baby_poklon_za_novorodence

Kako odabrati poklon za novorođenče

Niste sigurni koji je najbolji poklon za novorođenče? Imamo odgovor!

KAKO IZABRATI PRAVI POKLON ZA NOVOROĐENČE?

Znamo da bebicu i roditelje želite oduševiti najboljim mogućim darom, no odabir poklona za novorođenče samo je naizgled lak zadatak. Zato svakako pročitajte naš kratki i slatki vodič za kupovinu poklona!

beba-poklon-novorodjence

Stigla je bebica!

Dolazak bebe predivan je trenutak ne samo za roditelje, već i njihove bližnje. Svi žele upoznati malu princezu ili princa, dotaknuti slatke nogice i vidjeti uživo taj neodoljiv smiješak. No prije toga treba pronaći savršen poklon za novorođenče, što naravno nije nimalo lak zadatak. Uz toliko opcija na tržištu, mnogi ne znaju otkud krenuti - znaju spol djeteta, no ne i što bi bebi stvarno bilo potrebno, a neugodno im je pitati roditelje. Postavlja se i pitanje treba li pri odabiru poklona za novorođenče biti praktičan ili originalan? Kod personaliziranih darova situacija se dodatno zakomplicira jer treba uzeti u obzir financijsku situaciju i preferencije roditelja.

Zvuči stresno? I jest, no imamo vrlo jednostavno rješenje koje će oduševiti roditelje!

NIVEA BABY RUKSAK - NAJBOLJI POKLON ZA NOVOROĐENČE

Čemu komplicirati kad možete u jednom kliku nabaviti ruksak koji sadrži sve što roditeljima treba za njegu bebe? Poklonite njegujući dodir NIVEA Baby proizvoda uz koje su odrasle brojne generacije. S ovim poklonom jednostavno ne možete pogriješiti!

NIVEA Baby ruksak - sve što trebaju bebe i roditelji

Pitajte bilo kojeg roditelja bebe i reći će vam da maramica, kremica, kupki i pudera nikad nema dovoljno. Zato smo kreirali praktičan NIVEA Baby ruksak koji je oduševio brojne roditelje diljem svijeta! A kako i ne bi kad je riječ o dobro poznatom dodiru NIVEA njege i obožavanom mirisu bez kojeg je gotovo nemoguće zamisliti djetinjstvo. Razveselite roditelje i bebicu kvalitetnim NIVEA Baby proizvodima koje smo razvili u suradnji s pedijatrima i dermatolozima.

Ovaj popularan poklon za novorođenče možete nabaviti u svim bolje založenim drogerijama ili ga kupiti online preko Abrakadabre i Konzumklika.

Što sadrži NIVEA Baby ruksak?

U praktičnim pretincima NIVEA Baby ruksaka nalazi se čak 6 NIVEA BABY proizvoda za njegu:

NIVEA BABY Soft & Cream vlažne maramice, NIVEA BABY SOS intenzivna krema za guzu, NIVEA BABY njegujuće ulje, NIVEA BABY šampon i kupka, NIVEA BABY njegujući kremasti sapun s prirodnim maslinovim uljem i NIVEA BABY mlijeko za tijelo.

To naravno nije sve - uz paket "nužne opreme za bebe", ovaj ruksak sadrži i dodatne poklone za nove roditelje - NIVEA BABY naljepnicu za auto te podlogu za previjanje od materijala koji se lako čisti i pere. Osim toga, NIVEA Baby ruksak pruža i dovoljno prostora za odjeću, bočice i igračke.

Bez stresa za vas, a ujedno beskrajno praktičan za roditelje i bebu - NIVEA BABY ruksak jednostavno je savršen poklon za novorođenče!