nivea-nove-britvice

Od brijanja do njegujućeg brijanja

Zbogom skupoći!
NIVEA Protect & Shave odsad možete nabaviti po izvrsnoj cijeni od 15kn po britvici! Isprobajte cijelu liniju za njegujuće brijanje i uživajte u prekrasnoj, glatkoj koži.
inovacija

BRIJANJE JOŠ NIKADA NIJE BILO TAKO JEDNOSTAVNO I NJEGUJUĆE

Dodajte svojoj svakodnevnoj rutini nježan njegujući doživljaj. Otkrijte prvo njegujuće brijanje s linijom NIVEA Protect & Shave.
Proizvodi

Iskusite njegujuće brijanje uz NIVEA Protect & Shave

TV spot

NIVEA Protect & Shave

Nove NIVEA Protect & Shave britvice

Jeste li već isprobali nove, poboljšane NIVEA Protect & Shave zamjenske britvice? Uživajte u osjećaju nježne i čudesno glatke kože!
FAQ

PITANJA I ODGOVORI

ZAŠTO BRIJANJE ČESTO IZAZIVA IRITACIJE?

Jednom dnevno ili jednom mjesečno: svako brijanje za kožu predstavlja stres. Proces brijanja isušuje kožu i može - posebno s osjetljivom kožom - dovesti do osjećaja peckanja i svrbeža. To se često ispoljava ružnim crvenilom. Ulazi folikula dlake lako se upale prilikom brijanja, pogotovo na području bikini zone. Osim toga, oštrice često porežu kožu - naročito ako se prilikom brijanja koriste samo uobičajeni proizvodi za tuširanje. Oni djelomično pripremaju kožu za brijanje, čime se povećava rizik od manjih ozljeda. Osim toga, kruti brijač ne može dovoljno dobro doprijeti do svih dijelova tijela. NIVEA Protect & Shave brijač s pokretljivim zglobom s 5 oštrica se zahvaljujući svom pokretljivom zglobu savršeno prilagođava svim tjelesnim konturama, omogućujući precizno i nježno brijanje.

JESU LI DLAČICE NA PODRUČJU PAZUHA JEDNAKO DEBELE KAO I ONE NA BIKINI ZONI?

Dlačice na intimnom i pazušnom području gotovo su dvostruko deblje od onih na rukama i nogama. Osim toga, one rastu dvostruko brže. Isto tako, dlačice ondje izrastaju puno pliće, što dovodi do brzog urastanja. Ta područja stoga trebaju posebnu njegu. Pri razvoju Protect & Shave brijača s pokretljivim zglobom NIVEA je razmotrila ovu problematiku i razvila inovativnu glavu brijača koja se optimalno prilagođava svim dijelovima tijela te temeljito uklanja tanje i deblje dlačice.

ZAŠTO NIVEA NA TRŽIŠTE STAVLJA BRIJAČ ZA ŽENE?

Tržištem vlada nekoliko proizvođača, a svi dolaze iz područja muškog brijanja. Već više od 100 godina, NIVEA je priznati stručnjak za njegu kože s velikom inovativnom snagom, a pri razvoju brijača za žene od samog se početka u potpunosti usredotočila na njihove zahtjeve i potrebe. NIVEA vam nudi djelotvoran brijač, jednostavan za korištenje, koji prije svega štiti Vašu kožu.

DAKLE, ŽENE TREBAJU DRUGAČIJI BRIJAČ NEGO MUŠKARCI?

Da. Budući da puno žena brije pazuha, bikini zonu, noge i ruke, potreban im je brijač koji se fleksibilno prilagođava različitim dijelovima tijela. Budući da žene često imaju osjetljiviju kožu od muškaraca, potrebno im je i nježnije brijanje. NIVEA proizvodi za njegu za pripremu brijanja i nakon brijanja posebno su prilagođeni ženskim potrebama: NIVEA Protect & Shave gel za brijanje pruža zaštitu i pomoću vitamina E sprječava iritacije kože nakon brijanja. Za temeljito uklanjanje dlačica izravno pod tušem, bez pjene za brijanje, uzmite NIVEA Shower & Shave gel za tuširanje. Intenzivnu njegu nakon brijanja pruža NIVEA After Shave losion za tijelo koji zahvaljujući pantenolu vašu kožu dugo čini svilenkasto nježnom.