NIVEA BABY: Trenutak za bliskost

OTKRIJTE KAKO UPOTPUNITI NJEGUJUĆE TRENUTKE S BEBOM.

MAGIČNI TRENUCI

Uživajte u trenucima bliskosti sa svim osjetilima

U prvim mjesecima života, koža bebe je iznimno osjetljiva. Kontakt s mamom i tatom razvija ljubav, povjerenje i osjećaj sigurnosti. Linija NIVEA BABY proizvoda stvorena je kako bi nježnoj koži beba pružila najbolju moguću njegu i potakla ugodniji kontakt – za razvoj bliskosti roditelja i beba.


OSJETLJIVA DJEČJA KOŽA

Potpora prirodnoj zaštiti kože

NIVEA Baby proizvodi štite osjetljivu kožu vaše bebe, pogotovo u periodu dok njena prirodna zaštita nije u potpunosti razvijena. Naše posebne kreme spriječit će i ublažiti pelenski osip i suhu kožu, dok će posebno blagi NIVEA Baby šampon spriječiti peckanje očiju tijekom kupki i pranja glavice.

Stvorite trenutke bliskosti

NIVEA Baby zaštitna krema od hladnoće i vjetra

Krema Wind & Weather pouzdano štiti od hladnoće, vjetra i lošeg vremena bez ograničavanja prirodnih funkcija kože. Sadržava pantenol koji je poznat po smirivanju iritacije i reduciranju crvenila.

Stvorite trenutke bliskosti

NIVEA Baby blagi šampon i kupka

Formula bez sapuna s kamilicom umiruje bebinu kožu i pomaže pri sprječavanju iritacija kože. Posebno je formulirana za osjetljive bebine oči te sprječava isušivanje kože i vlasišta.

Stvorite trenutke bliskosti

NIVEA BABY Fresh & Pure vlažne maramice

Idealne za čišćenje bebine kože. Formula na bazi čiste vode i nježne aloe vere čisti bebinu osjetljivu kožu, čuvajući njezinu prirodnu ravnotežu.


NJEGA I ZABAVA

S tatom je uvijek zabavno!

Njega s tatom je jednostavno drugačija: Umjesto mirnih trenutaka na kauču i mazanje kremom izgleda kao rock koncert.

PRAVILNA NJEGA

Kako ispravno njegovati bebe?

Dodiri puni nježnosti i ljubavi neophodni su za bebe, no važno je znati i kako se ispravno brinuti o osjetljivoj koži najmlađih. Roditelje najčešće zanima kako održavati higijenu bebe i koje proizvode odabrati, stoga smo vam pripremili dva članka s vrlo korisnim savjetima.

Savjeti o kupanju i njezi

Čišćenje i kupanje bebe je ključan dio dječje njege, a uz puno nježnosti može biti vrlo ugodno iskustvo za roditelje i bebu.

Sve o šamponu za bebe

Šampon za bebe ključan je u održavanju čiste i zdrave kose, ali i vlasišta vašeg mališana. Saznajte kako odabrati pravilan proizvod za njegu bebine kose.