Žena

Kako se nadopunjuju dnevna i noćna krema za lice?

Razlika između dana i noći
Vaša koža ima svoj bioritam. Znate li kakva njega joj treba u koje doba dana? Uz pomoć dnevne i noćne kreme za lice, vaša koža prima optimalnu zaštitu 24 sata dnevno.

Cjelodnevna zaštita i njega kože

Svaki dan je poseban i ima svoj ritam. Zato je redovita njega kože od iznimne važnosti. Tijekom dana, koži treba zaštita od utjecaja iz okoliša. S druge strane, tijekom noći treba podršku dok se obnavlja. Dnevna i noćna krema usklađene s vašim tipom kože osiguravaju zdravu i blistavu put.

Dnevna i noćna krema za lice: zaštita i obnova

Tijekom dana, koža treba vlažnost i zaštitu:  
  • Nanesite dnevnu kremu za lice ujutro nakon čišćenja lica. Vaša dnevna krema hidratizira kožu i djeluje kao zaštitni sloj od utjecaja iz okoliša. 
  • Dnevne kreme s antioksidansima neutraliziraju slobodne radikale i štite kožu od oštećenja. 
  • Provodite li puno vremena vani? Onda je za vas obavezna dnevna krema sa zaštitnim faktorom. Osim što pruža zaštitu od sunca, takva krema sprječava starenje uzorkovano UV zračenjem. 
  • BB krema je fantastičan izbor za svjež i gladak ten. 
  • Ovdje pronađite najbolje dnevne kreme za lice za vaš tip kože.

Tijekom noći, stanice kože se obnavljaju punom parom, a koža je posebno zahvalna za hidratizirajuće sastojke: 
  • Nakon temeljitog čišćenja, nanesite noćnu kremu na lice i vrat. Noćne kreme su obično bogatije i potpomažu prirodan proces obnove kože. 
  • Za razliku od dnevnih krema, noćne kreme ne sadrže zaštitni faktor. Zato noću ne biste trebali koristiti dnevnu kremu jer je zaštitni faktor faktor tada nepotreban.
  • Ovdje pronađite najbolje noćne kreme za lice za vaš tip kože.

Dnevna krema: zaštitni sloj protiv UV zračenja

Sunčanje je jedno od glavnih uzroka preranog starenja kože. Zato obavezno koristite dnevnu kremu sa zaštitnim faktorom kao što je NIVEA dnevna krema s vitaminom E.

Kako se vaša koža obnavlja tijekom spavanja

Noćna krema sadrži njegujuće sastojke i posebno je bogata, jer kada legnemo u krevet, naša koža tek počinje raditi. Dok spavamo, tijelom se distribuiraju različiti hormoni zaslužni za obnovu stanica. Također, cirkulacija krvi i opskrba nutrijentima znatno su viši noću. Noćne kreme, kombinirane sa zdravim snom, potiču obnovu kože. Anti-aging sastojci imaju iznimnu važnost u noćnoj njezi kože. NIVEA Cellular Anti-Age noćna njega osigurava mladenački izgled zahvaljujući sastojcima koji aktiviraju stanice i prirodan proces obnove kože.

Dnevna i noćna krema: prekrasna koža na cijelom licu

Za potpunu njegu kože, treba vam više od dnevne i noćne kreme za lice. Budući da je koža oko očiju posebno tanka i osjetljiva, koristite bogatu hidratantnu kremu za kožu oko očiju koja će umanjiti fine linije i bore oko očiju.

Jednostavna jutarnja njega lica u 4 koraka

Niste sigurni kako bi trebala izgledati njega lica ujutro? Slijedite ova 4 jednostavna koraka za jutarnju njegu lica i uživajte u prekrasnoj koži koja naprosto blista!

Noćna njega lica za fantastičnu kožu

Dnevna njega lica nije dovoljna - koži svakako priuštite i noćnu njegu lica koja će ju održati lijepom i zdravom. Saznajte kako!

Dnevna i noćna krema: prilagođene vašem tipu kože

Ključ savršene njege ne leži samo u sastojcima, već i u različitoj gustoći dnevnih, noćnih i krema za kožu oko očiju. Najbolja dnevna krema je lagana, brzo se upija i pruža koži matiran izgled. Zato je ujedno i najbolja podloga za šminku. A kakva je najbolja noćna krema? Bogatija i viskoznija, tako da dulje ostaje na koži i djeluje cijelu noć. Osjetljiva koža oko očiju treba biti njegovana kremom s laganom teksturom koja se upija brzo i pruža intenzivnu hidrataciju. Za noćnu njegu preporučujemo NIVEA Celullar Anti-Age njegu: njena bogata tekstura vidljivo zaglađuje prve bore oko očiju.

Za svaki tip kože: dnevna i noćna njega