NIVEA SUN proizvodi za zaštitu od sunca

nivea_baby

NIVEA BABY: Trenutak za bliskost

Otkrijte kako upotpuniti njegujuće trenutke s bebom.

Magični trenuci

Uživajte u trenucima bliskosti sa svim osjetilima

U prvim mjesecima života, koža bebe je iznimno osjetljiva. Kontakt s mamom i tatom razvija ljubav, povjerenje i osjećaj sigurnosti. Linija NIVEA BABY proizvoda stvorena je kako bi nježnoj koži beba pružila najbolju moguću njegu i potakla ugodniji kontakt – za razvoj bliskosti roditelja i beba.

Osjetljiva dječja koža

Potpora prirodnoj zaštiti kože

NIVEA Baby proizvodi štite osjetljivu kožu vaše bebe, pogotovo u periodu dok njena prirodna zaštita nije u potpunosti razvijena. Naše posebne kreme spriječit će i ublažiti pelenski osip i suhu kožu, dok će posebno blagi NIVEA Baby šampon spriječiti peckanje očiju tijekom kupki i pranja glavice.
Njega i zabava

S tatom je uvijek zabavno!

Njega s tatom je jednostavno drugačija: Umjesto mirnih trenutaka na kauču i mazanje kremom izgleda kao rock koncert.

Pravilna njega

Kako ispravno njegovati bebe?

Dodiri puni nježnosti i ljubavi neophodni su za bebe, no važno je znati i kako se ispravno brinuti o osjetljivoj koži najmlađih. Roditelje najčešće zanima kako održavati higijenu bebe i koje proizvode odabrati, stoga smo vam pripremili dva članka s vrlo korisnim savjetima.

Savjeti o kupanju i njezi

Čišćenje i kupanje bebe je ključan dio dječje njege, a uz puno nježnosti može biti vrlo ugodno iskustvo za roditelje i bebu.

Sve o šamponu za bebe

Šampon za bebe ključan je u održavanju čiste i zdrave kose, ali i vlasišta vašeg mališana. Saznajte kako odabrati pravilan proizvod za njegu bebine kose.