micelarni-sampon

NOVO! NIVEA micelarni šamponi

Posebno blaga njega kose za svaki dan!
100% nježna prema vlasištu!
Video

Otkrijte učinkovitost NIVEA micelarnih šampona

Što NIVEA micelarne šampone čini tako posebnima? Zahvaljujući micelarnoj tehnologiji, oni nude blagu i učinkovitu formulu koja kosu održava podatnom bez da oštećuje vlasište. Isprobajte nove NIVEA micelarne šampone i uvjerite se osobno u prednosti njegovane i zdrave kose svaki dan!
U prozirnoj bočici NIVEA micelarnih šampona skriva se formula bez silikona s inovativnom micelarnom tehnologijom. NIVEA micelarni šamponi dostupni su u dvije varijante: za lomljivu kose te za masnu kosu.
Proizvodi

Upoznajte NIVEA micelarne šampone

NIVEA umirujući micelarni šamponi temeljito čiste kosu i pružaju dugotrajnu svježinu. Njihove njegujuće formule bez silikona primjerene su za svakodnevnu upotrebu za sve tipove kose.
Više o proizvodima

NIVEA micelarni šamponi

Brine vas što svakodnevnim pranjem oštećujete svoju kosu? Nema više razloga za brigu - NIVEA micelarni šamponi stvoreni su kako bi nježno, no temeljito očistili vašu kosu bez da oštete njeno vlasište. Pronađite formulu koja najbolje odgovara vašem tipu kose!

OTKRIJTE UMIRUJUĆI MICELARNI ŠAMPON ZA LOMLJIVU KOSU

Ukoliko imate lomljivu kosu i osjetljivo vlasište, svakako isprobajte NIVEA umirujući micelarni šampon za lomljivu kosu. Blago čisti kosu, dubinski je hidratizira i poboljšava njenu elastičnost. Vaše vlasište tako ostaje zdravo, a osjetila razbuđena zahvaljujući egzotičnom mirisu bijelog lopoča, biljci poznatoj po ljepoti i atraktivnom mirisu. Uživajte u uistinu blagoj njezi kose!
OTKRIJTE KAKO DJELUJU ŠAMPONI

OTKRIJTE NIVEA MICELARNI ŠAMPON ZA MASNU KOSU

NIVEA micelarni šampon za masnu kosu sadržava inovativnu formulu koja temeljito čisti kosu i vlasište. Budući da je bez silikona, ovaj šampon ne iritira vlasište te kosi pruža svježinu i podatnost koje traju cijeli dan. Isprobajte ga i uživajte u dugotrajnoj svježini i osvježavajućem mirisu koji razbuđuje osjetila!

SAZNAJTE VIŠE
Kako djeluje

Tajna uspjeha micelarne formule

Nije tajna da su NIVEA šamponi iznimno učinkoviti i pružaju temeljito čišćenje. To postižu zahvaljujući mikroskopskim molekulama koje dubinski čiste kosu i vlasište bez da ga isušuju ili izazivaju iritacije, čak i prilikom svakodnevne upotrebe. U nastavku saznajte više o djelovanju micelarnih šampona.

R&D intervju: Micelarna tehnologija

Koja je tajna micelarne tehnologije u NIVEA šamponima?
Micelarna tehnologija pruža blagi no učinkoviti način čišćenja kako biste mogli imati čistu kosu svaki dan. Formula bez silikona pobrinut će se da kosa i vlasište ostanu zdravi.

Kako micele djeluju u šamponu?
Micele oblikuju molekule s hidrofilnim i lipofilnim dijelom. Lipofilni dio na sebe veže različite vrste nečistoća i masnoću. Hidrofilni dio tih pametnih molekula omogućuje im da se otope u vodi, a ispiru se bez da vlasištu i kosi oduzmu prirodne lipide.

Po čemu se razlikuju ova dva micelarna šampona?
NIVEA micelarni šampon za masnu kosu s ekstraktom matičnjaka učinkovito čisti i osvježava kosu. S druge strane, umirujući micelarni šampon za lomljivu kosu obnavlja osjetljivu kosu zahvaljujući blagoj formuli s višim udjelom njegujućih sastojaka koji ojačavaju kosu i poboljšavaju njenu elastičnost. Iznimno blaga formula s bijelim lopočem održava prirodnu pH vrijednost vlasišta i ima atraktivan cvjetni miris.