Micelarna voda: zašto je odlična za čišćenje lica?

Očistite lice micelarnom vodom za zdravu, prekrasnu kožu

U ovom užurbanom svijetu, vaša koža možda ne dobiva pažnju koju zaslužuje. Micelarna voda omogućuje vam uštedu vremena i blago čišćenje lica.

Dodavanje micelarne vode u vašu rutinu za čišćenje lica

Što je micelarna voda i što ju čini tako fantastičnim proizvodom za čišćenje lica? Istražit ćemo znanstvenu podlogu ovog popularnog proizvoda i saznati kako djeluje.

Što je micelarna voda i kako djeluje?

NIVEA micelarna voda posebno je formulirana kao brz, ugodan i učinkovit proizvod za čišćenje lica i uklanjanje šminke. Sadrži posebne strukture koje sačinjavaju molekule građene od površinski aktivnih tvari, tzv. micele.
One pomažu u uklanjanju šminke čak i s očiju i usana, kao i sebuma te ostalih nečistoća s kože. Micelarna voda intenzivno, no nježno čisti kožu u jednom koraku, te ju istovremeno hidratizira.
Zahvaljujući inovativnoj micelarnoj tehnologiji, veoma je blaga, no iznimno učinkovita za čišćenje lica i stoga se može koristiti (pomoću pamučne blazinice) bez potrebe za ispiranjem ili trljanjem.
micelarna-voda-osjetljiva-koza

Za što se micelarna voda za čišćenje može koristiti?

Micelarna voda je proizvod za čišćenje omiljen zbog svoje svestranosti. Zahvaljujući micelarnoj tehnologiji, djeluje kao proizvod za čišćenje lica, tonik i proizvod za uklanjanje šminke. Osim toga, hidratizira kožu. Bilo da želite ukloniti nečistoću nakupljenu tijekom dana ili skinuti šminku, micelarna voda uvijek je spremna obaviti svoju zadaću.
micelarna-voda-sminka

7 razloga zašto je micelarna voda savršena za čišćenje lica

  • Micelarna voda uklanja šminku na praktičan način.
  • Pruža intenzivno čišćenje lica, omogućujući koži da slobodno diše.
  • Micelarna voda za čišćenje također djeluje kao tonik za lice.
  • Posljednji dio njezina djelovanja 3-u-1 je blago hidratizirajući učinak.
  • Sadrži dragocjena ulja i vitamine.
  • Micelarna voda za čišćenje kože istovremeno uklanja šminku i čisti lice.
  • Također se može koristiti na osjetljivim područjima kao što su oči i usne.

Učinkovit proizvod za nježno čišćenje lica i uklanjanje šminke

Posebnost micelarne vode je u tome što djeluje kao proizvod za uklanjanje šminke i s lica i s očiju. Bilo da nosite laganu šminku za posao ili tešku šminku i maskaru nakon noćnog izlaska, micelarna voda uklonit će sve u tren oka. Formula je osmišljena kako bi osigurala brzo, no nježno uklanjanje šminke i istovremeno blago čišćenje lica.
micelarna-voda-osmijeh

Blago i njegujuće čišćenje lica

Osjetljiva koža uživat će u NIVEA micelarnoj vodi za čišćenje osjetljive kože. Nježna formula sa sastojcima kao što su pantenol i ulje sjemenki grožđa umiruje vaše lice i pruža istovremenu hidrataciju.

Budući da micelarna voda zajedno s pamučnom blazinicom djeluje kao magnet, bez trljanja, sve što vam je potrebno za čišćenje lica je lagano brisanje.


Kome je potrebna micelarna voda?

Micelarna voda savršena je za sve: žene koje žele ukloniti šminku s očiju i one koje žele osvježiti i očistiti lice nakon dugoga dana.

Idealno za uklanjanje šminke na kraju dana

Micelarna voda praktično je rješenje za svakodnevnu šminku. Ne samo da vam štedi prostor i vrijeme u rutini čišćenja lica, već je dokazano nježna i prema osjetljivoj koži.

Svaka žena zna da je važno ukloniti šminku i umiti se prije odlaska na spavanje, no ponekad na kraju dana to jednostavno zanemarimo.

NIVEA micelarna voda ne samo da skida šminku s očiju i lica, već i nježno čisti, tonizira i hidratizira kožu.

nivea-micellair-linija

Najnježnije čišćenje kože

NIVEA micelarne vode formulirane su za različite tipove kože: osjetljivu, normalnu i suhu. Savršeno uklanjaju šminku i nečistoće, a ne ostavljaju masne tragove! Nema potrebe za trljanjem ili ispiranjem - jednostavno uklonite brisanjem.
background-1