SAZNAJTE VIŠE O POTREBAMA SVOJE KOSE

Pranje, sušenje i oblikovanje kose: savršena frizura je stvar kvalitetne njege

Lijepa kosa nije slučajnost! Radi optimalne njege kose važno je da znate koji tip kose imate i odaberete najbolje moguće NIVEA proizvode, u čemu će vam pomoći naši savjeti i trikovi za njegu kose.

Savjeti za njegu kovrčave kose

Baš poput tijela i lica, i kosa zahtijeva intenzivnu njegu, inače postaje suha i gruba. Kovrče trebaju više pažnje u odnosu na glatku kosu: zato im jednom tjedno priuštite hranjive maske za kosu. Nakon pranja, na kovrče nanesite NIVEA regenerator za kovčavu kosu i izbjegavajte feniranje koliko god je to moguće. Previše vrućine može s lakoćom oštetiti strukturu vlasi.

Savjeti za njegu guste kose

Neposlušna i gusta kosa nisu razlog za očaj! Upravo takva kosa je idealna za oblikovanje u najbolje frizure. Kako biste joj pružili najbolju moguću njegu, redovito upotrebljavajte NIVEA šampon i regenerator s njegujućim sastojcima te izbjegavajte feniranje. Naš savjet za kroćenje neposlušne kose: umasirajte malu količinu kreme ili pjene za kosu u vrhove kako biste umirili divlje vlasi.

Do sjaja i glatkoće uz kuru za kosu

Samo uz sjaj i volumen kosa izgleda zdravo. Ako ta dva elementa nedostaju, kosa izgleda beživotno i obješeno. Naš savjet za njegu kose: prije oblikovanja nanesite primer za kosu. Tako će vlasište i kosa dobiti hranjive tvari, biti osvježeni te lakši za raščešljavanje.

Savjeti za svakodnevnu njegu kose

Za veću bujnost kose, koristite NIVEA šampone i regeneratore za više volumena. Posebna tehnika feniranja vam također može vratiti bujnost u kosu: fenirajte se u smjeru suprotnom od rasta kose. Oštećenu kosu njegujte obnavljajućim kurama i barem ponekad uzmite pauzu od oblikovanja kose. Dajte prednost kvalitetnim proizvodima kao što je primer za kosu jer će jedino uz upotrebu ispravnog šampona i regeneratora vaša kosa ostati zdrava.