NIVEA SUN Babies&Kids

Neka ljeto ostavi traga u njihovu sjećanju, a ne na njihovoj koži.

Stvaranje nezaboravnih ljetnih uspomena sada je puno bezbrižnije uz NIVEA SUN dječje proizvode za zaštitu od sunca. Sa svojom posebno razvijenom formulom pružaju trenutačnu zaštitu nježnoj i osjetljivoj koži beba i djece. NIVEA SUN proizvodi – svjetski Br. 1 u zaštiti djece od sunca* – hidratiziraju kožu, a istovremeno je štite od sunčevih opeklina i dugotrajnih oštećenja.

* Izvor: Euromonitor International Limited; NIVEA u kategoriji proizvoda za zaštitu beba i djece od sunca; maloprodajna vrijednost, 2022


ZAŠTO SU NIVEA SUN PROIZVODI ODLIČAN IZBOR ZA NAJMLAĐE?

Dječja koža je osobito osjetljiva. Odgovarajući proizvodi za zaštitu kože od sunca s vrlo visokim zaštitnim faktorom štite je od štetnih posljedica UV zraka i sprječavaju neugodne opekline kako bi oni najmlađi bili uvijek sigurni i zaštićeni.
NIVEA SUN Babies&Kids

ODGOVARAJUĆA ZAŠTITA ZA OSJETLJIVU KOŽU BEBA

Koža beba nije u potpunosti razvijena i stoga joj je potrebna posebna zaštita od sunca.  NIVEA SUN proizvodi za bebe imaju zaštitni faktor SPF 50+, pružaju trenutačnu zaštitu osjetljive kože beba i smanjuju rizik od pojave alergije na sunce.

NIVEA SUN Kids

VODOOTPORNA ZAŠTITA ZA ŽIVAHNU DJECU

Djeca mogu provesti cijelo ljeto u vodi i zato trebaju proizvode koji su iznimno vodootporni kako bi njihova koža ostala zdrava te zaštićena od utjecaja sunca, soli i klora. NIVEA SUN proizvodi za djecu pružaju dugotrajnu hidrataciju i njegu kože.


3 ZLATNA PRAVILA ZA ZAŠTITU OD SUNCA

Donosimo vam tri korisna savjeta koji će vam omogućiti maksimalno uživanje u najtoplijim danima bez neželjenih posljedica.

POUZDANA ZAŠTITA OD SUNCA I ZA ODRASLE

ZAŠTITA ZA CIJELU OBITELJ

Zaštita od sunca je jednako važna kako za one najmlađe tako i za one starije. Linija proizvoda NIVEA SUN Protect & Moisture ima dvostruki učinak na kožu, izvana joj pruža trenutačnu zaštitu od sunca, a iznutra je održava hidratiziranom 48 sati.

 

POTPUNA ZAŠTITA ZA VAŠE LICE

Koža lica treba zaštitu tijekom cijele godine. Inovativni NIVEA SUN Triple Protect lagani fluid za lice pruža vrlo visoku SPF 50+ zaštitu od štetnih UV zraka i plave svjetlosti, a ujedno aktivira vlastiti obrambeni mehanizam kože za djelovanje protiv učinaka onečišćenja poput oksidativnog stresa.