Istražite ponudu NIVEA losiona za tijelo

Nanošenje losiona za tijelo (poznatog i kao mlijeko za tijelo) prekrasan je ritual njege, mali bijeg od užurbane svakodnevice i poslastica za kožu. Ako svoj losion za tijelo prilagodite individualnim potrebama svoje kože, možete čak poboljšati svoju svakodnevnu rutinu njege. Upravo u tome leži naša stručnost: u razvoju iznimnih formula napravljenih od najučinkovitijih i najkvalitetnijih aktivnih sastojaka za postizanje rezultata koje tražite.
 
U nastavku otkrijte naše nevjerojatne losione za tijelo.

Najbolji losion za tijelo trebao bi uključivati;

Njega: Ovisno o vašem tipu kože,mlijeko za tijelo trebala bi pružiti dovoljno vlage i njege - i idealno tijekom nekoliko sati.

Važna svojstva: Dobro mlijeko za tijelo lako se razmazuje, brzo upija i ne ostavlja ljepljiv osjećaj. Međutim, ugodan zaštitni sloj je dobar znak, jer štiti od gubitka vlage.

Opuštajući miris: Ako volite miris mlijeka za tijelo, nanošenje je još zabavnije. Najbolji losioni za tijelo dolaze u različitim vrstama jedinstvenih mirisa u kojima možete uživati.

 

Kako pronaći najbolji losion za tijelo za svoju kožu?

Vaš tip kože igra odlučujuću ulogu u odabiru njege koja je potrebna vašem tijelu. Razumijevanje načina tretiranja različitih tipova kože važno je za razumijevanje najboljeg losiona za tijelo za vas.

 

Losion za tijelo za suhu kožu

Suha koža uzrokovana je nedostatakom vlage u dermisu. Mogu ga uzrokovati vanjski čimbenici poput hladnog vremena ili stanja kože poput ekcema i psorijaze. U svakom slučaju, suha koža može biti vrlo neugodna. Ali ne brinite, mi ćemo vam pomoći pronaći najbolji losion za tijelo za suhu kožu.

Ako ste zabrinuti zbog ekcema, psorijaze ili drugih kožnih bolesti, svakako potražite savjet od dermatologa ili lokalnog liječnika opće prakse.

Kada tražite losion za tijelo za suhu kožu, preporučuju se proizvodi sa serumom za dubinsku hidrataciju - to uključuje sastojke poput vitamina E i dekspantenola, kako biste pružili dubinsku hidrataciju i vlažnost vašoj kože.

 

Losion za tijelo za zrelu suhu kožu

Kako starimo, naša se koža počinje mijenjati. To je lijep i prirodan dio života i važno je razumjeti kako upravljati svojom kožom dok se mijenja.

Što smo stariji, naša koža postaje manje učinkovita u zadržavanju vlage - što dovodi do suhe kože. Poznavanje najboljeg losiona za tijelo za zrelu kožu koja je ujedno i suha, pomoći će vam da ublažite ovu nelagodu. U tome će vam pomoći hidratantne kreme za tijelo koje sadrže hranjive sastojke, poput arganovog ulja.

 

Losion za tijelo za osjetljivu kožu

Osjetljiva koža često može biti uzrok suhe kože ili drugih oblika iritacije kože. Definira se kao koža koja ima smanjenu toleranciju na vanjske čimbenike, poput proizvoda za osobnu njegu. Hidratantna krema za tijelo za osjetljivu kožu mnogo je nježnija kako bi se izbjegla iritacija.

Najbolji losion za tijelo za osjetljivu kožu je onaj koji sadrži serum za dubinsku hidrataciju s dekspantenolom, koji jača barijeru vaše kože za bolje zadržavanje vlage. Osjetljiva koža također je puno osjetljivija na proizvode koji sadrže miris, pa je također važno izbjegavati mirisne losione za tijelo.

 

Učvršćujući losion za tijelo protiv strija

Strije su bore koje se pojavljuju na tijelu, a uzrokovane su rastezanjem kože. Često se javljaju tijekom trudnoće i puberteta, kada tijelo doživljava promjene. Iako su prirodni i potpuno bezbolni, neki bi ih htjeli smanjiti.

Strije se često čine vidljivijima kada je koža suha, stoga je održavanje hidratizirane kože ključno ako ih želite izbjeći. Najbolji losioni za tijelo protiv strija su oni koji hidratiziraju kožu, a istovremeno je pomažu održati čvrstom.

 

Mirisne kreme za tijelo

Kao što vjerojatno možete zaključiti po nazivu, mirisne kreme za tijelo su mlijeko za tijelo koje sadrži mirise. Najčešći primjeri mirisnih krema za tijelo uključuju cvjetne, voćne ili više drvenaste mirise. Izvrsni su za upotpunjavanje onog osjećaja maženja nakon hidratacije i čine vašu kožu mirisnom. Naš široki asortiman mlijeka za tijelo uključuje mirise kokosa, ruže, kakao maslaca, monoija i mnoge druge.