Vodič: LAK za kosu

Savjeti za oblikovanje kose LAKOM za kosu i pjenom za kosu

Neovisno o tome treba li vam pomoć u danima kada nikako ne možete oblikovati frizuru da izgleda dobro, s kroćenjem neposlušnih pramenova ili održavanjem postojanosti frizure, proizvodi poput laka za kosu pomoći će vam u oblikovanju kose.

KAKO UPOTREBLJAVATI SPREJ ZA KOSU I PROIZVODE ZA OBLIKOVANJE KOSE

Postoji bezbroj različitih proizvoda za kosu, no najbolje rezultate postići ćete ako znate kako upotrebljavati proizvod koji najbolje odgovara vašoj kosi.

NAJBOLJI NIVEA PROIZVODI ZA OBLIKOVANJE RAZLIČITIH FRIZURA

Lak za kosu sjajan je izbor za kosu svih dužina. Riječ je o jednom od najboljih proizvoda za podignute frizure poput visokih punđi. Budući da je lak za kosu lagan, idealan je za dužu kosu. Kraćim frizurama više će odgovarati proizvodi za oblikovanje kose koji se mogu prilagoditi i oblikovati, poput gela za kosu, jer omogućuju stvaranje zabavnih, šiljatih frizura. Ako imate prirodno kovrčavu kosu, ravnomjerno nanesite pjenu za kosu od korijena do vrhova kose. Potom difuzorom osušite kosu kako biste dobili zdrave, sjajne kovrče.


KAKO ISPRAVNO NANIJETI LAK ZA KOSU

Lak za kosu držite otprilike 30 cm od kose i ravnomjerno ga nanesite po cijeloj glavi. Nanošenje spreja preblizu korijenu kose ili nanošenje velike količine proizvoda na jednom području kosu može učiniti ljepljivom.

SAVJETI ZA OBLIKOVANJE PJENOM ZA KOSU

Najbolji način za poboljšavanje teksture ili povećanje volumena ravne kose jest nanošenje pjene za kosu češljem. Najprije dobro protresite pjenu, a potom proizvod nanesite na dlan ruke. Uronite češalj u pjenu i počešljajte se


NAUČITE KAKO UPOTREBLJAVATI LAK ZA KOSU

Saznajte za što je najbolji pojedinačni NIVEA proizvod za oblikovanje kose te kako upotrebljavati sprej za kosu i istodobno štititi kosu.

KAKO SPASITI FRIZURU U DANE KADA VAM NIJEDNA NE USPIJEVA

Kroćenje neposlušnih pramenova: Ako imate tanku kosu ili ako vam se pramenovi kose često međusobno sljubljuju, na četku za kosu nanesite NIVEA Volume Care sprej za kosu te prođite po problematičnim područjima. Tako ćete izbjeći da vam kosa izgleda mokro, što se može dogoditi nanesete li sprej izravno na korijen kose. Davanje volumena beživotnoj kosi: Ovaj brzi i jednostavni trik idealno je rješenje za dane kada vam se čini da vam je kosa slijepljena uz glavu i da joj nedostaje volumena. Podignite gornji sloj kose i ispod njega nanesite NIVEA Volume Care sprej za kosu. Počešljajte taj dio češljem i potom nanesite lak za kosu kako bi frizura izdržala. Spustite gornji sloj kose kako biste postigli prirodno voluminozni izgled.

 

PET STVARI KOJE MORATE ZNATI KADA UPOTREBLJAVATE LAK ZA KOSU

  1. Lak za kosu može imati različite stupnjeve učvršćivanja. 
  2. Začepljene brizgalice laka za kosu mogu utjecati na ravnomjernost nanošenja. 
  3. Manje je ponekad više ‒ želite sjaj, a ne teške i slijepljene kovrče. 
  4. Njegujte kosu ‒ kombiniranje laka za kosu s peglama za kosu može isušiti kosu.
  5. Najbolji rezultati postižu se ako tijekom nanošenja spreja pomičete i bočicu spreja.
lak-hr-1
Koji biste proizvod za oblikovanje kose trebali upotrebljavati?

Lak za kosu

Lak za kosu može se upotrebljavati za različite vrste frizura. NIVEA Volume Care sprej za kosu savršen je proizvod za volumen koji frizuru održava 24 sata ne isušujući kosu.

pjena-hr-1
Koji biste proizvod za oblikovanje kose trebali upotrebljavati?

Pjena za kosu

NIVEA Volume Care pjena za kosu istodobno štiti kosu pri sušenju i oblikuje je. Za razliku od gelova, pjena za kosu može se nanositi i dok je kosa još mokra. Također se može upotrebljavati od korijena do vrhova kose kako bi se postigao sjaj cijele kose.

Koji biste proizvod za oblikovanje kose trebali upotrebljavati?

Gel

Gelovi za kosu, kao što je NIVEA Ultra Strong gel, namijenjeni su oblikovanju pojedinačnih pramenova kose i izradi jedinstvenih postojanih frizura.
Koji biste proizvod za oblikovanje kose trebali upotrebljavati?

KREMASTI GEL

NIVEA kremasti gel proizvod je za oblikovanje kose koji se može oblikovati, što vam omogućuje da se poigrate sa svojom frizurom. Odličan je izbor za oblikovanje kratke i srednje duge kose jer je ne isušuje. Budući da je fleksibilan, ali ne i ljepljiv, kosa izgleda prirodno.