savršeni pokloni za tebe
PRONAĐI BOŽIĆNI POKLON

SAVRŠEN POKLON ZA TVOJE VOLJENE


Bliži nam se najljepše doba godine. Topli domovi će uskoro mirisati na cimet i božićne kolače, pjevušit ćemo dobro znane pjesmice dok kitimo božićno drvce, a srce će biti ispunjeno veseljem jer je cijela obitelj konačno na okupu. Darivanje je savršen način da podijeliš to neopisivo veselje s najdražima i upotpuniš predivni božićni ugođaj! Znamo koliko je teško odabrati  dar za voljene, zato smo ti pripremili izbor odličnih NIVEA poklona među kojima ćeš sigurno pronaći nešto za svoje najdraže!
Poklon paket za nju

Pokloni za žene

Poklon paketi za njega

Pokloni za muškarce


SAVRŠENI POKLONI PO SUPER PONUDI!

Tražite savršene poklone za svoje voljene? Poklonite im NIVEA i NIVEA MEN poklon pakete, koje po super ponudi možete pronaći kod svojih omiljenih trgovaca.*

*  Promocija traje do isteka zaliha u određenim trgovačkim lancima.


IZ LJUBAVI PREMA OKOLIŠU

reciklirana ambalaža

Briga o vlastitoj koži podrazumijeva i brigu o svijetu koji nas okružuje. Zato se NIVEA okreće prema održivim materijalima pakiranja, čime se štede vrijedni resursi i pomaže izbjeći otpad. Naša je filozofija pakiranja „reduciraj, ponovo upotrijebi, recikliraj”. Kontinuirano razvijamo načine proizvodnje i pakiranja kojima bismo smanjili potrošnju energije, sirovina i emisija. Usmjereni smo na kružno gospodarstvo koristeći reciklirani materijal u pakiranjima.

Beiersdorf se obvezuje da će do 2025. godine koristiti 100 % pakiranja koja se mogu reciklirati, ponovno upotrijebiti ili kompostirati.