Polupodignuta frizura: Naučite ju napraviti!

Slatka i klasična frizura za svaki tip kose

Polupodignuta frizura izgleda ženstveno i mladenački. Naučite ju napraviti uz pomoć vodiča YouTube i Instagram zvijezde Aleksandre Furke.

Aleksandra Furka pokazat će vam kako se oblikuje polupodignuta frizura

Aleksandra Furka predstavit će vam jednostavan i zabavan način za oblikovanje polupodignute frizure.

Upoznajte Aleksandru: Poljska modna ikona te Instagram zvijezda

Na stotine tisuća ljudi prati savjete poljskog modela i zvijezde društvenih medija Aleksandre Furke. Na svom uspješnom YouTube kanalu, Aleksandra je izgradila imidž stručnjakinje za kosu i ljepotu. Zbog toga ju je NIVEA odabrala za ambasadoricu i u suradnji s njom stvorila vodiče za oblikovanje jednostavnih i trendi frizura. Otkrijte zašto je polupodignuta frizura savršen izbor za svaki dan!


Pogledajte video i naučite napraviti polupodignutu frizuru

Kombinacija zavodljivih kovrči i podignute kose super je za svakodnevni, ali i svečaniji look. Otkrijte koliko ju je jednostavno napraviti!

Evo kako jednostavno do polupodignute frizure

Svi smo u potrazi za frizurama koje izgledaju dobro i ne oduzimaju previše vremena. Polupodignuta frizura oduševit će vas jednostavnošću izrade i ljepotom koja će privući mnoge poglede.


Polupodignuta frizura: Upute za oblikovanje

Prvi korak – odvojite kosu

Kosa treba biti čista i suha. Odvojite jedan dio kose i maknite ga sa strane. Možete ga učvrstiti ukosnicom tako da budete sigurni da vam neće smetati.

Drugi korak – priprema za oblikovanje!

Nastavite odvajati dijelove kose i pripremite ih za oblikovanje nanošenjem NIVEA Care & Hold spreja za kosu. To će također kosu učiniti poslušnijom.

Treći korak – pripremite figaro

Manje sekcije kose na koje ste maloprije nanijeli NIVEA Care & Hold sprej za kosu omotajte oko uvijača za kosu. Za esktra romantičan look, kosu omatajte u različitim smjerovima kako bi nastale varijacije.

Četvrti korak: Dizanje kose

Nakovrčanu kosu nježno raščešljajte uz pomoć velike četke za kosu. To će kovrčama dati mekši, ujednačeniji izgled i olakšati vam iduće korake.

Peti korak: Zavežite kosu

Uzmite prednje dijelove kose i čvrsto ih uvijte prema natrag, a zatim ih ukosnicama učvrstite na potiljku. Također ih možete zavezati gumicom prije učvršćivanja.

Šesti korak: Završni detalji

Ostaje samo jedno; izrazite svoj stil! Možete vrhove kose lagano natapirati prstima za dodatan volumen ili raskuštrati nekoliko pramenova za romantičniji look.

Zdrava kosa je prekrasna kosa

Koju god frizuru imali, zdravlje kose mora biti prioritet. Uvijek upotrebljavajte šampon i regenerator primjeren vašem tipu kose i ne pretjerujte s oblikovanjem i proizvodima za styling – kosa ponekad treba malo odmora!

Toliko frizura, toliko izbora!

  • Podignuta frizura za šiškama – razigran, mladenački look
  • Podignuta bouffant frizura – ekstra volume na vrhu za klasičan, retro look
  • Pletena podignuta frizura– nešto kompleksnija, ali vrlo upečatljiva
  • Cvijeće u kosi i drugi dodaci za kosu – odaberite modni dodatak koji će dodatno uljepšati vašu frizuru

Želite isprobati još frizura?

Visoki konjski rep

Visoki rep uvijek je in. Aleksandra će vam pokazati kako se oblikuje ova razigrana frizura koja je savršena za svaku prigodu!