(0)

Family Care univerzalna krema

Vegan

Lagana hidratantna krema koja se lako nanosi i priklada je za cijelu obitelj. Njezina formula za umirivanje suhoće ima nježan miris i prikladna je za osjetljivu kožu: NIVEA Family Care.

Veličina

Svi tipovi kože
Osjetljiva koža

KUPUJTE SADA

ZNAČAJKE

24-satna hidratacija
Ujednačena koža
Klinički dokazano
Brzo upijajući
Vegan
Natural Smooth Almond Oil
Prirodno bademovo ulje
Svi tipovi kože
Osjetljiva koža

Prednosti

  • Prikladna za osjetljivu kožu i djecu stariju od 3 godine
  • 100 % prirodno bademovo ulje
  • 24 sata hidratacije
  • Bez sastojaka životinjskog podrijetla

Upute za nanošenje

1

Svakodnevno nanijeti na ruke, lice i tijelo.

Saznajte više o ovom proizvodu

NIVEA Family Care lagana hidratantna krema za tijelo, lice i ruke. Ova univerzalna krema prikladna je za osjetljivu kožu i djecu stariju od 3 godine. Formula za ublažavanje suhoće kože sa sastavom koji je pH neutralan za kožu i prirodnim bademovim uljem pruža 24 sata hidratacije.
Podnošljivost za kožu NIVEA Family Care univerzalne kreme klinički je dokazana. Bez sastojaka životinjskog podrijetla.

Upozorenje:

Upozorenje: Prije upotrebe proizvoda pročitajte upozorenja i upute na ambalaži. Čuvajte proizvod na sobnoj temperaturi, zaštićen od izravne sunčeve svjetlosti. Bez sastojaka životinjskog porijekla.

Broj proizvoda: 85886 (85886-09690-21)

Popis sastojaka

Napomena
Navedeni sastojci odgovaraju trenutnom stanju u proizvodnji. Budući da redovito prilagođavamo formulacije u skladu s novim znanstvenim otkrićima, deklaracija proizvoda navedena na pakiranju primjenjuje se u svakom slučaju.

Sadrži: Aqua, Glycerin, Cetyl Alcohol, Caprylic/Capric Triglyceride, Coco-Caprylate/Caprate, Glyceryl Stearate, Glyceryl Stearate Citrate, Helianthus Annuus Hybrid Oil, Panthenol, Pantolactone, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Butyrospermum Parkii Butter, Caprylyl Glycol, Xanthan Gum, Hydroxypropyl Starch Phosphate, Ascorbyl Palmitate, Lecithin, Benzyl Alcohol, Ethylhexylglycerin, Hydroxyacetophenone, Citric Acid, Parfum.

Posebni sastojci

Natural Smooth Almond Oil

Prirodno bademovo ulje

Ocjene proizvoda

0
bez ocjena (0 Ocjene)