Imate li pitanja o njezi kose?

saznajte odgovore na pitanja o njezi kose.

1. UNIŠTAVAJU LI NIVEA PROIZVODI ZA OBLIKOVANJE ZDRAVLJE MOJE KOSE?
NIVEA proizvodi za oblikovanje kose ne uništavaju vašu kosu ili vlasište! Naprotiv, NIVEA proizvodi za oblikovanje s vitaminima štite kosu od dnevnih vanjskih utjecaja.

2. KADA SE KORISTI PJENA ZA KOSU?
Pjena za kosu je osobito dobra za oblikovanje kose uz pomoć sušila za kosu i za dobivanje volumena kose.

3. KADA MI JE POTREBAN LAK ZA KOSU?
Lak za kosu fiksira vašu frizuru te ju dugotrajno i pouzdano učvršćuje. NIVEA lakovi za kosu daju vidljivi sjaj kosi i frizura je postojana čitav dan. Koriste se kao točka na i savršene frizure te se odlično nadopunjuju s NIVEA pjenama za kosu.

4. KOJA JE RAZLIKA IZMEĐU ULTRA I EKSTRA JAKOG UČVRŠĆIVANJA?
Proizvodi za oblikovanje se dijele prema razini učvršćivanja: normalno, jako i posebno jako. To znači da ultra jaki sprej vašu frizuru čini postojanijom i manje fleksibilnom od ekstra jakog spreja za kosu.

5. MOGU LI KORISTITI PROIZVODE ZA OBLIKOVANJE AKO IMAM PRHUT?
NIVEA proizvodi za učvršćivanje uglavnom nemaju negativni utjecaj na vaše vlasište ili kosu. Čak i s prhuti, možete koristiti sve NIVEA proizvode za učvršćivanje bez oklijevanja. Prhut je dosadna, ali ne treba predstavljati veliki problem! Savjetujemo vam uporabu NIVEA šampona protiv prhuti. S aktivnim Liquid Clear sustavom naši šamponi se aktivno bore protiv prhuti i smanjuju mogućnost njene ponovne pojave.

6. ZAŠTO NIVEA PROIZVODI ZA NJEGU KOSE SADRŽE SILIKONE?


Dobro formulirani i dozirani silikoni imaju mnoge pozitivne osobine i pomažu održavati kosu glatkom, sjajnom i podatnom. NIVEA proizvodi koriste samo blagotvorne silikone. Svi nanešeni silikoni mogu se isprati tijekom čišćenja, pa ne može doći do taloženja silikona u kosi. Tako je kosi pružena najbollja njega bez da ju se opterećuje i isušuje. Za one koji usprkos svemu preferiraju proizvode bez silikona, preporučujemo NIVEA šampone bez silikona.


IMATE LI DODATNA PITANJA?

KONTAKTIRAJTE NAS PUTEM OBRASCA