Odredite tip kose - prvi korak u njezi kose


Njegujući šampon osnova je brige o kosi. Nježno uklanja nečistoću te kosi pruža dovoljno vlažnosti i zdravi sjaj. Uz odgovarajući šampon prilagođen vašem tipu kose, prekrasna kosa neće više biti samo san. Bilo da imate moderni bob, dugu ili ravnu, kovrčavu ili gustu kosu - NIVEA šamponi osigurat će svu potrebnu njegu za zdravu, njegovanu i blistavu kosu.


Koja je svrha šampona i koja je njegova uloga?


Šampon je osnova brige o kosi i trebao bi biti posebno prilagođen vašem tipu kose. Njegova glavna uloga je da uklanja nečistoće, mirise i ostatke proizvoda za oblikovanje kao što su primer za kosu, suhi šampon, pjena za kosu ili gel za kosu. Sa svakim pranjem šampon vraća kosu u njeno osnovno stanje i priprema je za oblikovanje. Šamponi za kosu sadrže surfaktante kako bi učinkovito očistili kosu te osigurali da je nježno očišćena bez da bi bila izložena oštećenju. Osim toga, NIVEA šamponi obogaćeni su iznimno njegujućim sastojcima. Čak i tijekom šamponiranja, kosa upija aktivne sastojke koji podržavaju zdravlje strukture vlasi. Izbor pravog šampona bitan je i za vaše vlasište. Ono regulira proizvodnju ulja i sebuma te sprječava da kosa prebrzo postane masna. NIVEA šamponi su vrlo nježni prema vlasištu; ne iritiraju ga niti isušuju, pa su zato primjereni i za osjetljivo vlasište.


Pravi šampon za moj tip kose


NIVEA nudi prikladan šampon za svaki tip kose. Šamponi za normalnu kosu pružaju zdravoj kosi sjaj, dok šamponi za oštećenu kosu osiguravaju prijeko potrebnu njegu. Posebni hidratizirajući šamponi prikladni su za svakodnevno pranje kose. Imate obojenu kosu? Onda vam savjetujemo šampon koji štiti boju. Šamponi za obojenu kosu zatvaraju površinu vlasi i tako osiguravaju dulju postojanost pigmenta i jači intenzitet boje - bilo da ste plavuša, brineta ili crvenokosa.


Čistoća i urednost: 2-u-1 šampon i regenerator


Sjaj, volumen i dodatna svježina kose nisu nemoguća misija kad nemate puno vremena. 2-u-1 šampon združuje šampon i regenerator u jednom proizvodu te je savršen za žene u pokretu! Dodatna njega koju dobivate od regeneratora vrlo je važna, osobito za dugu kosu. Omogućuje lakše raščešljavanje, pruža kosi zdravi sjaj i ostavlja ju prekrasno mekanom. Pronađite odgovarajući NIVEA šampon i udovoljite zahtjevima svoje kose - trud će vam se vratiti u obliku mekoće i neodoljivog sjaja.