Jeste li spremni reći WOW?

Novo: NIVEA Care

KREMA NIVEA CARE

ŽELITE IZNIMNO HRANJIVU KREMU KOJA NE MASTI KOŽU?

NOVA KREMA NIVEA CARE: 100% BOGATA NJEGA I 0% OSJEĆAJA MASNOĆE.

REVOLUCIJA U NJEZI KOŽE

Žene diljem svijeta u potrazi su za kremom koja je intenzivno hranjiva, ali ne masti kožu. Prihvatili smo izazov i stvorili jedinstvenu kremu NIVEA Care koja ispunjuje oba zadatka. Revolucionarna formula hrani kožu lica i tijela bez ostavljanja masnih tragova, pružajući tako koži potpuno

REVOLUCIONARNA TEHNOLOGIJA

WOW efekt kreme NIVEA Care temelji se na tehnologiji s potpuno novom formulom: hidrodisperzija voska. Lagane molekule hidrovoska upijaju se u kožu odmah po nanošenju, osiguravajući joj tako intenzivan i dugotrajan osjećaj hranjivosti jer se upija odmah, bez osjećaja masnoće.

SAVRŠENA NJEGA ZA LICE I TIJELO

Nova krema NIVEA Care lako se razmazuje i brzo upija u kožu. Upravo zbog toga je savršena krema za lice i tijelo. Jeste li spremni za WOW efekt?

Krema NIVEA Care: 100% bogata njega i 0% osjećaja masnoće

Revolucionarna formula kreme NIVEA Care hrani kožu lica i tijela bez ostavljanja masnih tragova, pružajući tako koži potpuno nov osjećaj. Jednostavno WOW!

RAZVOJ

IZA KULISA REVOLUCIONARNE NJEGE KOŽE

Saznajte više o razvoju formule kreme NIVEA Care te kako ona dubinski hrani kožu, bez osjećaja masnoće.


STRUČNJACI ZNAJU

Intervju s dr. Christiane Meyer

5 PITANJA ZA DR. CHRISTIANE MEYER

VODITELJICA RAZVOJA PROIZVODNJE UNIVERZALNIH KREMA I NIVEA PROIZVODA ZA NJEGU TIJELA 

Krema NIVEA Care pruža intenzivnu i dugotrajnu njegu bez ostavljanja masnog osjećaja na koži. Dr. Meyer objašnjava kako djeluje nova formula.

KAKO JE NASTALA KREMA NIVEA CARE?

Opsežna studija je pokazala da su brojne žene bile u potrazi za vrhunskom njegom. Željele su jednostavno rješenje za njegu kože koje će ju dubinski nahraniti bez ostavljanja masnih tragova. Istraživački tim Beiersdorfa otkrio je potpuno nov način kako bi ostvarili oboje: kremu NIVEA Care koja pruža intenzivnu i dugotrajnu hranjivu njegu bez ostavljanja masnih tragova - proizvod posebno proizveden za moderne žene.

KOJE SU RAZLIKE IZMEĐU NOVE KREME NIVEA CARE, KREMA NIVEA CREME I KREMA NIVEA SOFT? KOJA JE KREMA NAJPOGODNIJA ZA KOJI TIP KOŽE?

Kultna formula kreme NIVEA Care koži pruža zaštitu stvaranjem nježnog sloja koji štiti kožu. Hidratantna krema pogodna je za sve tipove kože, za djecu i odrasle tijekom svih godišnjih doba. S druge strane, krema NIVEA Soft nudi svježinu i koži daje osjećaj lakoće. Svježa hidratantna formula kreme NIVEA Soft stoga je posebno pogodna za mlade žene jer zadovoljava potrebe njihove kože. No, što su žene starije, koži je potrebno više njege i vlage kako bi ostala meka. Krema NIVEA Care donosi upravo ono što koža modernih žena treba: kremu koja intenzivno hrani bez masnoće za nevjerojatan osjećaj na koži.

SADRŽI LI KREMA NIVEA CARE KONZERVANSE?

Krema NIVEA Care sadrži konzervanse (parabene) kako bi se spriječio rast mikroorganizama. Bez konzervansa, mnogi proizvodi ne bi dugo trajali nakon prve uporabe. Vrlo brzo bi se pokvarili. Uzrok su mikroorganizmi kao što su bakterije i gljivice: kada dođu u dodir s našom kožom, oni dopiru do proizvoda i lako se množe u kozmetičkim proizvodima koji sadrže vodu. Parabeni i drugi konzervansi sprječavaju kvarenje kozmetičkih proizvoda jer sprječavaju rast mikroba. Dakle, oni jamče sigurnost i kvalitetu proizvoda za njegu kože.

JE LI KREMA NIVEA CARE POGODNA ZA SVE TIPOVE KOŽE?

Da, krema NIVEA CARE može se koristiti na svakom tipu kože. Proizvedena je kako bi osigurala izvanrednu hranjivost za svaki tip kože. Ispitana je u temeljitim sveobuhvatnim korisničkim testovima na stotinama potrošača. Testovi su provedeni na različitim područjima diljem svijeta kako bi se dokazalo da krema može optimalno hraniti kožu u različitim klimatskim uvjetima.


POSJEDUJE LI KREMA NIVEA CARE ZAŠTITNI FAKTOR?

Krema NIVEA Care savršen je proizvod za žene u potrazi za jednostavnim, ali učinkovitim rješenjem za njegu kože. Proizvod je usredotočen na njegu kože lica i tijela, kojoj pruža intenzivan i dugotrajan osjećaj nahranjenosti. Stoga krema NIVEA Care ne sadrži nikakve kemijske filtre. Budući da se formula vrlo brzo upija, može biti idealna podloga prije nanošenja sredstva za zaštitu od sunca.