NIVEA HAIRMILK: Njega prilagođena vašem tipu kose

Izaberite odgovarajuću njegu za svoj tip kose!

NOVA HAIRMILK LINIJA

Potpuna NIVEA njega za svaki tip kose

Struktura kose razlikuje se od osobe do osobe: suha i oštećena kosa treba potpuno drugačiju njegu od normalne kose. Uz NIVEA Hairmilk liniju možete izabrati točno onaj šampon i regenerator koji odgovaraju vašem tipu kose.

Njega za normalnu kosu

Sadrži mliječne proteine koji obnavljaju svaku pojedinu vlas i olakšavaju raščešljavanje kose.

Njega za tanku kosu

NIVEA Hairmilk šampon za tanku kosu pruža kosi sve što joj treba - obnavlja, a ne čini ju teškom - revolucija u obnavljanju kose!

Za obnovljenu, podatnu kosu koja je puna života

Bilo da imate tanku ili normalnu kosu, sve što joj je potrebno dobit će s novom linijom NIVEA Hairmilk. Njena kremasta, lagana formula lagano obavija svaki pramen kose i obnavlja kosu ne čineći je teškom - revolucija u segmentu obnavljanja oštećenja!

No što zapravo mislimo pod obnavljanjem? Obnavljanje je usmjereno na svaku pojedinu vlas koje obnavlja iznutra. Nije više riječ o površinskom popravljanju oštećenja.

Formula blago čisti i jača kosu iznutra te joj pruža snagu. Mliječni proteini osnova su ove formule: riječ je o prirodnim sastojcima koji jačaju kosu iznutra i oživljavaju je kako bi bila podatna na dodir. Osim toga, formula sadrži Eucerit® i ulje makadamije. Ulje makadamije poznato je po tome što prodire duboko u kosu i time povećava njezinu elastičnost, a Eucerit® obavija površinu kose i tako je štiti od vanjskih utjecaja.INOVACIJA

Prava ikona u svijetu njege kose

Više od 100 godina iskustva u njezi kose

NIVEA Hairmilk linija šampona i regeneratora za tanku i normalnu kosu kombinira ono najbolje od naslijeđa i inovativnosti: za kosu koja je obnovljena, prekrasna i puna novoga života.

Prvi Hairmilk proizvod smo lansirali davne 1912. godine. Nova NIVEA Hairmilk linija je nadahnuta našim naslijeđem, no prilagođena je suvremenim potrebama žena. Odsad možete uživati u njezi prilagođenoj upravo vašem tipu kose - izaberite šampon i regenerator za tanku ili normalnu kosu!

Koji tip kose imate?

Naš zabavan kviz otkrit će vam imate li tanku, normalnu ili gustu kosu. Tako ćete jednostavo pronaći idealnu njegu za svoj tip kose!

VJERNOST NIVEA PROIZVODIMA

Povratak korijenima

Nadahnuće iz prošlosti za prekrasnu i zdravu kosu

Svojom novom plavom linijom za njegu kose NIVEA kombinira više od 100 godina stručnosti u njezi kose s aktualnim inovacijama - kako bi Vašoj kosi dala novi život. Još 1912. NIVEA je pomagala ženama da postignu prekrasnu i zdravu kosu - proizvodom koji dijeli ime s NIVEA inovacijom: hairmilk.RAZGOVOR SA STRUČNJAKOM

Novi član linije za njegu kose više je od običnog šampona!

Razgovor s Juliom C. Frankenberger, globalnom direktoricom marketinga za NIVEA Hair i dr. Christianom Freseom, voditeljem laboratorija za NIVEA Hair, Odjel za istraživanje i razvoj, Beiersdorf AG.

Julija C. Frankenberger, globalna direktorica marketinga za NIVEA Hair

Po čemu je NIVEA Hairmilk linija šampona i regeneratora tako posebna?

Nova NIVEA Hairmilk linija ima dvostruko djelovanje, koje je želja brojnih kupaca sa suhom i oštećenom kosom: obnavljanje kose bez otežavanja. Razvili smo formulu koja je bogata i učinkovita, ali istovremeno i lagana. Ona obavija svaki pramen kose te ga oživljava i čini punim energije.

Dakle, formula je bogata i obnavlja kosu, a pritom je ne otežava. Kako ste to postigli?

Ključni sastojci su mliječni proteini: to su prirodni sastojci koji jačaju kosu iznutra i pružaju joj novu snagu. Mliječni proteini također intenzivno zaglađuju površinu kose, čime se postiže podatnost koju možete osjetiti. Osim toga, formula sadrži Eucerit® i ulje makadamije. Eucerit®, takozvani „lijepi vosak“ koji posjeduje i razvila ga je NIVEA dobiven je iz prirodnog vunenog voska. Pruža optimalnu zaštitu od vanjskih utjecaja jer štiti površinu kose tako što je zaglađuje i obavija. Osim toga, pruža kosi prekrasan sjaj. Na kraju, ulje makadamije prodire duboko u kosu i tako poboljšava njezinu elastičnost. Zahvaljujući toj kombinaciji kosa je dubinski obnovljena, bez osjećaja težine.


Koliko često trebam koristiti NIVEA Hairmilk šampon i regenerator da bi se vidio i osjetio obnavljajući učinak?

NIVEA Hairmilk proizvodi su veoma blagi i ne isušuju vlasište - stoga su prikladni za svakodnevnu uporabu. Najbolje rezultate postići ćete zajedničkim korištenjem NIVEA Hairmilk šampona i regeneratora prilagođenom vašem tipu kosu. Razliku ćete osjetiti i vidjeti već nakon prvog pranja jer će kosa biti oživljena te puna energije i sjaja!

Pakiranje izgleda drukčije od ostalih NIVEA proizvoda za njegu kose. Zašto?

Sam oblik bočice u skladu je s pakiranjima ostalih NIVEA proizvoda za njegu kose - dizajn je moderan i jednostavan, a istovremeno poseban i ženstven. Budući da je NIVEA Hairmilk linija nadahnut proizvodom Hairmilk iz 1912. - dubinskom i učinkovitom, no blagom sveobuhvatnom njegom - oslanja se na naše naslijeđe. Upravo smo zato odabrali prepoznatljivo plavu NIVEA boju. Naziv je također veoma važan aspekt. Posebno je osmišljen za nove proizvode i također je nadahnut našim naslijeđem - kutijicom NIVEA kreme. Međutim, interpretiran je na atraktivan i ženstven način. Kupci koji su ocijenili novu liniju potvrdili su njezinu atraktivnost i ženstvenost - i povrdili pozitivne emocije koje izaziva. Kombinacijom naslijeđa i moderne interpretacije postiže se visoka razina prepoznatljivosti i jedinstvenosti u kategoriji.