja učinkovito smanjuje vidljivost svih vrsta tamnih mrlja već nakon 2 tjedna i sprječava njihovu ponovnu pojavu. Za trenutačno prirodno prekrivanje preporučujemo kombiniranu upotrebu s NIVEA CC fluidom Luminous630 3-u-1 koji u trenu prekriva neželjene tamne mrlje, a istodobno dosljednom upotrebom sprječava nastanak novih.