NIVEA SUN proizvodi za zaštitu od sunca

hero-1

Rutina za njegu lica za žene u pokretu

Čistite, osvježite i hidratizirajte ovom rutinom

Svi bismo željeli da naša koža izgleda blistavo i zdravo, no ponekad je teško pronaći vremena za čišćenje. Micelarna voda i maramice za čišćenje lica brzo su i praktično rješenje.

Što sve obuhvaća rutina za njegu lica?

Otkrijte zašto je njega kože toliko važna i kako možete čistiti svoju kožu te joj istovremeno pružiti blagu njegu koja joj je prijeko potrebna.

Zašto je tako važno čistiti lice

Koža lica izložena je onečišćenju i prljavštini tijekom cijeloga dana.

Štoviše, često nesvjesno dodirujemo lice i prenosimo ili širimo bakterije, bilo dok držimo mobitel na uhu ili trljamo nos. 

Redovita rutina njege lica pomaže u uklanjanju nečistoće, mikroba, sebuma i ostataka šminke kako ne bi došlo do začepljenja pora. To pomaže u održavanju kože blistavom i prirodno lijepom.

Jeste li znali da je važno ne samo ukloniti prljavštinu i onečišćenja s lica navečer, već da se preporučuje nježno čišćenje i ujutro?

Da biste uštedjeli vrijeme navečer, držite NIVEA micelarnu vodu pokraj kreveta za brzo čišćenje prije odlaska na spavanje.

quote-hr-1

Zbog čega je micelarna voda najblaži način čišćenja?

  • Micelarna voda: posebna formula za svaki tip kože
  • Nježna, blaga i njegujuća - čak i za osjetljivu kožu
  • Uklanja šminku tehnologijom poput magneta
  • Samo je jedna maramica potrebna za uklanjanje prljavštine, šminke pa čak i vodootporne maskare
  • Nije potrebno trljanje i ispiranje
  • Uklanjanje šminke bez ostataka za čistu i svježu kožu
  • Čisti, hidratizira i tonizira odjednom
  • Vaša rutina za njegu lica 3 u 1

Micelarna voda - rutina za njegu lica 3 u 1

Najavljivana kao revolucija u njezi kože, NIVEA micelarna voda i micelarne maramice omogućuju vam čišćenje, toniziranje i hidrataciju u samo jednom praktičnom koraku.
Tehnologija poput magneta omogućuje vam intenzivno čišćenje i uklanjanje šminke brisanjem pamučnom blazinicom ili maramicom. 
Nitko se ne osjeća dobro nakon preskakivanja rutine čišćenja, no nemaju svi vremena ili energije za provođenje sati pred ogledalom.
NIVEA micelarne maramice savršen su način za brzinsko održavanje zdravog izgleda kože dok ste u pokretu.

Brza i jednostavna rutina čišćenja

Micelarna voda za čišćenje i maramice za lice iznimno su praktične, čak i u pokretu. Bilo da se želite osvježiti dok ste vani ili ukloniti šminku prije teretane, ovaj proizvod za njegu kože stat će vam u torbicu za takve svakodnevne situacije i hitnoće.

Potpuna rutina za njegu lica

face-woman-1

Dok smo u pokretu, svi volimo čistiti i osvježiti kožu maramicama za čišćenje lica. No one nam ne pružaju potpunu rutinu za njegu lica. Maramice s micelarnom vodom, međutim, pružit će vašem licu osjećaj čistoće te ga istovremeno tonizirati i hidratizirati.

Rutina za njegu lica u pokretu

U ovom užurbanom dobu, normalno je da tražite načine na koje ćete si olakšati život. Oslobodite vrijeme za sebe ovim proizvodima za njegu kože.

Zašto je NIVEA micelarna voda savršen suputnik

1. Nije vam potrebna voda
Da biste se koristili micelarnom vodom, sve što vam je potrebno je pamučna blazinica - ispiranje nije potrebno. Ako se koristite NIVEA micelarnim maramicama, samo obrišite i gotovi ste. To je savršeno za duga putovanja vlakom ili u avionu.
2. Tri proizvoda u jednom
Micelarna voda pruža vam rutinu za njegu lica 3 u 1. Umjesto da morate nositi proizvod za čišćenje, proizvod za uklanjanje šminke i laganu hidratantnu kremu, možete jednostavno spakirati svoju pouzdanu micelarnu vodu.
3. Prikladno za ručnu prtljagu
Nedostaje vam prostora u torbici za tekućine koju nosite u avion? Bez brige. NIVEA micelarne maramice omogućuju vam da ponesete glavne proizvode za njegu kože u avion uz zauzimanje minimalno prostora.

Njega kože u velikom gradu

zena-auto-2

NIVEA Caring micelarna voda posebno je dobra u uklanjanju prljavštine i nečistoće s lica uzrokovane onečišćenjem i ispušnim plinovima. Svakodnevni život u velikom gradu može ostaviti trag na vašoj koži, no nježna NIVEA formula pruža intenzivno i temeljito čišćenje.

Praktične maramice za čišćenje lica

Slično NIVEA Caring micelarnoj vodi, formula NIVEA micelarnih maramica uklanja čak i najsitnije čestice šminke, prljavštine ili drugih nečistoća s kože, djelovanjem jedinstvene micelarne tehnologije.

Brzi trikovi za prekrasnu kožu

Isprobajte ove trikove za prekrasnu kožu namijenjene ženama koje su uvijek u pokretu i nemaju vremena za kompleksnu rutinu njege lica.

Joga za lice: 4 jednostavne vježbe

Vaše lice ima 50 mišića kojima treba redovita vježba - učvrstite ih uz ove jednostavne vježbe za glatku kožu bez bora!

Napravite svoju masku za lice

Vaša koža djeluje umorno, ali nemate vremena za kompleksnu njegujuću rutinu? Ova domaća maska omogućit će vam da koži brzo i jednostavno vratite sjaj u svega nekoliko minuta!