Micelarni šamponi - za blago čišćenje kose svaki dan

Naša nova linija šampona kosu čini zdravijom i ljepšom

Novi NIVEA micelarni šamponi kosu čiste nježno i učinkovito, a pritom ne iritiraju osjetljivo vlasište.

NIVEA micelarni šampon za masnu kosu

Uživajte u blagom i osvježavajućem pranju kose svaki dan uz novi NIVEA micelarni šampon s ekstraktom matičnjaka.

Što su micele?

Micele su mikroskopki male molekule koje su istovremeno hidrofilne i lipofobne. To svojstvo im omogućuje da uklanjaju nečistoće topljive u vodi i masti. Djeluju tako da uklanjaju sve vrste nečistoća i neželjenu masnoću s kose i vlasišta, a zatim se zajedno s njima ispiru u vodi.

Novi NIVEA micelarni šamponi oslanjaju se na taj učinkoviti proces čišćenja koji je ujedno i osnova naših micelarnih voda za čišćenje lica. Blagi sastojci za čišćenje u micelarnim šamponima omogućuju uklanjanje nečistoća i masnoća bez da vlasištu oduzimaju prirodna ulja. Na taj način ne dolazi do isušivanja i iritacija. Zato su naši micelarni šamponi idealan izbor za osobe s osjetljivim vlasištem.
masna-kosa-blagi-sampon

Šampon za masnu kosu: Recite zbogom ljepljivim pramenovima

NIVEA micelarni šampon za masnu kosu nema silikona, zbog čega ne iritira vlasište te kosi pruža svježinu i podatnost koje traju cijeli dan.
sampon-maticnjak

Osvježavajući miris matičnjaka

NIVEA micelarni šampon za masnu kosu temeljito čisti kosu i vlasište te pruža dugotrajnu svježinu zahvaljujući nježnoj formuli s ekstraktom matičnjaka. Ova biljka daje osvježavajuću notu vašoj njezi kose i pomaže razbuditi osjetila.

UMIRUJUĆI MICELARNI ŠAMPON ZA POBOLJŠANU ELASTIČNOST KOSE

Hidratizirajte i ojačajte svoju kosu s novim NIVEA micelarnim šamponom za lomljivu kosu i osjetljivo vlasište.
njega-kose-sampon

Prepustite se egzotičnom mirisu

NIVEA umirujući micelarni šampon za lomljivu kosu očarat će vas egzotičnim mirisom bijelog lopoča, biljci poznatoj po ljepoti i atraktivnom mirisu. Uživajte u uistinu umirujućoj njezi kose koja ne remeti prirodnu pH vrijednost osjetljivog vlasišta.

Blago čišćenje za svaki dan

Bojite se da svakodnevnim pranjem oštećujete kosu i vlasište? Isprobajte NIVEA micelarne šampone čija blaga formula pruža nježno i osvježavajuće čišćenje kose bez da nadražuje osjetljivo vlasište.
micelarni-samponi-linija