savršeni pokloni za tebe

POKLONI ZA VAŠE NAJDRAŽE

SAVRŠENI BOŽIĆNI POKLONI


Bliži nam se najljepše doba godine. Topli domovi će uskoro mirisati na cimet i božićne kolače, pjevušit ćemo dobro znane pjesmice dok kitimo božićno drvce, a srce će biti ispunjeno veseljem jer je cijela obitelj konačno na okupu. Darivanje je savršen način da podijelite to neopisivo veselje s najdražima i upotpunite predivni božićni ugođaj! Znamo koliko je teško odabrati  dar za voljene, zato smo vam pripremili izbor odličnih NIVEA poklona među kojima ćete sigurno pronaći nešto za svoje najdraže!

Poklon paket za nju

Pokloni za žene

Poklon paketi za njega

Pokloni za muškarce


NIVEA ADVENTSKI KALENDAR

Poklon adventski kalendar

Obožavamo iznenađenja - u NIVEA Adventski kalendar sakrili smo ih čak 24! Dok nestrpljivo iščekujete Božić, svaki dan će vas iza prozorčića dočekati njegujući proizvod ili praktična sitnica koja će vam izvući osmijeh na lice. Najteži dio? Oduprijeti se želji da otvorite sve odjednom! Dostupan je ekskluzivno u dm i Bipa prodavaonicama. 

IZ LJUBAVI PREMA OKOLIŠU

reciklirana ambalaža

Briga o vlastitoj koži podrazumijeva i brigu o svijetu koji nas okružuje. Zato se NIVEA okreće prema održivim materijalima pakiranja, čime se štede vrijedni resursi i pomaže izbjeći otpad. Naša je filozofija pakiranja „reduciraj, ponovo upotrijebi, recikliraj”. Kontinuirano razvijamo načine proizvodnje i pakiranja kojima bismo smanjili potrošnju energije, sirovina i emisija. Usmjereni smo na kružno gospodarstvo koristeći reciklirani materijal u pakiranjima.

Beiersdorf se obvezuje da će do 2025. godine koristiti 100% pakiranja koja se mogu reciklirati, ponovno upotrijebiti ili kompostirati.