baby-moja-prva-krema

SAVJETI MAMA ZA MAME

Za roditeljstvo bez stresa tu su odlični savjeti i NIVEA Baby Moja prva krema!
NIVEA Baby Moja prva krema

ISPROBAJTE NOVU NIVEA BABY KREMU

Je li vaša obitelj nedavno dobila novog člana koji je neopisivo uljepšao vaš život i istovremeno ga okrenuo naglavačke? Znamo kako to ide - odjednom morate naučiti toliko novih stvari, a i treba se snaći u moru proizvoda za njegu beba. Zato smo inspirirani originalnom plavom NIVEA kremom stvorili nešto posebno: NIVEA Baby Moju prvu kremu! Ova višenamjenska krema savršena je za sve potrebe nježne bebine kože. Isprobajte je!

nivea-baby-moja-prva-krema

NIVEA Baby Moja prva krema

Zašto biste kupovali 3 različite kreme za bebe ako možete imati samo jednu? I to već od prvog dana! NIVEA Baby Moja prva krema je višenamjenska krema za bebe koja je odlična za njegu lica, tijela i guze. Sadrži prilagođenu NIVEA Baby Soft formulu bez mineralnog ulja, što je čini primjerenom za osjetljivu bebinu kožu. Obogaćena je prirodnim suncokretovim uljem i dragocjenim uljem badema, a prepoznat ćete je po dražesnom pakiranju u NIVEA limenoj kutijici.

Ne sadrži:

  • parabene
  • alkohol
  • bojila
  • mineralna ulja

 

Savjeti za mame

TRAŽIMO NAJBOLJE SAVJETE

Iako je život s bebom prekrasno iskustvo, ono zna biti itekako stresno za novopečene roditelje. Svaki dan se suočavaju s tisuću pitanja, a odgovori nisu uvijek lako dostupni. Stoga smo odlučili udružiti snage s mamama, tatama, bakama i tetama s bogatim roditeljskim iskustvom. Tražimo najbolje savjete iz prve ruke koje ćemo podijeliti s drugim roditeljima i tako im olakšati svakodnevicu! Želite nam pomoći?

Nagradni natječaj

OSVOJITE NOVU NIVEA BABY KREMU

Imate stvarno super roditeljski savjet? Odlično! Upišite ga u obrazac zajedno s osobnim podacima, a mi ćemo odabrati 500 sretnih dobitnica NIVEA Baby Moje prve kreme! Ne samo to, pobjedničke savjete podijelit ćemo s drugim roditeljima. Sve za obitelj. ❤️

Upišite savjet za mlade mame koji je vrijedan dijeljenja.

Vaši kontaktni podaci

Za sudjelovanje u nagradnom natječaju molimo upišite svoje kontaktne podatke.
* Ovo polje je obavezno.
Dodatni savjeti

NIVEA savjeti o savršenoj njezi beba

Nježna micelarna formula za bebe

micelarni-sampon-bebe-nivea

Kako pranje kosice i kupanje ne bi prošlo u suzama, donosimo inovaciju - posebno blagi NIVEA Baby micelarni šampon i gel za pranje!

Sve o pelenskom osipu

njega-beba-ljubav

Većina beba dobije pelenski osip tijekom prve godine života, no ne brinite- znamo kako ga spriječiti!