Prekrasne večernje frizure

Oblikujte predivne večernje frizure

Haljina je spremna, šminka također - preostaje još samo odabir savršene večernje frizure. Uz naše savjete ćete u svega par koraka savladati šik i elegantne večernje frizure s kojima ćete zasjati na svakoj zabavi!

Frizura koja će izdržati dugo u noć

Pred vama je duga noć? Evo kako do dugotrajne večernje frizure

Mame vas glamurozne večernje frizure? Kako bi ostale postojane, učvrstite ih ukosnicama, četkom i mini lakom za kosu koji stane u svaku torbu. Tako ćete biti spremni za eventualne popravke i nećete strahovati od raspadanja večernje frizure.

Naš savjet: Za oblikovanje frizure upotrijebite NIVEA gel ili lak za kosu koji su odlični za ukroćivanje neposlušnih pramenova!

Kako do potpune večernje frizure uz par dodataka?

  • Upotrijebite četku za kosu s prirodnim vlaknima, koja će spriječiti elektricitet u kosi
  • Za prirodniji izgled večernje frizure kosu učvrstite s ukosnicama u boji svoje kose
  • Za konjski rep upotrijebite mekane gumice za kosu kako ne biste oštetili vlasi
  • Trajnost večernje frizure osigurajte uz NIVEA Diamond Gloss Care lak za kosu koji će učvrstiti frizuru i pružiti joj zavodljiv sjaj.
    Naš savjet: Budite ustrajni - vježba čini majstora

Volite spuštene večernje frizure?

Oblikujte jedinstveni konjski rep i učinite ga posebnim. Idealan za žene koje vole jednostavne i prirodne večernje frizure za čiju izradu ne trebaju cijelu vječnost.


Nakon duge noći...

Posvetite kosi pet minuta prije nego legnete u krevet.

NIVEA savjeti za dugu kosu

 Ako imate dugu kosu, pri oblikovanju večernje frizure svakako pazite da kosu ne zavežete prejako. Tako ćete spriječiti stvaranje čvorova.

Nakon oblikovanja, kosi priuštite intenzivnu njegu

Jednom tjedno kosi priuštite njegujuće tretmane za dugu kosu koji će ju ojačati i vratiti joj zdravi sjaj.

Savjeti za njegu nakon oblikovanja

Baš kao što prije spavanja skidamo šminku, tako i kosi moramo pružiti pravilnu njegu kako bi se oporavila od večernjeg izlaska. Pažljivo uklonite sve ukosnice i gumice za kosu, zatim s četkom nježno uklonite ostatke gela ili laka za kosu. Idući dan kosu nahranite maskom koja će ju dubinski nahraniti i spriječiti oštećenje vlasi.