Naučite koristiti suhi šampon

Osvježite kosu u trenu!

Prespavali ste alarm? Kasnite na posao? Ne brinite, odsad kosu možete osvježiti u trenu pomoću NIVEA FRESH REVIVE suhog šampona.

Savršena frizura od jutra do večeri

Modna blogerica i influencerica Franziska Elea & NIVEA pokazat će vam trikove za lakše korištenje suhog šampona.

#DareToStyle uz @franziskaelea

Franziska „Elea“ Dully jedna je od najuspješnijih modnih blogerica u Njemačkoj koja preko svoje web stranice i Instagrama s brojnim pratiteljima svakodnevno dijeli životne, modne i beauty savjete.

Franziska zna da ponekad zbog brojnih obaveza nemate vremena za pranje kose ni komplicirane frizure. Zato će vam pokazati kako se koristi NIVEA FRESH REVIVE suhi šampon i kako pomoću njega napraviti super frizuru!

Upute za nanošenje NIVEA FRESH REVIVE suhog šampona

Budite uvijek u trendu – pogledajte zabavan video vodič Franziske Elea i naučite trikove za savršeno nanošenje suhog šampona!
prava-nijansa-suhog-sampona

1. korak: Odaberite pravu nijansu suhog šampona

Možete birati između 3 nijanse NIVEA FRESH REVIVE suhi šampona: za svijetlu, srednje svijetlu i tamnu kosu. Jeste li znali da svaki suhi šampon ima poseban, neodoljiv miris? Franziska koristi srednje svijetlu nijansu za korijene i svijetlu nijansu za vrhove.
protresite-sampon

2. korak: Dobro protresite šampon

Protresite šampon! Dobro protresite bočicu kako biste aktivirali sastojke.
kosa-suhi-sampon-frizura

3. korak: Razdijelite kosu i počnite sprejati

Razdijelite kosu u jednake sekcije i počnite s nanošenjem NIVEA FRESH REVIVE suhog šampona na korijene. Pazite da kosu posprejate jednakomjerno dok šampon držite na 30 centimetara od glave.
sprej-sampon

4. korak: Posprejajte

Suhi šampon nanesite na sve sekcije kose. Podignite kosu kako biste došli i do teže dostupnih dijelova. Ne zaboravite stražnji dio kose!
suhi-sampon-efekt

5. korak: Pričekajte

Sada budite strpljivi. NIVEA FRESH REVIVE suhi šampon treba minutu-dvije da u potpunosti upije višak ulja i nečistoća. Naš savjet: na vrhovima upotrijebite svjetliju nijansu za zanimljiv efekt.
umasirajte-sampon

6. korak: Umasirajte suhi šampon u kosu

Vrijeme je za masažu! Par minuta nakon nanošenja, prstima nježno umasirajte suhi šampon u vlasište. Počnite masirati korijene i nastavite prema dolje.
micealrni-samponi-kosa

NOVO: NIVEA FRESH REVIVE suhi šamponi

NIVEA FRESH REVIVE suhi šamponi osvježit će vašu kosu u trenu. Vratite kosi svježinu, ugodan miris i zavidan volumen u svega par poteza!
jednostavna-frizura

Visoka punđa: savršena jednostavna frizura

Sada kad znate kako se koristi NIVEA FRESH REVIVE suhi šampon, naučite kako se radi visoka punđa. Pogledajte naš zabavan vodič i isprobajte ovu slatku frizuru!