micelarni-sampon

NOVO! NIVEA micelarni šamponi

Posebno blaga njega kose za svaki dan!
100% nježna prema vlasištu!

Video

Otkrijte učinkovitost NIVEA micelarnih šampona

Što NIVEA micelarne šampone čini tako posebnima? Zahvaljujući micelarnoj tehnologiji, oni nude blagu i učinkovitu formulu koja kosu održava podatnom bez da oštećuje vlasište. Isprobajte nove NIVEA micelarne šampone i uvjerite se osobno u prednosti njegovane i zdrave kose svaki dan!

U prozirnoj bočici NIVEA micelarnih šampona skriva se formula bez silikona s inovativnom micelarnom tehnologijom. NIVEA micelarni šamponi dostupni su u 3 varijante: za lomljivu, suhu te za masnu kosu.
Više o proizvodima

NIVEA micelarni šamponi

Brine vas što svakodnevnim pranjem oštećujete svoju kosu? Nema više razloga za brigu - NIVEA micelarni šamponi stvoreni su kako bi nježno, no temeljito očistili vašu kosu bez da oštete njeno vlasište. Pronađite formulu koja najbolje odgovara vašem tipu kose!

micelarni sampon-lomljiva-kosa

OTKRIJTE UMIRUJUĆI MICELARNI ŠAMPON ZA LOMLJIVU KOSU

Ukoliko imate lomljivu kosu i osjetljivo vlasište, svakako isprobajte NIVEA umirujući micelarni šampon za lomljivu kosu. Blago čisti kosu, dubinski je hidratizira i poboljšava njenu elastičnost. Vaše vlasište tako ostaje zdravo, a osjetila razbuđena zahvaljujući egzotičnom mirisu bijelog lopoča, biljci poznatoj po ljepoti i atraktivnom mirisu. Uživajte u uistinu blagoj njezi kose!

OTKRIJTE NIVEA MICELARNI ŠAMPON ZA SUHU KOSU

NIVEA micelarni šampon za suhu kosu nježno čisti kosu i istovremeno je dubinski hidratizira. Blaga micelarna formula s ekstraktom lotusa ne sadrži silikone ni umjetna bojila, zato je ovaj micelaran šampon idealan za svakodnevno čišćenje kose!

micelarni-sampon-suha-kosa

sampon-za-masnu-kosu

OTKRIJTE NIVEA MICELARNI ŠAMPON ZA MASNU KOSU

NIVEA micelarni šampon za masnu kosu sadržava inovativnu formulu koja temeljito čisti kosu i vlasište. Budući da je bez silikona, ovaj šampon ne iritira vlasište te kosi pruža svježinu i podatnost koje traju cijeli dan. Isprobajte ga i uživajte u dugotrajnoj svježini i osvježavajućem mirisu koji razbuđuje osjetila!

Kako djeluje

Tajna uspjeha micelarne formule

Nije tajna da su NIVEA šamponi iznimno učinkoviti i pružaju temeljito čišćenje. To postižu zahvaljujući mikroskopskim molekulama koje dubinski čiste kosu i vlasište bez da ga isušuju ili izazivaju iritacije, čak i prilikom svakodnevne upotrebe. U nastavku saznajte više o djelovanju micelarnih šampona.

R&D intervju: Micelarna tehnologija

Koja je tajna micelarne tehnologije u NIVEA šamponima?
Micelarna tehnologija pruža blagi no učinkoviti način čišćenja kako biste mogli imati čistu kosu svaki dan. Formula bez silikona pobrinut će se da kosa i vlasište ostanu zdravi.

Kako micele djeluju u šamponu?
Micele oblikuju molekule s hidrofilnim i lipofilnim dijelom. Lipofilni dio na sebe veže različite vrste nečistoća i masnoću. Hidrofilni dio tih pametnih molekula omogućuje im da se otope u vodi, a ispiru se bez da vlasištu i kosi oduzmu prirodne lipide.

Po čemu se razlikuju ova dva micelarna šampona?
NIVEA micelarni šampon za masnu kosu s ekstraktom matičnjaka učinkovito čisti i osvježava kosu. S druge strane, umirujući micelarni šampon za lomljivu kosu obnavlja osjetljivu kosu zahvaljujući blagoj formuli s višim udjelom njegujućih sastojaka koji ojačavaju kosu i poboljšavaju njenu elastičnost. Iznimno blaga formula s bijelim lopočem održava prirodnu pH vrijednost vlasišta i ima atraktivan cvjetni miris.
Proizvodi
proizvodi-samponi

Upoznajte NIVEA micelarne šampone

NIVEA umirujući micelarni šamponi temeljito čiste kosu i pružaju dugotrajnu svježinu. Njihove njegujuće formule bez silikona primjerene su za svakodnevnu upotrebu za sve tipove kose.