NIVEA SUN proizvodi za zaštitu od sunca

podignute-frizure-upute

Podignute frizure: ljepota u jednostavnosti

Savjeti, upute i trikovi za izradu

Podignute frizure uvijek privuku pažnju. Ne samo da kosa izgleda fantastično, već vas čini elegantnima i upotpunjuje outfit. Slavne frizure nije teško kopirati - dopustite da vas inspiriraju ove jednostavne frizure!

Podignute jednostavne frizure: sofisticiran look s dugom tradicijom

Podignute frizure su glamurozna točka na i svakog outfita. Pustite kreativnosti na volju i uz malo truda, ove jednostavne frizure definitivno ćete privući pozornost.

Uvijek sofisticirane i elegantne

I to s razlogom: u drevnom Egiptu, podignute frizure smatrale su se vrhuncem elegancije i ženstvenosti - žene su već tada dobro znale kako privući pažnju. Čak i danas smo fascinirani tim kompleksnim i sofisticiranim frizurama, a njihov utjecaj vidi se i u modernim kreacijama od kose: podignute frizure posebno su popularan izbor za svečane prigode poput vjenčanja. Mladenke i njihovi frizeri satima stvaraju očaravajuće podignute frizure. One su prikladne za kosu dulju od brade te nevjerojatno praktične jer vam kosa ne zakriva konstantno lice ili pogled. I naravno, nisu sve podignute frizure komplicirane. Uz naše upute za izradu, moći ćete s lakoćom stvoriti glamurozne, ali jednostavne frizure, bez da itko posumnja da su nastale doma umjesto u frizerskom salonu.

kosa-podignute-frizure

Podignute frizure su bezvremenske i svestrane: mogu biti elegantne i otmjene ili zaigrane i jednostavne frizure.

Podignute frizure koje volimo kopirati

Sa svega malo znanja, doma možete napraviti čak i kompliciranije stilove. Slijedite naše savjete i trikove kako bi u trenu oka stvorili fantastične podignute frizure.

Koje podignute frizure pristaju mom licu?

Ako imate dulje lice, izbjegavajte jako visoke podignute frizure. Recimo, Amy Winehouse frizura vam ne bi posebno pristajala. Bolja opcija je podignuta frizura koja dodaje volumen sa strane. Ako je vaše lice okruglo, klonite se podignutih frizura gdje je kosa počešljana prema tjemenu. Radije kosu zavežite nešto labavije i pustite nekoliko vlasi da vam padnu na lice kako bi stvorili mekši look. Ako imate četvrtasti oblik lica, za vas nisu frizure koje leže nisko. Četvrtasta lica izgledaju ljepše uz podignute frizure koje stvaraju volumen na tjemenu.

Trikovi i savjeti za savršene podignute frizure

  • Podignute frizure zahtijevaju stabilnost! Najbolje stoje ako kosa prethodno nije oprana, zato su savršene za dan nakon pranja kose. Prvo u vlasište umasirajte NIVEA Diamond Volume Styling pjenu, a zatim nasprejajte kosu kako biste ju lakše oblikovali.
  • Ako vaša kosa nema dovoljno volumena za frizuru koju želite napraviti, prvo ju umotajte u velike viklere. To će joj odmah dati željeni volumen i učiniti ju lakšom za oblikovanje. 
  • Izvucite par pramenova kako bi podignuta frizura izgledala manje ozbiljno, a vaše lice nježnije.