Moderne frizure

Brzo i jednostavno do savršene frizure

Ako tražite moderne frizure za dugu kosu koje je lako napraviti, na pravom ste mjestu! Za ove predivne frizure trebat će vam samo malo vremena i NIVEA proizvodi za oblikovanje kose!

OTKRIJTE SAVRŠENE FRIZURE ZA DUGU KOSU

Naše modne i beauty influencerice pokazat će vam kako napraviti jednostavne frizure za dugu kosu korak po korak u svojim zabavnim video vodičima. Isprobajte ih sve!

Frizura kao iz salona

Čeka vas veliki dan i želite frizuru kao iz salona? Uz pravilnu tehniku i savjete Vanesse Ziletti možete je imati svaki dan!

Razbarušena punđa

Klasična, no uvijek moderna podignuta frizura savršen je izbor za večernje prigode. Vanessa Ziletti pokazat će vam kako je možete oblikovati.

Kako osušiti kovrčavu kosu?

Želite znati kako pravilno osušiti kovrče? Prirodno kovrčava blogerica Paulien Tilstra otkrit će vam tajnu savršenih kovrča!

Lažni bob

Imate dugu kosu i razmišljate o šišanju na kratko? Prije nego što se prepustite škarama, isprobajte lažni bob! Paulien Tilstra pokazat će vam kako ga oblikovati.

Boksačke pletenice

Žurite na trening i ne znate što s kosom? Alex Mandostyle otkrit će vam kako u sveg par minuta napraviti boksačke pletenice!

Jednostavna večernja frizura

Odlučili ste se za spontani izlazak i trebate na brzinu napraviti večernju frizuru? Alex Mandostyle pokazat će vam kako oblikovati jednostavnu i atraktivnu večernju frizuru!

Kako se koristi suhi šampon?

Prespavali ste alarm? Kasnite na posao? Odsad kosu možete osvježiti u trenu pomoću NIVEA FRESH REVIVE suhog šampona. Franziska Elea pokazat će vam kako ga pravilno nanijeti!

Visoka punđa

Želite isprobati novu frizuru? Na pravom ste mjestu! Visoka punđa uvijek je in, a Franziska Elea pokazat će vam kako je napraviti!