Krema NIVEA Care intenzivna njega
Krema NIVEA Care

ŽELITE IZNIMNO HRANJIVU KREMU KOJA NE MASTI KOŽU?

NOVA KREMA NIVEA CARE: 100% BOGATA NJEGA I 0% OSJEĆAJA MASNOĆE.

Krema NIVEA Care: 100% bogata njega i 0% osjećaja masnoće

Revolucionarna formula kreme NIVEA Care hrani kožu lica i tijela bez ostavljanja masnih tragova, pružajući tako koži potpuno nov osjećaj. Jednostavno WOW!
Proizvodi

Za jedinstven osjećaj na koži

Razvoj

IZA KULISA REVOLUCIONARNE NJEGE KOŽE

Stručnjaci znaju

Intervju s dr. Christiane Meyer

5 PITANJA ZA DR. CHRISTIANE MEYER

VODITELJICA RAZVOJA PROIZVODNJE UNIVERZALNIH KREMA I NIVEA PROIZVODA ZA NJEGU TIJELA 

Krema NIVEA Care pruža intenzivnu i dugotrajnu njegu bez ostavljanja masnog osjećaja na koži. Dr. Meyer objašnjava kako djeluje nova formula.

KAKO JE NASTALA KREMA NIVEA CARE?

Opsežna studija je pokazala da su brojne žene bile u potrazi za vrhunskom njegom. Željele su jednostavno rješenje za njegu kože koje će ju dubinski nahraniti bez ostavljanja masnih tragova. Istraživački tim Beiersdorfa otkrio je potpuno nov način kako bi ostvarili oboje: kremu NIVEA Care koja pruža intenzivnu i dugotrajnu hranjivu njegu bez ostavljanja masnih tragova - proizvod posebno proizveden za moderne žene.

KOJE SU RAZLIKE IZMEĐU NOVE KREME NIVEA CARE, KREMA NIVEA CREME I KREMA NIVEA SOFT? KOJA JE KREMA NAJPOGODNIJA ZA KOJI TIP KOŽE?

Kultna formula kreme NIVEA Care koži pruža zaštitu stvaranjem nježnog sloja koji štiti kožu. Hidratantna krema pogodna je za sve tipove kože, za djecu i odrasle tijekom svih godišnjih doba. S druge strane, krema NIVEA Soft nudi svježinu i koži daje osjećaj lakoće. Svježa hidratantna formula kreme NIVEA Soft stoga je posebno pogodna za mlade žene jer zadovoljava potrebe njihove kože. No, što su žene starije, koži je potrebno više njege i vlage kako bi ostala meka. Krema NIVEA Care donosi upravo ono što koža modernih žena treba: kremu koja intenzivno hrani bez masnoće za nevjerojatan osjećaj na koži.

Možda ćete također biti zainteresirani za