NADAHNUTO PRIRODOM

Novi NIVEA Naturally Good losioni za tijelo

Prednosti

ZAŠTO ODABRATI NIVEA NATURALLY GOOD?

Jer volite svoju kožu i prirodu.

O proizvodima

100 % TRANSPARENTNA NJEGA TIJELA

NIVEA Naturally Good losioni za tijelo sadrže čak 98 % sastojaka prirodnog porijekla*. Preostalih 2 % sastojaka osigurava stabilnost i sigurnost formule.

*Sastojci dobiveni iz prirode koji su nakon prerade zadržali više od 50 % svojeg prirodnog stanja, uključujući vodu.

OSVJEŽAVAJUĆA ALOE VERA

Aloe vera se već tisućljećima koristi za njegu i zaštitu kože. Njezin list sadrži oko 95 % tekućine, a aloe vera gel dubinski hidratizira kožu i štiti je od isušivanja. Intenzivno njegujući NIVEA Naturally Good Aloe Vera losion za kožu sa 100 % prirodnom aloe verom je osobito pogodan za normalnu i suhu kožu. Za neusporediv osjećaj svježine na koži!

AVOKADO KOJI MAZI OSJETILA

Ulje avokada je cijenjeni kulinarični i kozmetički sastojak, što može zahvaliti obnavljajućim svojstvima. Trenutno se upija u kožu, čineći je svilenkasto glatkom na dodir. Iznimno bogata formula NIVEA Naturally Good Avokado losiona za tijelo sa 100 % prirodnim avokadom je odličan izbor za suhu kožu. Za osjećaj dubinske hidratacije i zaglađenost kože!

ZOB BOGATA HRANJIVIM SASTOJCIMA

Iako je najčešće zvijezda zdravih doručaka, zob je također cijenjeni kozmetički sastojak. Zaglađuje kožu i čini je mekšom te umiruje blagu iritaciju i upale. Hranjivi NIVEA Naturally Good Zob losion za tijelo sadrži 100 % prirodnu zob koja umiruje suhu i vrlo suhu kožu. Odličan izbor za kožu kojoj je potrebna dubinska njega.

Iz ljubavi prema prirodi

PRIRODNO DOBRA NJEGA TIJELA

Želimo pozitivno utjecati na planet, zato kontinuirano razvijamo nove i postojeće formule kako bi NIVEA njega za kožu bila najbolja moguća, istovremeno smanjujući naš utjecaj na okoliš.

Održiva ambalaža

50 % manje plastike

Priroda ima blagotvorni učinak na našu kožu - želimo joj se odužiti održivom ambalažom NIVEA Naturally Good losiona za tijelo. Otkrijte koje su prednosti ovog revolucionarnog pakiranja!

[{"X":"761","Y":"244","Color":"sustainable-color","HotspotDetail":[{"Type":"HotspotText","Title":"STABILNA BOČICA","Copy":"Lagan i stabilan materijal omogućava stabilnost bočice, čak i kad je obrnuta naopačke.","Link":{"Title":"","Url":""},"Button":null}]},{"X":"981","Y":"376","Color":"sustainable-color","HotspotDetail":[{"Type":"HotspotText","Title":"POGODNA ZA RECIKLIRANJE","Copy":"Biorazgradiva ambalaža je pogodna za recikliranje, s čime smanjujemo upotrebu novih resursa.","Link":{"Title":"","Url":""},"Button":null}]},{"X":"683","Y":"641","Color":"sustainable-color","HotspotDetail":[{"Type":"HotspotText","Title":"50 % MANJE PLASTIKE","Copy":"Budući da se jednostavno savija, revolucionarna ambalaža proizvodi manje otpada i zauzima manje prostora nakon odbacivanja.","Link":{"Title":"","Url":""},"Button":null}]},{"X":"986","Y":"811","Color":"sustainable-color","HotspotDetail":[{"Type":"HotspotText","Title":"SAVIJTE I ISTISNITE","Copy":"Tanju i lak\u0026scaron;u bočicu napravljenu iz fleksibilnog materijala možete saviti i istisnuti ba\u0026scaron; poput zubne paste, sve do zadnje kapljice.","Link":{"Title":"","Url":""},"Button":null}]}]