NIVEA SUN proizvodi za zaštitu od sunca

sampon-za-djecu-nivea

OTKRIJTE NAJZABAVNIJE TUŠIRANJE

Za djevojčice i dječake!

Predstavljamo nove NIVEA kids 2-u-1 gelove za tuširanje i šampone za djecu s BIO aloe verom i kamilicom.
Otkrijte inovaciju

KAD KUPANJE POSTANE ZABAVA BEZ SUZA

Većini mališana kupanje predstavlja mnoštvo igre i zabave, dok je za roditelje to nešto drugačije iskustvo - njima je važno da koža njihovih mališana bude nježno očišćena. Zato su naši stručnjaci razvili novu, biorazgradivu i pH neutralnu liniju 2-u-1 gelova za tuširanje i šampona za djecu koji su i zabavni i posebno njegujući prema osjetljivoj dječjoj koži i kosici! Zaboravite na žurbu i biranje između kratkog tuširanja ili pranja kose, ove proizvode možete koristiti svakodnevno, u bilo kojoj prilici!

nivea-sampon-gel-za-djecu

O formuli

Posebno razvijeni prozvodi za djecu

Nema više plakanja zahvaljujući blagoj formuli NIVEA 2-u-1 gelova za tuširanje i šampona za djecu obogaćenima BIO aloe verom i kamilicom. Ne sadrže štetne sastojke za kožu niti sapun, već regenerator uz koji raščešljavanje kose postaje prava dječja igra. Uz dvije osvježavajuće mirisne kombinacije bobica i svježih jabuka, kupanje mališana postat će prava mala avantura!

inovacija-nivea-kids-shower

BIO Aloe vera

aloe-vera-djeca

Zahvaljujući velikim količinama vitamina C i E, hidratizirajuća svojstva aloe vere odlična su za njegu osjetljive dječje kože!

Neutralni pH

ph-neutralan-gel

Svi proizvodi iz nove linije su pH neutralni, što znači da ne sadrže sapune i primjereni su za osjetljivu dječju kožu.

Voćni mirisi

vocni-mirisi-nivea-kids

Mmm, tako dobro mirišu! Možete birati između dvije voćne varijante: razigranih bobica i svježe jabuke.

Savjeti za zabavno kupanje

PRETVORITE KUPANJE U ZABAVNO ISKUSTVO ZA SEBE I DJECU

Uz raspored prepun obaveza, između večere i priče za laku noć ne ostaje puno vremena za zabavu u kadi. Kako pretvoriti svakodnevno kupanje iz uhodane rutine prije spavanja u nezaboravnu zabavu pročitajte u nastavku!
  • Sigurnost prije svega - dijete nikad ne ostavljajte samo u kadi bez nadzora.
  • Temperatura vode neka bude približna djetetovoj temperaturi.
  • Ako se vaše dijete još navikava na veliku kadu, prvo popričajte s njim ili se poigrajte u kadi bez vode i tek onda je polako napunite vodom.
  • Ima li išta zabavnije od pjene? Napunite kadu vodom, dodajte NIVEA kids 2-u-1 gel za tuširanje i šampon za djecu te uživajte u beskonačnoj zabavi!
  • Sva djeca vole igračke za kadu - skupa odaberite simpatične likove koji će vam se pridružiti u kadi!
  • Pobrinite se da dijete ima ugodne asocijacije na kupanje – čitajte mu omiljenu knjigu i skupa pjevajte pjesmice!

tusiranje-djeteta

nivea-kids-shower

Mama blogerica @iwaiva ima super savjet za zabavno kupanje!

"Uživaju li vaša djeca u kupanju? Mali večernji rituali kod nas su omiljeni dio dana. Ako pitate mog dječaka, on bi se brčkao u svojoj kadici satima. Pjenušava kupka i puno posudica za presipavanje, nije li to svakome od nas jedno od najslađih sjećanja na djetinjstvo? Zagrabiš u posudicu vodu, a onda staviš gore pjenu i praviš se da ližeš sladoled. Kad znaš da je proizvod siguran za dječju kožu, onda kao roditelj nemaš straha. Ako imate dijete koje se ne voli kupati, probajte ovu foru s posudicama i pjenom. A s obzirom na to da pranje kose i nije baš visoko na ljestvici omiljenih aktivnosti jednog dvogodišnjaka, bitno mi je imati i šampon koji ne iritira okice i iz tog razloga odlučila sam se za Nivea kids 2 u 1 shower & shampoo proizvode obogaćene BIO aloe verom i kamilicom. Uz njih nema suza jer su posebno nježni za osjetljivu dječju kožu i kosu nemaju štetne sastojke, sapune ni umjetna bojila, a kako u sebi imaju regenerator, i raščešljavanje nakon kupanje je puno lakše. Ako ni to ne pomaže da pranje kose bude zabava, uzmite jedno ogledalo i dajte im da se gledaju dok na kosu stavljaju pjenu koja izgleda poput ručnika na glavi. Bit će im jako zabavno raditi frizure od pjene, a kako bi napravili novu – moraju isprati staru! Kupanje je zbilja zabava. Uz sve to, ovi proizvodi tako lijepo mirišu na miris bobica i svježih jabuka, a meni nema ništa slađe nego ušuškati se u te male kovrče i mirisati tu nježnu kosicu dok ga uspavljujem."

Pročitajte i ovo

RODITELJI, OVO JE ZA VAS

Ne samo mališani, ni odrasli ne mogu odoljeti čarima opuštajuće kupke, pogotovo nakon iscrpljujućeg dana. A nakon duge kupke koži tako odgovara njegujući dodir NIVEA proizvoda...

PRVO OPUŠTAJUĆE KUPANJE...

uzivanje-u-kadi

U kupaonici nemojte požurivati – pretvorite kupanje i tuširanje u opuštajući ritual i opazit ćete kako stres i brige nestaju. Evo kako možete stvoriti wellness ugođaj u okrilju vlastitog doma!

...A ZATIM NJEGA KOŽE I KOSE

nivea-noviteti

Ne vjerujemo u brzinska tuširanja i kupanja. Nakon što se osvježite pod tušem ili u kadi, posvetite svom licu i tijelu dodatne minute njege te u miru isprobajte nove NIVEA proizvode. Sigurno ćete otkriti novog favorita!