NOVO! NIVEA micelarni šamponi

Posebno blaga njega kose za svaki dan!
100% nježna prema vlasištu!

VIŠE O PROIZVODIMA

NIVEA micelarni šamponi

Brine vas što svakodnevnim pranjem oštećujete svoju kosu? Nema više razloga za brigu - NIVEA micelarni šamponi stvoreni su kako bi nježno, no temeljito očistili vašu kosu bez da oštete njeno vlasište. Pronađite formulu koja najbolje odgovara vašem tipu kose!

MICELARNI ŠAMPON ZA BEŽIVOTNU KOSU

Vratite kosi živahnost uz NIVEA PURE DETOX micelarni šampon! Blaga formula s limetom i organskim zelenim čajem nježno obnavlja kosu i vlasište, pružajući im prekrasan, zdrav izgled.

MICELARNI ŠAMPON ZA OBOJENU KOSU

Uživajte u čak do 8 tjedana blistave boje uz NIVEA PURE COLOR micelarni šampon za obojenu kosu! Blaga formula s octom od maline nježno čisti kosu bez da je isušuje te ujedno čuva pigmente boje.

MICELARNI ŠAMPON ZA MASNU KOSU

NIVEA micelarni šampon za masnu kosu sadržava inovativnu formulu koja temeljito čisti kosu i vlasište. Budući da je bez silikona, ovaj šampon ne iritira vlasište te kosi pruža svježinu i podatnost koje traju cijeli dan. Isprobajte ga i uživajte u dugotrajnoj svježini i osvježavajućem mirisu koji razbuđuje osjetila!

UMIRUJUĆI MICELARNI ŠAMPON ZA LOMLJIVU KOSU

Ukoliko imate lomljivu kosu i osjetljivo vlasište, svakako isprobajte NIVEA umirujući micelarni šampon za lomljivu kosu. Blago čisti kosu, dubinski je hidratizira i poboljšava njenu elastičnost. Vaše vlasište tako ostaje zdravo, a osjetila razbuđena zahvaljujući egzotičnom mirisu bijelog lopoča, biljci poznatoj po ljepoti i atraktivnom mirisu. Uživajte u uistinu blagoj njezi kose!

MICELARNI ŠAMPON ZA SUHU KOSU

NIVEA micelarni šampon za suhu kosu nježno čisti kosu i istovremeno je dubinski hidratizira. Blaga micelarna formula s ekstraktom lotusa ne sadrži silikone ni umjetna bojila, zato je ovaj micelaran šampon idealan za svakodnevno čišćenje kose!


KAKO DJELUJE

Kako djeluju

Nije tajna da su NIVEA šamponi iznimno učinkoviti i pružaju temeljito čišćenje. To postižu zahvaljujući mikroskopskim molekulama koje dubinski čiste kosu i vlasište bez da ga isušuju ili izazivaju iritacije, čak i prilikom svakodnevne upotrebe. U nastavku saznajte više o djelovanju micelarnih šampona.

NIVEA micelarni šamponi razvijeni su u Beiersdorfovom laboratoriju za njegu kose koji se nalazi u Hamburgu.

"Micelarna tehnologija pruža iznimno blago čišćenje kose svaki dan.“ – Dr. Magdalena von Wedel-Parlow, NIVEA stručnjakinja.

"Micele su sastavljene iz pametnih molekula koje omogućuju uklanjanje nečistoća, a pritom zadržavaju prirodne lipide na vlasištu i kosi.” – Benjamin Triller, NIVEA stručnjak.

R&D intervju: Micelarna tehnologija

Koja je tajna micelarne tehnologije u NIVEA šamponima?
Micelarna tehnologija pruža blagi no učinkoviti način čišćenja kako biste mogli imati čistu kosu svaki dan. Formula bez silikona pobrinut će se da kosa i vlasište ostanu zdravi.

Kako micele djeluju u šamponu?
Micele oblikuju molekule s hidrofilnim i lipofilnim dijelom. Lipofilni dio na sebe veže različite vrste nečistoća i masnoću. Hidrofilni dio tih pametnih molekula omogućuje im da se otope u vodi, a ispiru se bez da vlasištu i kosi oduzmu prirodne lipide.

Po čemu se razlikuju ova dva micelarna šampona?
NIVEA micelarni šampon za masnu kosu s ekstraktom matičnjaka učinkovito čisti i osvježava kosu. S druge strane, umirujući micelarni šampon za lomljivu kosu obnavlja osjetljivu kosu zahvaljujući blagoj formuli s višim udjelom njegujućih sastojaka koji ojačavaju kosu i poboljšavaju njenu elastičnost. Iznimno blaga formula s bijelim lopočem održava prirodnu pH vrijednost vlasišta i ima atraktivan cvjetni miris.

MICELARNA NJEGA LICA

NAJNJEŽNIJE ČIŠĆENJE KOŽE

Sada kad ste otkrili NIVEA micelarne šampone i uvjerili se u prednosti njegovane i zdrave kose, isprobajte i micelarnu njegu lica!

Kako do savršeno očišćene kože s 0% masnih tragova? Nova generacija NIVEA MicellAIR® micelarnih voda savršeno uklanja šminku i nečistoće, a ne ostavlja masne tragove. Ujedno omogućava veće upijanje kisika u kožu. I vaša koža opet diše!