hairmilk

HAIRMILK NATURAL SHINE

Pružite kosi njegu i vratite joj sjaj

INOVACIJA

SAMO ZDRAVA KOSA IMA PRIRODAN SJAJ

NJEGUJUĆE MLIJEKO I PROTEINI SVILE

Umorna i beživotna kosa pati od manjka hidratacije, zbog čega je gruba na dodir i bez ikakvog sjaja. Otkrijte inovativnu liniju šampona i regeneratora koji su posebno formulirani da kosi vrate prirodan sjaj! Bez obzira na vaš tip kose, NIVEA® Hairmilk Natural Shine linija vratit će joj podatnost i zavidan sjaj koji ima samo zdrava kosa. Formula s prirodnim mliječnim proteinima obogaćena je proteinima svile koji obnavljaju kosu iznutra pomoću dubinske hidratacije i zaglađuju kosu kako bi svaka vlas bila savršeno ravna. Rezultat je mekana i vidljivo zdravija kosa koja jednostavno blista poput svile!


VIŠE O LINIJI

UPOZNAJTE NIVEA HAIRMILK NATURAL SHINE LINIJU

Njegujući dodir svile koji kosi vraća zdrav izgled i prirodan sjaj.
hairmilk-sampon-regenerator

ŠAMPON & REGENERATOR

NIVEA Hairmilk Natural Shine šampon & regenerator dubinski hidratiziraju umornu i beživotnu kosu, vraćajući joj zdrav izgled i prirodan sjaj. Njegujuća formula s prirodnim mliječnim proteinima obogaćena je proteinima svile koji obnavljaju kosu iznutra pomoću dubinske hidratacije - za vidljivo zdraviju kosu. Rezultat je zdrava i svilenkasta kosa očaravajućeg sjaja koja se lako raščešljava. Zahvaljujući posebnoj formuli s prirodno dobivenim sastojcima, kosu možete razmaziti izvana i iznutra!


TAJNA FORMULE

KOJA JE TAJNA NIVEA HAIRMILK FORMULE?

formula-nivea-hairmilk

proteini-svile-nivea

kosa-proteini

PO ČEMU SE NOVA LINIJA RAZLIKUJE OD PRETHODNIH NIVEA HAIRMILK PROIZVODA?

Popularna NIVEA Hairmilk linija idealna je za suhu i oštećenu kosu koju obnavlja bez otežavanja. Rezultat je osvježena i podatna kosa. 

Nova NIVEA Hairmilk Natural Shine linija namijenjena je umornoj, beživotnoj kosi koja nije oštećena, ali treba intenzivnu hidrataciju. Zaglađuje kosu kako bi svaka vlas bila savršeno ravna, što kosi vraća prirodan sjaj. Zahvaljujući njegujućoj formuli, kosa nije samo svilenkasta i sjajna, već i zdrava!

ZAŠTO JE OVA FORMULA TAKO DOBRA ZA KOSU?

Prirodni mliječni proteini hidratiziraju kosu i pružaju joj dubinsku njegu izvana i iznutra, što umornu i beživotnu kosu čini ponovno sjajnom.

Proteini svile poznati su po svojim obnavljajućim svojstvima. Kosu zaglađuju i čine je glatkom i podatnom, vraćajući joj tako prirodan sjaj. Formula obogaćena proteinima svile i mješavinom svile i ulja pobrinut će se ne samo za sjaj, već i savršeno zdrav izgled kose!

nivea-hairmilk-shine-novo

VODIČ ZA LIJEPU KOSU

DODATNI SAVJETI ZA PREKRASNU KOSU

nivea-hairmilk-formula

Vratite kosi sjaj pomoću NIVEA Hairmilk formule

Struktura kose razlikuje se od osobe do osobe: suha i oštećena kosa treba potpuno drugačiju njegu od normalne ili guste kose. Uz NIVEA Hairmilk liniju možete izabrati točno onaj šampon i regenerator koji odgovaraju vašem tipu kose!

duga kosa

Moderne frizure za dugu kosu

Tražite moderne frizure za dugu kosu? Pronađite inspiraciju u zabavnim video vodičima i naučite kako oblikovati trendi i privlačne frizure!