sprej-volumen-2

Vodič: LAK za kosu

Savjeti za oblikovanje kose LAKOM za kosu i pjenom za kosu
Neovisno o tome treba li vam pomoć u danima kada nikako ne možete oblikovati frizuru da izgleda dobro, s kroćenjem neposlušnih pramenova ili održavanjem postojanosti frizure, proizvodi poput laka za kosu pomoći će vam u oblikovanju kose.

KAKO UPOTREBLJAVATI SPREJ ZA KOSU I PROIZVODE ZA OBLIKOVANJE KOSE

Postoji bezbroj različitih proizvoda za kosu, no najbolje rezultate postići ćete ako znate kako upotrebljavati proizvod koji najbolje odgovara vašoj kosi.

NAJBOLJI NIVEA PROIZVODI ZA OBLIKOVANJE RAZLIČITIH FRIZURA

Lak za kosu sjajan je izbor za kosu svih dužina. Riječ je o jednom od najboljih proizvoda za podignute frizure poput visokih punđi. Budući da je lak za kosu lagan, idealan je za dužu kosu. Kraćim frizurama više će odgovarati proizvodi za oblikovanje kose koji se mogu prilagoditi i oblikovati, poput gela za kosu, jer omogućuju stvaranje zabavnih, šiljatih frizura. Ako imate prirodno kovrčavu kosu, ravnomjerno nanesite pjenu za kosu od korijena do vrhova kose. Potom difuzorom osušite kosu kako biste dobili zdrave, sjajne kovrče.


NAUČITE KAKO UPOTREBLJAVATI LAK ZA KOSU

Saznajte za što je najbolji pojedinačni NIVEA proizvod za oblikovanje kose te kako upotrebljavati sprej za kosu i istodobno štititi kosu.

NIVEA proizvodi za oblikovanje kose