Moderne frizure

Brzo i jednostavno do savršene frizure

Ako tražite moderne frizure za dugu kosu koje je lako napraviti, na pravom ste mjestu! Za ove predivne frizure trebat će vam samo malo vremena i NIVEA proizvodi za oblikovanje kose!

OTKRIJTE SAVRŠENE FRIZURE ZA DUGU KOSU

Naše modne i beauty influencerice pokazat će vam kako napraviti jednostavne frizure za dugu kosu korak po korak u svojim zabavnim video vodičima. Isprobajte ih sve!
vanessa-salon

Frizura kao iz salona

Čeka vas veliki dan i želite frizuru kao iz salona? Uz pravilnu tehniku i savjete Vanesse Ziletti možete je imati svaki dan!

pundja-kosa

Razbarušena punđa

Klasična, no uvijek moderna podignuta frizura savršen je izbor za večernje prigode. Vanessa Ziletti pokazat će vam kako je možete oblikovati.

kovrce-kosa

Kako osušiti kovrčavu kosu?

Želite znati kako pravilno osušiti kovrče? Prirodno kovrčava blogerica Paulien Tilstra otkrit će vam tajnu savršenih kovrča!

lazni-bob-upute

Lažni bob

Imate dugu kosu i razmišljate o šišanju na kratko? Prije nego što se prepustite škarama, isprobajte lažni bob! Paulien Tilstra pokazat će vam kako ga oblikovati.

boksacke-pletenice-upute

Boksačke pletenice

Žurite na trening i ne znate što s kosom? Alex Mandostyle otkrit će vam kako u sveg par minuta napraviti boksačke pletenice!

jednostavna-frizura-kosa

Jednostavna večernja frizura

Odlučili ste se za spontani izlazak i trebate na brzinu napraviti večernju frizuru? Alex Mandostyle pokazat će vam kako oblikovati jednostavnu i atraktivnu večernju frizuru!

suhi-sampon-duga-kosa

Kako se koristi suhi šampon?

Prespavali ste alarm? Kasnite na posao? Odsad kosu možete osvježiti u trenu pomoću NIVEA FRESH REVIVE suhog šampona. Franziska Elea pokazat će vam kako ga pravilno nanijeti!

visoka-pundja-upute

Visoka punđa

Želite isprobati novu frizuru? Na pravom ste mjestu! Visoka punđa uvijek je in, a Franziska Elea pokazat će vam kako je napraviti!

KOSA-PROIZVODI