POKLONI ZA VAŠE NAJDRAŽE

SAVRŠENI BOŽIĆNI POKLONI

Bliži nam se najljepše doba godine. Topli domovi će uskoro mirisati na cimet i božićne kolače, pjevušit ćemo dobro znane pjesmice dok kitimo božićno drvce, a srce će biti ispunjeno veseljem jer je cijela obitelj konačno na okupu. Darivanje je savršen način da podijelite to neopisivo veselje s najdražima i upotpunite predivni božićni ugođaj! Znamo koliko je teško odabrati  dar za voljene, zato smo vam pripremili izbor odličnih NIVEA poklona među kojima ćete sigurno pronaći nešto za svoje najdraže!

NIVEA ADVENTSKI KALENDAR

Obožavamo iznenađenja - u NIVEA Adventski kalendar sakrili smo ih čak 24! Dok nestrpljivo iščekujete Božić, svaki dan će vas iza prozorčića dočekati njegujući proizvod ili praktična sitnica koja će vam izvući osmijeh na lice. Najteži dio? Oduprijeti se želji da otvorite sve odjednom!

IZ LJUBAVI PREMA OKOLIŠU

Briga o vlastitoj koži podrazumijeva i brigu o svijetu koji nas okružuje. Zato se NIVEA okreće prema održivim  materijalima pakiranja, čime se štede vrijedni resursi i pomaže izbjeći otpad. Naša je filozofija pakiranja „reduciraj, ponovo upotrijebi, recikliraj” i razvijamo načine proizvodnje i pakiranja kako bismo smanjili potrošnju energije, sirovina i emisija. Usmjereni smo na kružno gospodarstvo jer u pakiranjima sve više upotrebljavamo reciklirani materijal.

Beiersdorf se obvezuje da do 2025. koristi 100 % pakiranja koje se može reciklicirati, ponovno upotrijebti ili kompostirati.