FILTRIRAJ
Razvrstaj

Otkrijte aktualne NIVEA novitete

Zanimaju vas novi NIVEA proizvodi i aktualni noviteti? Ovdje ćete naći svoj idući omiljeni proizvod, a možete i otkriti više informacija o proizvodima iz svoje trenutne NIVEA kolekcije. Tu smo da vam pomognemo odabrati odgovarajuće proizvode sukladno vašim preferencijama i potrebama vaše kože i kose. Nudimo vam i savjete  o zdravlju kose i kože, a pripremili smo i zabavne vodiče za oblikovanje frizura, njegu različitih tipova kože i pravilnu upotrebu naših proizvoda. Tražite poklone za najdraže? NIVEA poklon paketi, toaletne vode, pa čak i sitnice poput Labello balzama za usne će voljenim osobama sigurno izmamiti osmijeh na lice.

Sve za potrebe vaše kože

Od provjerenih klasika do aktualnih trendova, ovdje vas čeka pregršt NIVEA proizvoda za različite tipove kose i kože. Osim toga, naši stručnjaci su pripremili informativne članke i detaljne vodiče za pravilnu upotrebu kozmetičkih i higijenskih proizvoda uz koje ćete ostvariti željene rezultate. Poslužite se filterima u navigaciji - kategorija, tema ili tip i karakteristike proizvoda - kako biste lakše našli NIVEA proizvod koji tražite. Ponosimo se proizvodima s vrhunskim sastojcima provjerene kvalitete i zahvalni smo za povjerenje koje nam iskazujete preko 100 godina. Uvijek smo tu za vas!

Želite isprobati nešto novo?

Slušamo vas i cijenimo vaše mišljenje, zato kontinuirano razvijamo nove proizvode koji su u skladu sa željama i potrebama naših potrošača. Kozmetika sa sastojcima prirodnog porijekla, biorazgradiva ambalaža, najčišća kvaliteta koenzima Q10 dostupna na tržištu, trendi boje Labello balzama za usne... To su tek neki od noviteta u našoj ponudi. Nastavite čitati kako bi ih otkrili sve!