Skin

PRAVILNA NJEGA NORMALNE KOŽE

FILTRIRAJ
Razvrstaj
Razvrstaj
Što je normalna koža?

Podatna, glatka i sa zdravim sjajem: ako je to ono što vidite u zrcalu, onda ste stvarno sretnica! Karakteristike normalne kože su: mekana, bez vidljivih pora, neproblematična, rumena put, dobra cirkulacija i elastičnost. Normalna koža je glatka na dodir i nije nimalo zahtjevna. Čak i ako ponekad preskočite koji korak svoje kozmetičke rutine, ona vam to neće zamjeriti. No kako bi zadržala zdrav izgled, čak i normalna koža treba vlažnost i zaštitu. Ovdje ćete naći savjete i preporuke NIVEA proizvoda za njegu normalne kože.

Pravilna njega normalne kože


Kako bi normalna koža ostala zdrava i lijepa, priuštite joj njegu NIVEA proizvodima s laganim i nemasnim formulama koje sadržavaju sastojke prirodnog porijekla. Dnevna i noćna krema za lice su obavezne kako bi održale kožu svježom. Normalna koža rijetko ima probleme s crvenim mrljama, prištićima i suhoćom. Kako bi ugodan osjećaj normalne kože čim dulje potrajao, koristite nježne i hidratizirajuće proizvode za čišćenje lica. Nježan rižin piling uklanja nečistoću i mrtve stanice kože, a mlijeko za čišćenje lica ili osvježavajući gel za umivanje također su odličan izbor za normalnu kožu. Ako ste u žurbi, upotrijebite maramice za čišćenje lica.

Čak i normalna koža voli dodatne znakove pažnje

Niske i visoke temperature, suhi zrak u zatvorenim prostorima i smanjena proizvodnja sebuma mogu znatno isušiti kožu. U takvim situacijama će vam koža lica biti zahvalna za svaki njegujući dodir kao što je njegujuća maska za lice. Hidratizirajući sastojci prodiru duboko u kožu koja ponovno postaje svježa, podatna i ima zdravi sjaj!