Micelarna voda: zašto je odlična za čišćenje lica?

Očistite lice micelarnom vodom za zdravu, prekrasnu kožu

U ovom užurbanom svijetu, vaša koža možda ne dobiva pažnju koju zaslužuje. Micelarna voda omogućuje vam uštedu vremena i blago čišćenje lica.

Dodavanje micelarne vode u vašu rutinu za čišćenje lica

Što je micelarna voda i što ju čini tako fantastičnim proizvodom za čišćenje lica? Istražit ćemo znanstvenu podlogu ovog popularnog proizvoda i saznati kako djeluje.

Što je micelarna voda i kako djeluje?

NIVEA micelarna voda posebno je formulirana kao brz, ugodan i učinkovit proizvod za čišćenje lica i uklanjanje šminke. Sadrži posebne strukture koje sačinjavaju molekule građene od površinski aktivnih tvari, tzv. micele.
One pomažu u uklanjanju šminke čak i s očiju i usana, kao i sebuma te ostalih nečistoća s kože. Micelarna voda intenzivno, no nježno čisti kožu u jednom koraku, te ju istovremeno hidratizira.
Zahvaljujući inovativnoj micelarnoj tehnologiji, veoma je blaga, no iznimno učinkovita za čišćenje lica i stoga se može koristiti (pomoću pamučne blazinice) bez potrebe za ispiranjem ili trljanjem.


Za što se micelarna voda za čišćenje može koristiti?

Micelarna voda je proizvod za čišćenje omiljen zbog svoje svestranosti. Zahvaljujući micelarnoj tehnologiji, djeluje kao proizvod za čišćenje lica, tonik i proizvod za uklanjanje šminke. Osim toga, hidratizira kožu. Bilo da želite ukloniti nečistoću nakupljenu tijekom dana ili skinuti šminku, micelarna voda uvijek je spremna obaviti svoju zadaću.

7 razloga zašto je micelarna voda savršena za čišćenje lica

  • Micelarna voda uklanja šminku na praktičan način.
  • Pruža intenzivno čišćenje lica, omogućujući koži da slobodno diše.
  • Micelarna voda za čišćenje također djeluje kao tonik za lice.
  • Posljednji dio njezina djelovanja 3-u-1 je blago hidratizirajući učinak.
  • Sadrži dragocjena ulja i vitamine.
  • Micelarna voda za čišćenje kože istovremeno uklanja šminku i čisti lice.
  • Također se može koristiti na osjetljivim područjima kao što su oči i usne.

Učinkovit proizvod za nježno čišćenje lica i uklanjanje šminke

Posebnost micelarne vode je u tome što djeluje kao proizvod za uklanjanje šminke i s lica i s očiju. Bilo da nosite laganu šminku za posao ili tešku šminku i maskaru nakon noćnog izlaska, micelarna voda uklonit će sve u tren oka. Formula je osmišljena kako bi osigurala brzo, no nježno uklanjanje šminke i istovremeno blago čišćenje lica.

Blago i njegujuće čišćenje lica

Osjetljiva koža uživat će u NIVEA micelarnoj vodi za čišćenje osjetljive kože. Nježna formula sa sastojcima kao što su pantenol i ulje sjemenki grožđa umiruje vaše lice i pruža istovremenu hidrataciju.

Budući da micelarna voda zajedno s pamučnom blazinicom djeluje kao magnet, bez trljanja, sve što vam je potrebno za čišćenje lica je lagano brisanje.


Kome je potrebna micelarna voda?

Micelarna voda savršena je za sve: žene koje žele ukloniti šminku s očiju i one koje žele osvježiti i očistiti lice nakon dugoga dana.

Najnježnije čišćenje kože

NIVEA micelarne vode formulirane su za različite tipove kože: osjetljivu, normalnu i suhu. Savršeno uklanjaju šminku i nečistoće, a ne ostavljaju masne tragove! Nema potrebe za trljanjem ili ispiranjem - jednostavno uklonite brisanjem.

Idealno za uklanjanje šminke na kraju dana

Micelarna voda praktično je rješenje za svakodnevnu šminku. Ne samo da vam štedi prostor i vrijeme u rutini čišćenja lica, već je dokazano nježna i prema osjetljivoj koži.

Svaka žena zna da je važno ukloniti šminku i umiti se prije odlaska na spavanje, no ponekad na kraju dana to jednostavno zanemarimo.

NIVEA micelarna voda ne samo da skida šminku s očiju i lica, već i nježno čisti, tonizira i hidratizira kožu.