NADAHNUTO PRIRODOM

Novi NIVEA Naturally Good losioni za tijelo

Prednosti

ZAŠTO ODABRATI NIVEA NATURALLY GOOD?

Jer volite svoju kožu i prirodu.

Losioni za tijelo

100 % TRANSPARENTNA NJEGA TIJELA

NIVEA Naturally Good losioni za tijelo sadrže čak 98 % sastojaka prirodnog porijekla*. Preostalih 2 % sastojaka osigurava stabilnost i sigurnost formule.

*Sastojci dobiveni iz prirode koji su nakon prerade zadržali više od 50 % svojeg prirodnog stanja, uključujući vodu.

OSVJEŽAVAJUĆA ALOE VERA

Aloe vera se već tisućljećima koristi za njegu i zaštitu kože. Njezin list sadrži oko 95 % tekućine, a aloe vera gel dubinski hidratizira kožu i štiti je od isušivanja. Intenzivno njegujući NIVEA Naturally Good Aloe Vera losion za kožu sa 100 % prirodnom aloe verom je osobito pogodan za normalnu i suhu kožu. Za neusporediv osjećaj svježine na koži!

AVOKADO KOJI MAZI OSJETILA

Ulje avokada je cijenjeni kulinarični i kozmetički sastojak, što može zahvaliti obnavljajućim svojstvima. Trenutno se upija u kožu, čineći je svilenkasto glatkom na dodir. Iznimno bogata formula NIVEA Naturally Good Avokado losiona za tijelo sa 100 % prirodnim avokadom je odličan izbor za suhu kožu. Za osjećaj dubinske hidratacije i zaglađenost kože!

ZOB BOGATA HRANJIVIM SASTOJCIMA

Iako je najčešće zvijezda zdravih doručaka, zob je također cijenjeni kozmetički sastojak. Zaglađuje kožu i čini je mekšom te umiruje blagu iritaciju i upale. Hranjivi NIVEA Naturally Good Zob losion za tijelo sadrži 100 % prirodnu zob koja umiruje suhu i vrlo suhu kožu. Odličan izbor za kožu kojoj je potrebna dubinska njega.

Gelovi za tuširanje

UŽIVAJTE U OSVJEŽAVAJUĆEM DODIRU PRIRODE

Razmazite kožu biorazgradivom, veganskom formulom s čak 98 % sastojaka prirodnog porijekla. NIVEA Naturally Good gelovi za tuširanje obogaćeni su bio arganovim uljem koje je božanstvena poslastica za suhu i osjetljivu kožu. 
 
*Sastojci dobiveni iz prirode koji su nakon prerade zadržali više od 50 % svojeg prirodnog stanja, uključujući vodu.

 

PREKRASAN MIRIS CVIJETA DIVLJE RUŽE

Ovaj uljni gel za tuširanje neodoljivog mirisa prirodno je dobar za kožu i okoliš, a njegova razigrana boja u trenu podiže raspoloženje. Nalazi se u bočici od 97 % reciklirane plastike te je bez mikroplastike, parabena i ostalih štetnih sastojaka. Savršen za ljubiteljice elegantnog mirisa ruže!

NJEŽAN MIRIS CVIJETA PAMUKA

Pronađite utočište od stresa u zagrljaju prirode uz ovaj uljni gel za tuširanje s opuštajućim mirisom cvijeta pamuka. Nalazi se u bočicama od 97 % reciklirane plastike te je bez mikroplastike, parabena i ostalih štetnih sastojaka. Odličan je izbor za sve koji žele tuširanje pretvoriti u oazu opuštanja!

Iz ljubavi prema prirodi

PRIRODNO DOBRA NJEGA TIJELA

Želimo pozitivno utjecati na planet, zato kontinuirano razvijamo nove i postojeće formule kako bi NIVEA njega za kožu bila najbolja moguća, istovremeno smanjujući naš utjecaj na okoliš.

Održiva ambalaža

50 % manje plastike

Priroda ima blagotvorni učinak na našu kožu - želimo joj se odužiti održivom ambalažom NIVEA Naturally Good losiona za tijelo. Otkrijte koje su prednosti ovog revolucionarnog pakiranja!

[{"CssClasses":"","CssStyles":"--HotspotAnimationBackground:#ffffff;--HotspotBackground:hsla(0, 0%, 100%, 0.3);--HotspotPlusMinusButtonBackground:var(--SecondaryHighlightColor);--HotspotPlusMinusButtonBorderColor:var(--SecondaryFontColor)","X":"761","Y":"244","XMobile":"761","YMobile":"244","HotspotDetail":[{"Type":"HotspotText","Title":"STABILNA BOČICA","Copy":"Lagan i stabilan materijal omogućava stabilnost bočice, čak i kad je obrnuta naopačke.","Link":{"Title":"","Url":""},"Button":null}]},{"CssClasses":"","CssStyles":"--HotspotAnimationBackground:#ffffff;--HotspotBackground:hsla(0, 0%, 100%, 0.3);--HotspotPlusMinusButtonBackground:var(--SecondaryHighlightColor);--HotspotPlusMinusButtonBorderColor:var(--SecondaryFontColor)","X":"981","Y":"376","XMobile":"981","YMobile":"376","HotspotDetail":[{"Type":"HotspotText","Title":"POGODNA ZA RECIKLIRANJE","Copy":"Biorazgradiva ambalaža je pogodna za recikliranje, s čime smanjujemo upotrebu novih resursa.","Link":{"Title":"","Url":""},"Button":null}]},{"CssClasses":"","CssStyles":"--HotspotAnimationBackground:#ffffff;--HotspotBackground:hsla(0, 0%, 100%, 0.3);--HotspotPlusMinusButtonBackground:var(--SecondaryHighlightColor);--HotspotPlusMinusButtonBorderColor:var(--SecondaryFontColor)","X":"683","Y":"641","XMobile":"683","YMobile":"641","HotspotDetail":[{"Type":"HotspotText","Title":"50 % MANJE PLASTIKE","Copy":"Budući da se jednostavno savija, revolucionarna ambalaža proizvodi manje otpada i zauzima manje prostora nakon odbacivanja.","Link":{"Title":"","Url":""},"Button":null}]},{"CssClasses":"","CssStyles":"--HotspotAnimationBackground:#ffffff;--HotspotBackground:hsla(0, 0%, 100%, 0.3);--HotspotPlusMinusButtonBackground:var(--SecondaryHighlightColor);--HotspotPlusMinusButtonBorderColor:var(--SecondaryFontColor)","X":"986","Y":"811","XMobile":"986","YMobile":"811","HotspotDetail":[{"Type":"HotspotText","Title":"SAVIJTE I ISTISNITE","Copy":"Tanju i lak\u0026scaron;u bočicu napravljenu iz fleksibilnog materijala možete saviti i istisnuti ba\u0026scaron; poput zubne paste, sve do zadnje kapljice.","Link":{"Title":"","Url":""},"Button":null}]}]