NOVO! NIVEA MEN Protect & Care šampon

2-u-1 šampon za kosu i bradu

Ostanite atraktivni uz NIVEA MEN 2-u-1 šampon

Novi NIVEA MEN 2-u-1 šampon za kosu i bradu je šampon i regenerator u jednom. Pruža hidrataciju i 48 sati zaštite za vidljivo zdraviju kosu i njegovanu bradu.

NIVEA MEN 2-u-1 šampon čini brigu o kosu i bradi brzom i jednostavnom

Uštedite vrijeme ujutro pomoću NIVEA MEN 2-u-1 šampona koji istovremeno njeguje kosu i bradu. Posebna formula NIVEA MEN 2-u-1 šampona za bradu i kosu blago čisti i regenerira u jednom koraku, ujedno štiteći kosu od isušivanja, brzog mašćenja i beživotnog izgleda. Jutarnja rutina nikad nije bila lakša!

Prednosti & sastojci

NIVEA MEN 2-u-1 šampon za kosu i bradu nudi hidrataciju i zaštitu u jednom proizvodu. Obogaćen aloe verom i mliječnim proteinima, ovaj šampon je sve što vam treba za zdravu kosu i bradu! Prikladan je za svakodnevnu upotrebu.

Žuri vam se? Ne brinite, imamo rješenje za brzu njegu kose

Od posla preko hobija do druženja s prijateljima, tempo života postaje sve brži i zato je teže pronaći vremena za njegu kose i brade. Bez brige, uz NIVEA MEN 2-u-1 šampon ostat će vam dovoljno vremena za sve!

Kako (p)ostati njegovan muškarac?

Ništa lakše, uz naše vodiče o njezi muške kože i brijanju. U našim opširnim člancima pronaći ćete sve informacije potrebne modernom muškarcu - od pravilne tehnike brijanja d toga kako spriječiti pretjerano znojenje. Niste sigurni koji proizvod odabrati? Nudimo vam i preporuke najboljih NIVEA MEN proizvoda uz koje ćete uvijek izgledati njegovano i atraktivno!

PROČITAJTE SAVJETE ZA MUŠKU NJEGU